הסכמ"ש - גרסת הבטא

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הסכמ"ש - גרסת הבטא

כדי לרענן אותנו (ולמנוע את הבלבול עקב שאלות כמו "דמות האנטומיה" וכו'...) קבלו אותו! |תופיםתופים|
משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו מבאס שקרה לי השבוע:
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
המקום הכי הכי:
הסדרה הכי הכי:
הזמר \ להקה הכי הכי:
השיר הכי הכי:
הסרט הכי הכי:
הספר הכי הכי:
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
בסך הכל - איך עבר השבוע?
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:
שיהיה שבוע מקסים לכולם!

Ayelet 363

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לי השבוע: חזרתי להממתנה (כלומר, בצבא. זה מה שאני עושה). משהו מבאס שקרה לי השבוע: חזרתי להמתנה (גם טוב וגם רע). משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כשחיכיתי לאוטובוס התקשרתי לחברה שלי שהגיעה לבסיס (הבסיס גדול, לא הייתי פוגשת ותה בפנים) לראשונה ורצתה הוראות הגעה יום קודם, לשאול איך היה... ומסתבר שהיא הייתה באותה התחנה, אבל בקצה השני... היה דיי הזוי (גם הזוי לראות אותה על מדים. והיא אמרה לי שמוזר לראות אותי על מדים
). הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: בטעות פלטתי משהו שלא הבנתי שיכול להיתפרש כספויילר לחברה.
נראה שהיא לא קלטה שזה ספויילר... אני מקווה. ואיך שפלטתי אותו זה כמעט מצחיק (אם זה לא היה מעציב אותי אחרי. אבל, טוב, נראה שהיא לא חשבה שזה ספויילר). המקום הכי הכי: הבית. הסדרה הכי הכי: גלי (אבל אני עוד אחכה הרבה לפרק 19. גם לאיך פגשתי). הזמר \ להקה הכי הכי: דארן כריס וגלי. השיר הכי הכי: המון, בעיקר Defying Gravity של גלי, גם Somewhere Only We know של גלי (וגם המקור של Keanne מעולה)... המון. הסרט הכי הכי: Veronica Decided to Die- אבל כל מי שמחליט\ה לראות אותו צריך\ה להתכונן נפשית לסרט עם אווירה ממש ממש ממש מדכאת. אני איישת בזמן הצפייה קיללתי את עצמי על למה החלטתי לצפות בו רק (או בעיקר, לפחות) בגלל שרה מישל גלר (ידעתי שיהיה מדכא). בסוף הפתעתי את עצמי כשהגעתי למסקנה שהיה שווה את זה. הספר הכי הכי: - התמונה הכי הכי: - הבנאדם הכי הכי: אחותי וגם ידיד מההתנה שזכר שאסור לי להיות בשמש וניסה להגן עליי עוד יותר ממני (ואז גם המליץ לי על ד"ר הוריבל
המלצה שכמובן לא עזרה כי כבר ראיתי, אבל בכל זאת... ומסתבר שהוא אוהב HIMYM, פיירפליי- שלא ראיתי אבל אני רוצה לנסות, באפי, ראה חלק-אמנם קצת, כנראה, אבל ראה חלק מאנג'ל... משום מה זה הפתיע אותי). בסך הכל - איך עבר השבוע? קצת קשה בחלקו, אבל רוב הזמן נע מבסדר לדיי נחמד.
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: דברים ריאליסטיים? לקבל חופש ביום העצמאות. אפשר גם דברים לא ריאליסטיים (ברצינות בא לי)? לפגוש את דארן כריס במקרה, שיציע לי נושאים... נתחיל לתכנן את החתונה... והייתי ממשיכה אבל אני לא חושבת שזה יקרה תוך שבוע. XD בעיקרון אני מניחה שאאלץ להסתפק בחופש ביום העצמאות (מקווה שזה לפחות ריאליסטי). משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: שאני צריכה להספיק לחפור איכשהו? שיהיה שבוע מקסים לכולם!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif גם אני (תרזמו!!!)

