התסריט המחודש

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif התסריט המחודש

מה היה קורה אם נגיד... טד לא היה אומר I love you לרובין בדייט הראשון? מה היה קורה אם רובין הייתה מקבלת את העבודה ולא דון? מה היה קורה אם טד לא היה מקבל את העבודה בתור פרופסור? וכו', שחקו עם התסריט ועם כל הקטעים שאתם לא אוהבים בסדרה - מה היה קורה אחרת?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif אני אתחיל.

ותמשיכו, נו! (אני אאיים עליכם, אה?!) אם העז לא הייתה אובססיבית למטלית... טד לא היה מתעצבן עליה. ואז הוא לא היה רב איתה. הוא לא היה הולך לבית החולים. המסיבה לא הייתה נפסקת. הוא היה מעצב טוב יותר את המסעדה. רובין ובארני לא היו מתנשקים ולא היו ביחד. טד לא היה נהיה פרופסור. הוא לא היה נכנס לכיתה הלא נכונה. הסטודנטית השותפה של האימא לא הייתה מזהה אותו. הוא לא היה מחזיר לאימא את המטרייה הצהובה שלה. הוא לא היה "מתאהב בשותפה שלה". בארני היה נשאר סתם מאוהב ברובין אפילו שהיא יודעת. בארני לא היה מתחתן (לא עם רובין כי הם לא יודעים שהשני יודע, לא עם נורה כי הוא עדיין אוהב את רובין והוא לא יכול להתאהב במישהי אחרת מוחעחעחע) טד לא היה פוגש את האימא. הוא היה נתקל שוב בנטלי, אחת האקסיות היחידות שלא נפסלו מהרשימה שלו (חחחחחחחחח The exlist) הם היו מתחתנים. היו נולדים להם שני ילדים, אבל נטלי לא מסכימה שיקראו להם לוק וליאה אז קוראים להם מארשל ולילי. רובין המשיכה לעשות שטויות בטלוויזיה בלייב. בפעם האחת שהיו לה יותר מחמישה צופים - היא עשתה טעות טיפשית במיוחד. היא איבדה את העבודה שלה, ומאז היא עובדת בבר. לילי נכנסה להריון ממארשל עם שלישיה, אבל בגלל שהתינוקות גדולים מדי בשביל שהיא תלד אותם (בכל זאת, אריקסון) ניתחו אותה בשביל להוציא אותם. סיבוך של הניתוח הרג את לילי בגלל מחלת שיהוקים נדירה ומארשל חזר לגור עם משפחתו ולקח את שלושת הילדים איתו. בארני פוטר מעבודתו בגלל מתיחה שהשתבשה, אבל בגלל שידע יותר מדי על GNB ניסו לרצוח אותו ולזרוק את גופתו לים. מאז הוא נמצא במרכז שיקום נפשי, עקב הנזק שנגרם לחליפה שהוא לבש מהמים. אני והדמיון הפורה שלי.

elad218

New member
איך פגשתי את אבא, עונה ראשונה. ../images/Emo3.gif

מארשל חוטף רגליים קרות ברגע האחרון ולא מציע ללילי נישואין. הם לא פותחים שמפניה ולילי לא נפגעת בעין. טד לא נתקף רצון עז להתחתן, הוא לא יורד למקלרנ'ס עם בארני באותו ערב ולא פוגש את רובין. במקום זה, הם מארגנים מסיבה על הגג. טד רוקד עם דמות בתחפושת דלעת כשהיא נמצאת עם הגב אליו ולא מצליח לראות את הפנים שלה. כשטד מבקש ממארשל לבדוק בשבילו אם היא שווה או לא מארשל אומר לו שזה בכלל גבר, אבל הוא מחליט לזרום עם זה בכל זאת והם מתנשקים. בעקבות התגלית המרעישה בנוגע לזהות המינית שלו, טד מחליט להתחיל לתת הזדמנות לעוד דברים חדשים שהוא פסל בעבר – וכך הוא מתמכר למריחת ג'ל בשיער. הבחור עם הדלעת משאיר את המספר שלו על חפיסת קיט-קאט בסוף הערב, אבל לילי מאבדת אותו. טד, שלא זוכר מה השם של אותו בחור ואיך הוא נראה כי הוא היה שיכור מדי באותו ערב, מבלה את ליל כל הקדושים במסיבה עלובה על הגג, בציפייה שגבר החלומות שלו יחזור, אבל הוא לא מגיע. כשהוא להוט להתנסות בשנית בחוויה החדשה שאליה התוודע, הוא מחליט להיעזר בשיטה של בארני למצוא זיון קל בשדה תעופה, אבל מתעסק עם הבחורים הלא נכונים – ליינבקרז של הפילדלפיה איגלז שיודעים קרב מגע – וחוטף מכות. בצעד של יאוש הוא הולך למשרד שידוכים לגייז במטרה למצוא בן זוג אחר לחיים אבל לא נמצאת לו שם שום התאמה. שבור לב ואובד עצות, הוא מנסה לפתות את מארשל. מארשל נבהל ותוקף אותו עם חרב, מה שמוביל לקרב חרבות שבסופו לילי נדקרת ומתה. מארשל נוסע לבית במינסוטה בחג ההודיה כדי להתאבל על לילי בזמן שטד מחליט לנצל את יום ההתנדבות הגדול ביותר בשנה על מנת להכיר בחורים שמתנדבים בבית מחסה לרעבים, אבל שם הוא מתאהב בפטריית פורטבלו סקסית שמצא באחד הארגזים, גונב אותה למורת רוחם של המתנדבים האחרים ו... די, זה ארוך מדי, אין לי כח להמשיך. זה היה שכתוב של תשעת הפרקים הראשונים.

Outplay

New member
וואי, בגלל הסרטון הזה פתאום שמתי לב

שסטלה = אליוט מסקראבס
איך לא קישרתי קודם?

tritone

New member
באמת איך לא ../images/Emo6.gif

ראיתי איזה פרק וחצי מסקראבס ואני לא מצליחה להשתחרר מזה שזו סטלה!

Ayelet 363

New member
../images/Emo51.gif +מוסיפה גרסת באפי\הימימ והימימ\באפי

תודה רבה! אני מכורה לדברים כאלה. אני מקווה שזה בסדר שאני מוסיפה: איך פגשתי את אמא- גרסת באפי (רק שלדעתי היה צריך לשים את קובי סמולדרס בהתחלה, כדיי אליסון האניגן תהיה מקום מקביל למקום שבו היא הייתה בבאפי): http://www.youtube.com/watch?v=SQe8mAKZOo8 ובאפי בגרסת איך פגשתי את אמא (אפילו שאת זה פחות אהבתי. השתמשו בתמונות מקטעים שאני פחות אוהבת ואולי גם פחות מתאימים, לדעתי): http://www.youtube.com/watch?v=UBOVA_i2x-A&feature=related

למעלה