היו שלום :)

../images/Emo112.gifהיו שלום :)

טוב, לכל דבר יש סוף, לא? אז אני מניחה שאני רואה את הסוף כאן.. איתי ועם הפורום. כולכם יודעים שהילע מתגייסת עוד מעט, ולצערי הרב כל הזמן עובר לי בראש שהיא תפנה את מקומה למישהי אחרת. אם חס וחלילה, טפו טפו טפו, היא תעשה את זה , אני מקווה שהיא תחליט על מישהי שבאמת מגיע לה, והיא טובה מספיק :) אז, כמה זמן אני כאן? עוד מעט שנתיים, אם אני לא טועה. (אני מקווה שאני לא טועה). והגיע הזמן לפרוש, בשיא
הכרתי אנשים חדשים, נפלאים ברובם, מפגשי פורום נהדרים והמון צחוקים. אני מאוד מקווה בשביל האנשים שישארו כאן, שהפורום יתפקד בצורה טובה כמו שהוא מתפקד עם הילע. כרגע, ממ.. אז הלוואי שיהיה ללהקה עוד דיסק מוצלח. זו תקופה שאני לא אשכח. חן, החניכה המצטיינת של צוות 4, מחלקה 3, פלוגת מעוז ולתמיד!!!11 נ.ב. אנשים, קנאה זה דבר נורא. יהירות זה עוד יותר נורא. התנשאות זה פי אלף יותר נורא. חוסר אישיות זה פי מיליון יותר נורא.

danone 14

New member
:)

מישהו רוצה לספר לי מה הלך בפורום בזמן האחרון ובכלל הקטע של המנהלת?..

cohenet91

New member
וואו, וואו, וואו!

טיפה הגזמת, לא? אבל שיהיה לך בכיף
יש מצב שאני אחזור לפה. זה פורום די אחלה, נראה לי שהוא רק יילך וישתפר... אגב, שנה טובה

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

:(:(:( אוףףף אני כ"כ אתגעגע חנצ'וק
אני לא מאמינה שלא יצא לי לראות אותך פעם אחת לפחות באמת...אוף

SuperKeren

New member
../images/Emo201.gifחבל...

ועוד יותר חבל שזה מה שאת באמת חושבת עלי (חשבתי שאנחנו חברות
), ועוד יותר חבל שאת הולכת בגללי (וזו הציניות שמעידה), ועוד יותר חבל שממש לא חשבתי שנריב בגלל משהו שולי שכזה (
), אני תמיד אשמח לדבר איתך ולנסות להלבין דברים, שבאמת יצאו איפשהו מפרופורציות...
(בכל מקרה, אני אנסה לפרט במסר.) אם הפתרון שלך לעניין זה "העיר הזו קטנה מידי בשביל שתינו" אז תרשי לי לחלוק עליך, אני לא חושבת שצריך להסכים עם אנשים ולהיות חברים שלהם - אפילו אם יש ביניכם עניין משותף, גם זה קורה לצערי, ואלה החיים. מבחינתי זה לא צריך להיות ככה, אבל אם לשם זה התגלגל
... אני ממש מקווה שאת לא עוזבת את הפורום באמת
, כי אם את אוהבת את המוזיקה של מארון, באמת שאין סיבה. [וסורי שרוב השרשור נמחק, פשוט הוא הפך לסוג של ריב מכוער, ואת יודעת מה הסוף שלהם באזור
...]

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוואי פיספסתי משו מהותי הפעם.

חן אין לי מילים,כי מה שכתבת כ"כ ברור וחד משמעי..ואני רק מאחלת לך שלא תהני בשום פורום אחר כמו שנהנית פה! מתה עלייך ואת תמיד יכולה לפנות אליי במסנג'ר =] שנה טובה מותק!!

אה, סליחה?

ההודעה הראשונה שכתבתי פגעה במישהו? עשתה רע למישהו בעין? הפריעה למישהו לקיום? אני חושב שלא. אבל, אני, את מה שהיה לי להגיד אמרתי. מי שרצה לשמוע, כבר שמע. להתראות.

למעלה