ובכן, תרשו לי.

../images/Emo112.gifובכן, תרשו לי.

עברה שנה.עברו 12 שנים
חודש פברואר זה חודש מיוחד, בשבילי וגם ללהקה
מכיוון שלא תרמתי את חלקי בחגיגות יום המארון, החלטתי לעשות משהו קצת שונה. 12 שנים של עשיית מוזיקה. הלהקה שכולנו פה בזכותה [לא בגללה
], מי לא מכיר את ג'יין האגדית? מי לא מכיר את הפרחים [או שנאמר, העציץ
] של קארה? מי לא יודע שאדם מחליף בנות כמו גרביים?
מצד שני, מי אלה?
מי אלה שאנחנו מתלהבים מהם? "OMG ג'יימס תעשה לי ילד!!!!111" מי אלה שאנחנו מתפללים כל לילה לפני השינה, שיחליטו שישראל מה זה עושה להם את זה?
"הם יהודים! שיבואו לארץ הקודש!!!!111" מי אלה שהיו וונאביז ביטלס?! [כל הזכויות שמורות לשני
] אין לי מושג. תכל'ס. =.= אין לי מושג מה באמת באמת באמת באמת אהבתי בהם. אם זו המוזיקה הטובה, שבאמת עושה טוב, או אם זה העובדה שהם נראים טוב [תודו בזה, כולכם רוצים איזה זוג תאומים מאחד מהם. טוב, מכולם, חוץ ממיקי
] אבל, אנחנו בכל זאת כאן. סוגדים להם. אוהבים אותם. נהנים מגראמי שני
[חהההה!!!!111 רוני! לך אין גראמי, מוהאהאהאה!] למרות שזו לא שנה לפורום, אני פה קצת יותר משנה-ולצערכם אני לא הולכת לזוז
ואני מקווה שגם אתם. הפורום שלנו. קראתי לפני כמה זמן הודעה של מישהו/י [אני לא אזכיר שמות
], שטען שהפורום הוא לא מה שהיה פעם, זה קרה לפני חצי שנה אני חושבת..בעצם קצת יותר. אז כן, גם לי הייתה תקופה של:"מה קרה לפורום? הוא נהפך למשהו בלתי מוגדר!" [וויכוח עם הילע במסן יוכיח את זה.הילע אני אוהבת אותך
את לא יודעת כמה.] וזהו, החלטתי שדי. לא מתלוננים יותר על מה היה פעם הפורום, מתרכזים במה שהוא היום-והיום, הוא במצב די טוב
שנה וקצת, עוד בחיתולים
מה שאני באה להגיד בעצם, שיום השנה ללהקה, היום האירוע השני בסדר החשיבות [קודם היומולדת לפורום, כאילו P: ]. הם שם, בלוס אנג'לס, ואנחנו כאן, רחוק רחוק
מעריכים אותם. סה"כ, בזכות חבורה של מתבגרים עם שיער מוזר [כן, גם זה שייך איכשהו לשני
] אנחנו כאן
ובקשר אלי, באותו יום, של 11 שנים למארון [שנה שעברה כאילו
] קרתה ההתקלות המביכה של עם ג'יימס
[יובל, אני אחסוך את זה ממך, אני אעשה את זה בעצמי
] זה הלך משהו בערך: "OMG!!!!! OMG!!!! OMG!!!!11"
אה כן, מחר יובל ואני חוגגים שנה
תגידו מזל טוב ^^" [גיי מחמד שכמוך
] אני אפסיק לחרטט פה, ורק אגיד שהלוואי ונזכה לעוד המון ימי מארון 5
ועוד המון מפגשים מאגניבים שמלאים בחצאיות, גאווה, ומשפטים לא קשורים ^^" [כמובן שזה התפקיד שלי לספק בריסטולים לקשקושים
] אני אוהבת אתכם. המון. אין לי מושג איך אני אתאר את עצמי בלי הפורום. טוב די! זה כבר קיטשי מדי בשבילי
חן. המואדמת
[שבקרוב צריכה להיפרד ממנו לצערי
] שיהיה, אני אותה חן.

bad dream

New member
מרשה לך ../images/Emo99.gif

היי, אולי נפתח כבר שרשור עם הודעות מרגשות וארוכות וכו'?

