חנוש האחת1
New member
../images/Emo112.gifהיו שלום 
טוב, לכל דבר יש סוף, לא? אז אני מניחה שאני רואה את הסוף כאן.. איתי ועם הפורום. כולכם יודעים שהילע מתגייסת עוד מעט, ולצערי הרב כל הזמן עובר לי בראש שהיא תפנה את מקומה למישהי אחרת. אם חס וחלילה, טפו טפו טפו, היא תעשה את זה , אני מקווה שהיא תחליט על מישהי שבאמת מגיע לה, והיא טובה מספיק
אז, כמה זמן אני כאן? עוד מעט שנתיים, אם אני לא טועה. (אני מקווה שאני לא טועה). והגיע הזמן לפרוש, בשיא
הכרתי אנשים חדשים, נפלאים ברובם, מפגשי פורום נהדרים והמון צחוקים. אני מאוד מקווה בשביל האנשים שישארו כאן, שהפורום יתפקד בצורה טובה כמו שהוא מתפקד עם הילע. כרגע, ממ.. אז הלוואי שיהיה ללהקה עוד דיסק מוצלח. זו תקופה שאני לא אשכח. חן, החניכה המצטיינת של צוות 4, מחלקה 3, פלוגת מעוז ולתמיד!!!11 נ.ב. אנשים, קנאה זה דבר נורא. יהירות זה עוד יותר נורא. התנשאות זה פי אלף יותר נורא. חוסר אישיות זה פי מיליון יותר נורא.
טוב, לכל דבר יש סוף, לא? אז אני מניחה שאני רואה את הסוף כאן.. איתי ועם הפורום. כולכם יודעים שהילע מתגייסת עוד מעט, ולצערי הרב כל הזמן עובר לי בראש שהיא תפנה את מקומה למישהי אחרת. אם חס וחלילה, טפו טפו טפו, היא תעשה את זה , אני מקווה שהיא תחליט על מישהי שבאמת מגיע לה, והיא טובה מספיק