התפקדות!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif התפקדות!

לאור העובדה שמספר האנשים בפורום הכפיל אם לא שילש את עצמו בשבוע האחרון (אל תתכחשו, היינו שלושה!) - התפקדות! ספרו מי אתם, מה אתם, את מי אתם אוהבים וכו'. אני אתחיל: אני מעין, אני מגניבה. אוהבת בטירוף האנטומיה של גריי, קאסל ואיך פגשתי בקטגוריית הטלוויזיה, המוזיקה הכמעט תמידית שלי היא ביטלס, מהסדרה אני הכי אוהבת את בארני ולדעתי הזוג הכי טוב בסדרה הוא בארני ורובין כי הם חמודים נורא D: אני נורא מקווה שסוף סוף משהו יתחיל לחיות בפורום הזה עם האנשים החדשים, אני תולה בכם את תקוותיי! http://www.youtube.com/user/IGotTheHotties#p/u/38/KP7au4h5tW4 (תבואו להופעה שלנו! אם לא תבואו אני אהיה עצוב! איה כלכך משתדלת! אל תצחקו על איה! זה לא בסדר מה שאתם עושים לנו! תבואו להופעה!!!!!!!!!1)

כדי שמעיין תרגיש מסופקת...*אנחה*

אני עדי. קצת פחות מגניבה. נושמת איך פגשתי, אוהבת חברים, שנות השבעים, האנטומיה, האוס, המפץ הגדול ועוד ועוד. עוד לא ראיתי את החלק האחרון של הארי פוטר [כי אני רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהו מיוחד ~_~] ובארני ורובין FTW.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif האנטומיה! הידד~

כולם אוהבים האנטומיה, זה פשוט מושלם והכל. אגב, חברים שלי הכריזו רשמית שמהמפץ הגדול אני האדם המתאים ביותר בעולם להיות איימי. זה נכון בצורה מפחידה

האנטומיה זה לא מושלם, זה קיטשי ברמות../images/Emo6.gif

אבללללל זה גם מצחיק [יש רגעי LOL קשים], וכמות החתיכים והחתיכות העזה היא בהחלט משהו חיובי... וגם לי ולחברהה הכי טובה שלי יש כינוי חדש בזכות הסדרה [טוויסטד סיסטרס, WOOOHOOOOOOOOO] אבל בחיי שאין לי מושג מי זו איימי :-* יכול להיות שאת מתכוונת לפני?

elad218

New member
יש איימי, שהצטרפה ממש לא מזמן

לא ראית את כל הפרקים עדיין כנראה. אני מת על הדמות שלה.

אני צפיתי באדיקות עד לפרקים הראשונים של עונה

4 אאל"ט, ואז נשביתי בעול הבגרויות... אני באמת צריכה להשלים פערים.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לא, איימי

החברה של שלדון! יש לה רגעים ממש מצחיקים ורגעים ממש מרגשים (אנחנו סופרים אותם בפורום 1526, דורשת שתבואי, תודה D:), זאת הסדרה האהובה עליי, פאקינג גדלתי על זה (כן, יש לנו בבית חינוך ממש רע.)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני ממש דומה לה!

אני הגרסה המציאותית שלה, בחיי.

Ayelet 363

New member
וואי גם יש לי חברה

חברה שלי (נראה לי שהזכרתי אותה בשרשור קודם שדיברנו בו על האנטומיה של גריי. זו שאמרה לי שכל פעם זמן יש פרק עם קטעים מגעילים אבל אוהבת את הסדרה) אמרה שהיא ממש דומה לדמות משם. לא זוכרת מי. XD אז עכשיו אני מדמיינת מפגש ביניכן (אבל סורי, אני לא חושבת שהיא תגיע לפורום הסדרה... היא לא אוהבת פורומים בעברית).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ואוו, עוד אנשים שאוהבים איך פגשתי

והאנטומיה ואני לא מכירה... בדיוק כשחשבתי שזה לא אפשרי...
בכל מקרה, חברה כתבה לי על הוול "הוחלט רשמית שאת איימי פארה פאולר." וקיבלה יותר מדי לייקים, כמות שאני לא אציין כי זה יותר ממה שאני מקבלת על רוב הדברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. בכל מקרה, תמסרי לה שזה המקום הכי מקסים ושוקק חיים בעולם וכשהיא תבוא אני כבר אכריח אותה להישאר

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif לאנטומיה עונה 3

לא דיברתי איתה מאז יום שישי לפני האחרון (אני לא ממש טיפוס של טלפון ולא יצא לנו להיפגש. וגם זה היה אחרי כמה זמן). אה, והיא רואה איך פגשתי אבל לא בקביעות, היא לא הכי אוהבת את זה (אני מניחה שכן, כי הבנתי שהיא כן ראתה משהו- אבל יכול להיות שהיא סתם ראתה קטעים).היא יותר בקטע של האנטומיה. וואי, יש לי חשק להתקשר אליה רק בשביל לשאול לאיזו דמות היא אמרה שהיא דומה. אני רק זוכרת שזו דמות שלא הייתה בהתחלה. הולכת להסתכל ברשימת דמויות לראות אם אזכר בשם... אוקיי, בדקתי... ודווקא יש שם שאני כמעט מוכנה להמר עליו- נראה לי שהיא אמרה לקסי. איימי ולקסי חברות?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למי שמכיר אותי (שזה נראה לי אף אחד מהפורום הזה) - השם האמצעי שלי בפייסבוק הוא על שמה - לקסיפדיה, שזה שילוב של השם שלה עם המילה אינציקלופדיה בגלל הזיכרון הצילומי שלה. אז כן, נראה שלי שלקסי
היא הדמות האהובה עליי, אעעעעעעעעעע. והיא לא ממה הצטרפה בעונה 3 אלא יותר ברביעית, היא הייתה ב3 במצטבר כמה דקות בסה"כ...

LOL, גם לי יש לא מעט רגעי לקסופדיה משלי../images/Emo6.gif

בעיקר לפני בגרויות, ששואלים אותי איך מגיעים לרחוב מבשרי הציונות ואני מתחילה לשפוך מסות של חומר לימוד...
ערכתי בירור עכשיו וקלטתי שצפיתי בעונה 4 עד לפרק 4, אז אני ממשיכה עם פרק 5 עכשיו

Ayelet 363

New member
אה אז ../images/Emo58.gif עונה 4

מצטערת, לא ידעתי... הפסקתי לצפות עוד קודם.

Ayelet 363

New member
מתפקדת!

בטעות כתבתי מתפרגת. XDDD אני איילת. מכורה לבאפי ולגלי (ובאופן כללי מתמכרת בקלות לסדרות טלויזיה), מחיבנת מוזיקה\שחקנים\אובססיה נוספת- דארן כריס.
. חוץ מזה, אממ... יש לי תאומה? (כלומר, יש לי, אני לא שואלת את זה... רק תוהה מה להוסיף
). בזכותה התחלתי לצפות בסדרה (לא, היא לא תבוא לפורום. ניסיתי).

דארןדארןדארןדארן. אני תוהה אם הוא יסכים לעשות

ברית מילה ולהתחתן איתי
הוא גם לא חייבת לעשות ברית. אני אהפוך לבודהיסטית\מאמינה אדוקה במפלצת הספגטי המעופפת אם הוא רק יגיד. דאררררררררן

למעלה