חנוש האחת1
New member
../images/Emo112.gifובכן, תרשו לי.
עברה שנה.עברו 12 שנים
חודש פברואר זה חודש מיוחד, בשבילי וגם ללהקה
מכיוון שלא תרמתי את חלקי בחגיגות יום המארון, החלטתי לעשות משהו קצת שונה. 12 שנים של עשיית מוזיקה. הלהקה שכולנו פה בזכותה [לא בגללה
], מי לא מכיר את ג'יין האגדית? מי לא מכיר את הפרחים [או שנאמר, העציץ
] של קארה? מי לא יודע שאדם מחליף בנות כמו גרביים?
מצד שני, מי אלה?
מי אלה שאנחנו מתלהבים מהם? "OMG ג'יימס תעשה לי ילד!!!!111" מי אלה שאנחנו מתפללים כל לילה לפני השינה, שיחליטו שישראל מה זה עושה להם את זה?
"הם יהודים! שיבואו לארץ הקודש!!!!111" מי אלה שהיו וונאביז ביטלס?! [כל הזכויות שמורות לשני
] אין לי מושג. תכל'ס. =.= אין לי מושג מה באמת באמת באמת באמת אהבתי בהם. אם זו המוזיקה הטובה, שבאמת עושה טוב, או אם זה העובדה שהם נראים טוב [תודו בזה, כולכם רוצים איזה זוג תאומים מאחד מהם. טוב, מכולם, חוץ ממיקי
] אבל, אנחנו בכל זאת כאן. סוגדים להם. אוהבים אותם. נהנים מגראמי שני
[חהההה!!!!111 רוני! לך אין גראמי, מוהאהאהאה!] למרות שזו לא שנה לפורום, אני פה קצת יותר משנה-ולצערכם אני לא הולכת לזוז
ואני מקווה שגם אתם. הפורום שלנו. קראתי לפני כמה זמן הודעה של מישהו/י [אני לא אזכיר שמות
], שטען שהפורום הוא לא מה שהיה פעם, זה קרה לפני חצי שנה אני חושבת..בעצם קצת יותר. אז כן, גם לי הייתה תקופה של:"מה קרה לפורום? הוא נהפך למשהו בלתי מוגדר!" [וויכוח עם הילע במסן יוכיח את זה.הילע אני אוהבת אותך
את לא יודעת כמה.] וזהו, החלטתי שדי. לא מתלוננים יותר על מה היה פעם הפורום, מתרכזים במה שהוא היום-והיום, הוא במצב די טוב
שנה וקצת, עוד בחיתולים
מה שאני באה להגיד בעצם, שיום השנה ללהקה, היום האירוע השני בסדר החשיבות [קודם היומולדת לפורום, כאילו P: ]. הם שם, בלוס אנג'לס, ואנחנו כאן, רחוק רחוק
מעריכים אותם. סה"כ, בזכות חבורה של מתבגרים עם שיער מוזר [כן, גם זה שייך איכשהו לשני
] אנחנו כאן
ובקשר אלי, באותו יום, של 11 שנים למארון [שנה שעברה כאילו
] קרתה ההתקלות המביכה של עם ג'יימס
[יובל, אני אחסוך את זה ממך, אני אעשה את זה בעצמי
] זה הלך משהו בערך: "OMG!!!!! OMG!!!! OMG!!!!11"
אה כן, מחר יובל ואני חוגגים שנה
תגידו מזל טוב ^^" [גיי מחמד שכמוך
] אני אפסיק לחרטט פה, ורק אגיד שהלוואי ונזכה לעוד המון ימי מארון 5
ועוד המון מפגשים מאגניבים שמלאים בחצאיות, גאווה, ומשפטים לא קשורים ^^" [כמובן שזה התפקיד שלי לספק בריסטולים לקשקושים
] אני אוהבת אתכם. המון. אין לי מושג איך אני אתאר את עצמי בלי הפורום. טוב די! זה כבר קיטשי מדי בשבילי
חן. המואדמת
[שבקרוב צריכה להיפרד ממנו לצערי
] שיהיה, אני אותה חן.
עברה שנה.עברו 12 שנים