/
סקר "BEDROOM LINE"-

א ר י ק ל

New member
../images/Emo111.gif/../images/Emo25.gifסקר "BEDROOM LINE"-

אהלן לפניכם הפעלה חדשה. "מין שאלון". מוזמנים להתמסר. כידוע לכם- ללא נשיקות ומזמוזים ומיטה הסידרה לא הייתה קיימת, וחצי משתתפיה לא היו בחיים. (אלא אם כן הם עשויים משעווה). 1. הנשיקה הרומנטית ביותר הזכורה לכם מהסידרה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה העלילה ? 2. הנשיקה המזעזעת ביותר עלי אדמות, מי הזוג שלקח בה חלק ? 3. הנשיקה שמעולם לא הייתה, במי חפצתם לראות מחליפים נוזלים? 4. סצינת המיטה הזכורה לכם ברומנטיותה, מי הזוג שלקח בה חלק, ובעקבות מה קרתה ההקפצה? 5. סצינת המיטה הזכורה לכם לרעה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה היה חסר בשביל שיצליח? 6. גילוי עריות. מהו הגילוי הכואב ביותר שארע?

S c a r l e t t

New member
סחתיין על המקוריות../images/Emo45.gif

אם לא נקבל את זה מבראדלי אז לפחות ממך
האמת שאני לא בדיוק מאופסת היום אז סלחו לי אם לא אלך רחוק מדיי ואסתפק במה שעולה לי לראש... 1. הנשיקה הרומנטית ביותר הזכורה לכם מהסידרה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה העלילה ? הנשיקה האחרונה של רידג' לקרוליין כשהיא גססה לו בידיים
2. הנשיקה המזעזעת ביותר עלי אדמות, מי הזוג שלקח בה חלק ? סאלי ואמממ? כל אחד בעצם
3. הנשיקה שמעולם לא הייתה, במי חפצתם לראות מחליפים נוזלים? סאלי ורידג'
4. סצינת המיטה הזכורה לכם ברומנטיותה, מי הזוג שלקח בה חלק, ובעקבות מה קרתה ההקפצה? האמת שלא עולה לי כלום לראש, כל הסצינות האלה כ"כ קיטשיות שקשה לי לשים את האצבע על משהו ספציפי שזכור לי כרומנטי במיוחד...בטח משהו שהיה בביג בר או באיטליה אבל ממש קשה לי לחשוב על משהו מסוים 5. סצינת המיטה הזכורה לכם לרעה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה היה חסר בשביל שיצליח? תורן ומייסי כשברוק מסתתרת מתחת למיטה, לא יודעת למה נזכרתי בסצינה הזאת פתאום...ומה היה חסר? שברוק תעוף משם!!! 6. גילוי עריות. מהו הגילוי הכואב ביותר שארע? רידג' וברידג'ט אני חושבת...

M a g n u s

New member
הו איזו טלפתיה../images/Emo70.gif

גם אני התכוונתי לצאת בסערה עם שאלון קטן לגבי סצינות
1. הנשיקה הרומנטית ביותר הזכורה לכם מהסידרה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה העלילה ? הממממ.... ברוק ורידג' מן הסתם, אני חושב שהנשיקה שהכי עשתה לי את זה היתה הראשונה שלהם, אחרי החתונה של קרוליין ות'ורן
בגללה נשאבתי לתוך כל ה
הזה
2. הנשיקה המזעזעת ביותר עלי אדמות, מי הזוג שלקח בה חלק ? כל נשיקה של אריק וברוק
3. הנשיקה שמעולם לא הייתה, במי חפצתם לראות מחליפים נוזלים? האמת היא שזה משהו מאוד טרי- ברוק ושיין
4. סצינת המיטה הזכורה לכם ברומנטיותה, מי הזוג שלקח בה חלק, ובעקבות מה קרתה ההקפצה? טוב, אני לא אשכח את הסצינה שרידג' פשוט דופק את טיילור על הקיר בחדר השינה של בית האורחים. כמדומני שרידג' חזר הביתה אחרי שהוא התווכח עם ברוק לגבי מערכת יחסים שהיתה לה בזמנו (נראה לי עם גרנט), ואז הוא פשוט חזר הביתה, התנפל על טיילור, קרע לה את השמלה, הרים אותה, הצמיד אותה כנגד הקיר.... אחחחח, היו ימים.... 5. סצינת המיטה הזכורה לכם לרעה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה היה חסר בשביל שיצליח? הו, כמה כעסתי אחרי שרידג'(שהיה אז עם ברוק) וקרוליין (שהיתה אז נשואה לת'ורן) שכבו בלילה ההוא כשהיא היתה שיכורה ושרטה אותו בגב, הייתי ככה קרוב מלשבור ת'טלוויזיה. זה היה בתקופה שהיפים היו הכל בשבילי וכל היום חיכיתי לשעה 16:00. כמה קיללתי באותו היום....
6. גילוי עריות. מהו הגילוי הכואב ביותר שארע? אני זוכר שהזדעזעתי בזמנו (טרם עידן האינטרנט) כשהיו שמועות שקלארק הוא הבן של מרגו
אבל למשהו שבאמת קרה
רידג' וברידג'ט ממש גרמו לי לבחילה

