hadar146

New member
../images/Emo111.gif

מה אני יכולה לספר פה מעניין?על מה אפשרי להתחלק עם כולם בנסיון אישי?על מין?על בעיות וסת?או סתם לכתוב משהו,לספר בדיחה?

sharpantie

New member
בוודאי דיפדפת פה

וראית על מה כותבים. או שואלים שאלה שמציקה או שמשתפים באיזה טיפ לסקס טוב, משהו שחווית ובא לך לשתף.

מליז

New member
לי יש משהו שחוויתי ובא לי לשתף

ובא לי לשתף כי זה משהו שמעיק עלי...יש לי מעט מדי אינפורמציה לגביו וזה עוד יותר מעיק בגלל זה אני רוצה לשתף אותכם אולי תעזרו לי... אני לא יודעת כל כך איך להתחיל זה די קאוטי,בעצם הבעיה שלי היא מינית....ואני מתכוונת בזה שאני לא הצלחתי לקיים יחסים אף פעם מהסיבה הפשוטה שאי אפשר בכלל לחדור אלי (אז חשבתי שיש לי וגיניסמוס אבל הסתבר בדיעבד שלא! ) בעצם מגיעים עד איזה שהוא שלב בחדירה שאני פשוט מרחיקה את הבחור די בהתחלה ממני כי שניות אחרי שהוא חדר אלי שורף לי נורא עד כדי כך שאני לא מסוגלת לסבול את זה... ואז הייתי אצל הגינקולוג וסיפרתי לו על בעיה אחרת שיש לי שמציקה לא פחות...בעיה רצינית של הפרשות לבנות שלא נותנות לי מנוחה, סיפרתי שזה מלווה גם בריח ממש לא נעים לא משנה כמה מקלחות אני עושה....הוא לא בדק אותי כי לא היה לי נעים אבל פחות או יותר הבין מה הבעיה ונתן לי נרות להכניס כל לילה לנרתיק ואמר לי שיכול להיות שמדובר באינפקציה...עכשיו אני תהיתי אם זה לא קשור לבעיה שאני לא מסוגלת לקיים יחסים! ואם כן מה עלי לעשות? הוא שלח אותי לפגישה אצל סקסולוגית רק שאני צריכה לחכות חודשיים עד לתור שלי....ואני לא מוכנה לחכות אני רוצה לנסות לפתור את זה בעצמי... אז שאלה שלי: יש מישהי פה שעברה או חוותה משהו דומה ואם כן אני אשמח לשמוע מה עשית בנידון? ויש מצב להסתדר עם זה בלי סקסולוגית? ואם בכל זאת חייבים סקסולוג האם יש לכם מישהי להמליץ לי עליה? המון תודה מליז

למעלה