משהו טוב שקרה לי השבוע:
אחת הלהקות אם לא ה-
משהו מבאס שקרה לי השבוע:
אני מרגישה מזעזע. גאד, כלכך כואב לי שזה עצוב.
משהו מצחיק שקרה לי השבוע:
גיליתי שלסבתא שלי יש את אחד הניידים הכי משוכללים בעולם והיא לא יודעת לקרוא הודעות אסאמאס.
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:
דפקתי את הברך כמו מפגרת בנקיונות של הריקוד בחמישי ויש לי כתם כחול ברגל :(
המקום הכי הכי:
חדר חזרות!
הסדרה הכי הכי:
האנטומיה, השיא של השידורים החוזרים עכשיו, בתחילת עונה חמש כשלקסי ומארק נהיים יחד. למות מהם!
הזמר \ להקה הכי הכי:
מרסדס בנד, התמכרות.
השיר הכי הכי:
בלדת רוק - מרסדס בנד
הסרט הכי הכי:
כשהארי פגש את סאלי, שוב
הספר הכי הכי:
מילון כיס "אריאל" שכרגע הראוטר שלי יושב עליו בשביל שיהיה לי אינטרנט
התמונה הכי הכי:
הבנאדם הכי הכי:
אחותי הגדולה (זוכרים אותה? XD) שמלמדת אותי מוזיקה!
בסך הכל - איך עבר השבוע?
סביר.
תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:
מוחעחעחעחע רוק עצמאותתתתתתתת
משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:
תתחילו להפעיל את הפורום, אור ואני לא יכולות לעשות את כל העבודה השחורה לבד!
שיהיה שבוע מקסים לכולם!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשת! :)

משהו טוב שקרה לי השבוע:קניתי כרטיסים להופעה של דארן כריס בלונדון!!
~לאיכולהלהסבירכמהאנימאושרת~ משהו מבאס שקרה לי השבוע:מתכונת שהלכה קצת חרא. אבל לא נורא. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:היה לי חלום ממש ממש הזוי, והוא חופר לגמרי אחרת הייתי מספרת
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:כשהמכירה של הכרטיסים להופעה התחילה הייתי בהיכון על המחשב וגם אח שלי היה (שיחדתי אותו חחח) כי הכרטיסים נגמרו בשניות. ואז אח שלי הצליח איכשהו להשיג 2 כרטיסים וכשמילאנו את הפרטים של הכרטיס אשראי בטעות יצאתי מהאתר. (בסוף איכשהו השגתי כרטיס, ממש בקושי, אבל יואו יצאתי כלכךךךךךךךךךךך מפגרת.) המקום הכי הכי:המסעדה של הסושי!:p הסדרה הכי הכי:גלי, איך פגשתי, שקרניות קטנות ויפות הזמר \ להקה הכי הכי:דארןןןןןן (אין מה לעשות. אני הולכת להופעה. אני הולכת לחפור עליו
) השיר הכי הכי:שירים של דארן&סטארשיפ&גלי הסרט הכי הכי:סטארשיפ!~סוגשלסרט~ הספר הכי הכי:התלקחות התמונה הכי הכי:
:D הבנאדם הכי הכי:דארן#^%@#^@#
~פאנגירלבת12~ בסך הכל - איך עבר השבוע?אמממ חוץ מהאובר-לימודים וכמות המתכונות הבלתי נסבלת, סבבה ביותר!:) תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:שיעבור. מהר. מתכונת באזרחות. הצילו. משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:דארןןןןןןןן עאעכגציקצכטח43^$#&%$&%$*!!!!!!!!!!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

tritone

New member
אין לי מושג מי זה,

אבל אני בדיוק מנסה לתכנן ללכת להופעה של הלהקה האהובה עלי (מקנדה) ואני ממש מבינה איזה כיף זה!

tritone

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה לי השבוע: תכננתי קצת את הטיול בקיץ בארה"ב ובקנדה
משהו מבאס שקרה לי השבוע: קיבלתי 77 במתכונת הראשונה במתמטיקה
ונשארתי ערה פעמיים עד שתיים להכין עבודות משהו מצחיק שקרה לי השבוע: שיעורי ביולוגיה עם חברים בשעות מאוחרות
הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע: לא נראה לי שיש כזה המקום הכי הכי: בי"ס בלית ברירה אני מניחה, בתכלס הייתי הסדרה הכי הכי: HIMYM כמובן! הזמר \ להקה הכי הכי: אני אמליץ, אבל תשמעו: Mother Mother והם מדהימיםםםם. האמת ששמעתי לאחרונה מלא מוזיקה טובה אבל זה מה שעולה לי בראש השיר הכי הכי: משהו מהאלבום החדש שלהם שיצא לפני חודשיים כמעט (ואו איך הזמן עובר) הסרט הכי הכי: אין לי זמן לזה למרבה הצער הספר הכי הכי: מה שכתבתי עליו את הפרוג'קט
התמונה הכי הכי: פייסבקוני! הבנאדם הכי הכי: חברה שלי ששימחה אותי ממש בסך הכל - איך עבר השבוע? קצת יותר מדי לימודים אבל סביר תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא: שילך לי טוב במתכונת השנייה במתמטיקה ושאני אצליח ללמוד גם לשון ואנגלית לקראת השבוע שאחרי זה משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד: תקשיבו למאדר מאדר ותגידו לי מה אתם חושבים עליהם!