MTV Chart

New member
;[../images/Emo23.gif

אני כמעט דומעת עכשיו
,יש לך מזל שאח שלי בחדר ובגלל זה אני לא בוכה
. מה אני יכולה להגיד אחרי כל הדברים האלה אע?
. אני רק יכולה להגיד שאני מנהלת כאן כבר כמעט שנה,ואתם הפורום האהוב עלי,באמת,ואני גאה[
] לנהל אותו
. לא משנה מה הפורום עבר או לא עבר,נוצרה כאן קהילה [לא רק בין כותלי הפורום] שאני גאה להיות חלק ממנה
. וחן,משוש חיי,אין מילים לתאר כמה אני אוהבת אותך;[
[
לך וליובלי
]. וגם את כל אחד שכותב כאן,אפילו תפוז אנשים מודיע כפרעליהם. וזהו,זה נהיה כמו סרט טורקי,אז אני אסיים בתקווה,שהפורום ימשיך לשגשג[
] בלי עין רעה
.

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifיא איזה יפה יצא לך *מתרגשת*

ואני בעד שחן תישאר אדומה

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifאני רוצה להגיב משהו עמוק.../images/Emo98.gif

כאילו חנע מתי כבר תעשי לי גדוד????????????????!!!!!!!!!!11111!!!
סתם נו היית חייבת.(למרות שזה נכון אע8!-)) עכשיו ברצינות, אמרת בדיוק מה שאני חושבת,גם אני כשנזכרת איך הכול מתחיל אני צוחקת, זה הולך ככה: שומעים שיר,אוהבים ובום: פתאום אני בתוך קהילה מקסימה עם אנשים שכן,כן למרות שאת רחוקה מהם המון את אוהבת אותם. ככה זה החיים, הרי בעוד שנה נראה את הפורום וגם נגיד יאא הוא היה כל כך מגניב
, חן, את יודעת כמה אני משעשעת את עצמי עם הזיכרון של המפגש פורום שלנו בנברסקה?(בוא נראה אותך שאת לא זוכרת
). אנשים משתנים(ואני לא מדברת לרעה!
) וכל פעם יהיו חוויות מקסימות לכל שנה. למשל עוד שנה נגיד:"זוכרים ששני באה למפגש פורום הראשון שלה?,חבל שהזמנו אותה
". ודבר אחרון. המשפטים שלי הם המשפטים שלך.
אוהבת את כולם מאד מאד מאד מאד!!!

../images/Emo112.gifאעעעעעעעעעע

תבואי כבר תבוא כבר תבואי כבר
די נו
שיעבור מהר כל הזמן הזה ותבואי כבר
אני אוהבת אותך
ובטח שאני זוכרתXDDD

../images/Emo204.gif וואי חן

קבלי חיבוקי
אני גם רוצה להוסיף משהו, מהצד שלי וממה שאני חושבת על הפורום. אני לא יודעת למה אבל זה הפורום שהכי כיף לי לכתוב בו ולהיות בו!(ומשומה יש לי פה הכי הרבה הודעות מכל הפורומים שאני כותבת בהם
) הלוואי שנזכה לחגוג עוד הרבה ימי מארון וימי הולדת של הפורום
אז פורום מארון 5 בתפוז רולז

SuperKeren

New member
לא הבנתי../images/Emo6.gif

ובכל מקרה גם אני אוהבת אותך חנע
ואת הפורום
אין ספק שזה הפורום שאני הכי נהנית בו, מרגישה בו הכי טוב, והוא לא סתם דף הבית שלי!
הקהילה שלנו היא אחת הקהילות המאוחדות ביותר בתפוז, ולמרות שלפעמים נדמה לנו שאנחנו קצת - הכוח הוא לא במספרים, הוא באהבה! בכל מקרה מה שגרם לי לאהוב את הלהקה היה המוזיקה, וזה עדיין בגלל המוזיקה. וחוץ מזה זה שמיקי מפגר לא הופך אותו למכוער
(ועוד מעט יש יום נישואין גם למיקי ויובעל
!!)

למעלה