א ר י ק ל

New member
הו!

כנראה תפסנו את אותו גל בסערה. אני חייב לציין ש: ה-ר-ג-ת אותי עם התגובה לאלי ניסמן... "תקרא לי..ותקרא לי..במיטה.." תומי!! זה הדבר שהכי הצחיק אותי מזה המון זמן ואני אחד שלא צוחק הרבה.

Mikel20

New member
וואי תום איך הזכרת לי

הסצינה שבה רידג' הדביק את טיילור לקיר בבית האורחים, אני נזכר ולא מאמין שטיילור השתרללה ככה.
אגב, זה היה הרבה לפני גרנט אני חושב...עוד בנישואים הראשונים שלהם נראה לי. אתה יודע אגב שבזמנו בערוץ 1 עשו כתבה ביום שישי על סקס בטלויזיה והראו קטעי סקס מסדרות, ולכמה שניות, הראו את הסצינה הזאת??
וממש הזכרת לי את עצמי עם הקטע שמחכים לשעה 16:00 כל יום
אחחח those were the days.

S c a r l e t t

New member
הימים שחיכינו לשעה 16:00....

לא נראה לכם שחלפו יובלות מאז? עכשיו אני רק מחכה שיעבור כבר 16:00 והפרק יסתיים

M a g n u s

New member
צודק- זה היה בסיבוב הראשון שלהם

אז כנראה שהויכוח היה על ברוק ואריק- או שהוא ראה אותם וקינא.... אתה זוכר אולי

א ר י ק ל

New member
סיבוב ראשון או שני -זה לא משנה

כל העולם הסתובב וזז מהרעידות.. נראה לי שהויכוח באמת היה על אריק. היו ימים. היו לילות. היו תזוזות.

Mikel20

New member
חח הגזמת ידידי

אפילו בשביל אחד כמוני שרואה כמעט מהפרק הראשון את זה אני ממש לא זוכר

Shiri from the block

Active member
יאא לגבי 4, גם אני זוכרת את הסצינה הזאת! הוא לא עשה את זה בגלל שהוא דימיין שהיא ברוק?../images/Emo12.gif