bep2cell

New member
יאללה

אני אתייחס לשבוע שעבר.. משהו טוב שקרה לי השבוע: שהוא נגמר אחרי ימים ארוכים בבסיס ולילות ארוכים של למידה בבית משהו מבאס שקרה לי השבוע:נדע כשאני אקבל את הציון של המבחן.. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:שבהתחלה חשבתי אולי להיכשל בכוונה כדי לגשת למועד ב ולקבל ציון טוב באמת אבל אז ויתרתי וחשבתי לנסות בכל זאת לעבור, אבל אולי הצלחתי להיכשל בכל מקרה הדבר הכי מפגר שעשיתי השבוע:לא להצליח להירדם בגלל שטויות המקום הכי הכי: הסדרה הכי הכי:הימימ כמובן, אני סופסוף בפרק 21 של עונה 6, ואני ממש אוהב את העונה הזאת. ובאפי, שיצאתי לי לראות כמה פרקים מהעונה השניה. והיסטוריה למכירה בערוץ ההיסטוריה, תוכנית ממש מגניבה הזמר \ להקה הכי הכי:הדלתות השיר הכי הכי:aimee mann- pavlov's bell ו- Morcheeba - Never an easy way, מהפרק passions של באפי. פשוט מדהים הסרט הכי הכי:the slamin' salmon. אף אחד לא מכיר אותו! אולי פה כן יכירו אותו, אחרי הכל רובין משחקת בו! הספר הכי הכי:אומנות המלחמה שקניתי התמונה הכי הכי:מצ"ב, מהסרט הכי טוב שיצא אי פעם הבנאדם הכי הכי:בארני בסך הכל - איך עבר השבוע?טוב שנגמר תקוות, חלומות, שאיפות ושאר דברים שהייתם רוצים שיקרו בשבוע הבא:רוגע, ולראות את סאקר פאנץ' משהו לא קשור שפשוט הייתם חייבים להגיד:טוסטר משולשים

elad218

New member
לגבי התמונה...

אם כבר אתה זורק הצהרה מפוצצת כמו "הסרט הכי טוב אי פעם" לפחות תגיד את השם שלו, שגם מי שלא ראה יוכל להנות...
או שאולי ראיתי ואני לא מזהה. בכל מקרה, שם?

elad218

New member
אחלה, ../images/Emo51.gif

הרצתי חיפוש מהיר בגוגל כדי לראות מה אני מפסיד, ב-IMDB הוא קיבל ציון 7.7, באתר "סרט" 5.3. כנראה שלא הרבה שותפים לתחושה שהוא כזה מעולה...

7.7 זה ממש טוב יחסית ל-IMDB

בכל מקרה, הכל יחסי. הסרט שאני הכי אוהבת בעולם קיבל 7.3 ב-IMDB, אבל מבחינתי הציון הכי נמוך שהוא יכול לקבל זה 9.5. הכל תלוי במה אתה אוהב.
אני לא ממש יודעת איזה סרטים אתה אוהב, אז קשה לי לדעת אם תאהב את הסרט הזה כמו שאני אוהבת אותו - אבל אני ממליצה עליו בחום בכל מקרה.

elad218

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך במאה אחוז,

אני לא שופט אף סרט לפי דעות וציונים של אנשים אחרים, במיוחד מהסיבה שלא מזמן גיליתי (לתדהמתי הרבה) שהרבה מהסרטים האהובים עליי שאני מסוגל לראות שוב ושוב קיבלו ביקורות איומות ונוראות (יותר בכיוון של 3.7 מאשר 7.3) ונחשבים לפסולת קולנועית של ממש בעיני המבקרים. הכל עניין של טעם וריח ולי, מסתבר, יש טעם די זול
הבינג סייד דט, אני מצפה שעל הסרט "הכי טוב אי פעם" בכל זאת יהיה סוג של קונצנזוס, כמו ש"הסנדק", למשל, לא יקבל פתאום 7.7 (אבל כנראה שזו השוואה מופרכת לעשות...)

למעלה