לינה18

New member
מצטרפת לסקר המקורי../images/Emo45.gif

1. הנשיקה הרומנטית ביותר הזכורה לכם מהסידרה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה העלילה ? אני לא יכולה לענות מה הנשיקה הכי רומנטית, אבל ללא ספק הנשיקות שהכי אהבתי היו: 1. כשריג' נישק את ברוק בפעם הראשונה במרפסת של פורטופינו והיא אמרה:"וואו, שנים לא התנשקנו כך!" איך הייתי מבסוטית, בכלל לפני זה לא יצא לי לראות אותם מיתנשקים! 2. כשריג' נישק את ברוק בפעם השניה בחדרה במלון בפורטופינו, ואחרי שיצא היא נפלה על מיטתה, ניראתה צעירה ויפה מתמיד, ואמרה:"אני אוהבת אותך ריג'!" (בפעם הראשונה מאז מותה של טיילור) לפני זה היא כל הזמן ניסתה לשכנע את כולם ואת עצמה שהיא רק רוצה בו כידיד.
3. כשהם חזרו מפורטופינו וברוק הציעה לריג' להרגע ולהכנס לבריכה הקטנה אצלו בגן, אז היא התקרבה לשם והוא שאל אותה למה היא לא בבגד ים, אז היא צחקה ואמרה שכך עדיף. אז ריג' פשוט הפיל אותה לתוך הבריכה והם היתנשקו! וברוק ניראתה סופר מדהים!
אני זוכרת שהתכוונתי להקליט את הפרק ולראות את הסצנה הזאת שוב,רק שבדיוק בסצנה הזאת נגמרה הקלטת...
2. הנשיקה המזעזעת ביותר עלי אדמות, מי הזוג שלקח בה חלק ? ריג' ובריג'ית!
3. הנשיקה שמעולם לא הייתה, במי חפצתם לראות מחליפים נוזלים? הקטור וברוק. פעם הוא התלהב מהכתבה עליה והיה נידמה כאילו שמתחילה להם עלילה. גם ברוק ופירס, לפני שהוא עזב היה נידמה שמתחילה להם עלילה. 4. סצינת המיטה הזכורה לכם ברומנטיותה, מי הזוג שלקח בה חלק, ובעקבות מה קרתה ההקפצה? היו הרבה. ברוק וריג': 1. הסצנה במטוס בדרכם להתחתן ביער הגשם של דרום אמריקה ב-2003. 2. ליל הכלולות של ברוק וריג' בחתונה האחרונה! משגע!
3. כשריג' חזר לברוק אחרי מורגן. הפעם האחרונה בנישואיהם האחרונים. ריג' וטיילור: בנישואיהם השניים, אחרי שהם רבו כל הזמן בגלל פירס וברוק, אז הם השלימו ואני זוכרת שהיה קטע מאוד יפה עם ורד שריג' נתן לטיילור. זה היה מאוד רומנטי. אמבר וריק: היתה תקופה שהוא מאוד רצה את קימברלי, אבל היה חייב להיות עם אמבר בגלל הילד, ואמבר ממש הפעילה עליו לחץ לשכב איתה
אז ריק פעם אמר לעצמו:"קדימה, אתם נשואים או שאתם לא נשואים?" אני זוכרת שהיה מאוד חשוך ושלא ראו כמעט כלום, אבל זה היה מאוד רומנטי. ברוק ודיקן:1. הפעם הראשונה! אני זוכרת שיצא לי לראות את הסצנה הזאת כמה פעמים, בפעם הראשונה ממש לא אהבתי, בפעם השניה מאוד אהבתי!
זה היה מדהים לגמרי! גם מה שהוביל לזה, כשהם שתו ביחד היה מאוד יפה. 2. כשברוק נסעה במטוס שלה כדי לברוח מכולם, ואני זוכרת שוויפ ודיקן רבו, דיקן הפיל את וויפ, נכנס לחדרה של ברוק, והיא בדיוק יצאה מהמקלחת עטופה במגבת... זה היה מהמם.
ברוק ות'ורן: בביג בר, כשהם לא הספיקו לשכב,כי סטפני ניסתה לרצוח את ברוק, בכל זאת היה מהמם. בסוף יצא שהפעם הזאת היתה הרבה יותר רומנטית מאשר הפעם הראשונה שלהם. גם ברוק ות'ורן בונציה בג'קוזי ביחד היה מאוד יפה. 5. סצינת המיטה הזכורה לכם לרעה, מי הזוג שלקח בה חלק, ומה היה חסר בשביל שיצליח? אמבר ותומס הפעם הראשונה היתה נטולת כל רומנטיקה וממש ממש לא אהבתי. 6. גילוי עריות. מהו הגילוי הכואב ביותר שארע? בריג'ית וריג' אני לא מחשיבה כי הם לא אחים וכי הם לא שכבו. השאלה הרי דיברה עליהם? אחלה סקר אריקל

לינה18

New member
באופן כללי, אם לא בגלל ברוק וריג',

אני אוהבת את הסדרה הזאת בזכות הרומנטיקה שלה, אין הרבה סדרות, או סרטים, שיכולים להשתוות לרומנטיקה של היפים.

למעלה