HELP...

../images/Emo111.gifHELP...

אני יוצאת עם בחור חדש בערך חודש שנינו גרושים ונחמד לנו ביחד, אתם יודעים, תקשורת, כימיה, משיכה וכו'. אבל...וזה אבל גדול הסקס לא ממש ברור ואני יסביר, בפעם הראשונה שעשינו סקס הוא התרגש ולא הצליח (קורה), גם בשניה, לאחר מכן היה סקס והיה אפילו טוב בהמשך היה עוד יותר טוב מהסיבה שעם הזמן פשוט נפתחים אפשר לדבר על מה אוהבים ומה לא וכו', חשבתי לעצמי אוקיי ההתחלה קירטעה אבל ההמשך מבטיח אני נהנת מגיעה לאורגזמות ועם הזמן חשבתי שהסקס ישתפר. אבל לאאאאאא הסקס לא השתפר פתאום שוב לא משהו ואני לא גומרת ולא בא לי להמשיך בדרך אחרת, מה עושים??? זה מתסכל כי אני אוהבת סקס ובא לי על המר בחור אבל מה יהיה עם הסקס???

המממ... בעייתי.

סקס טוב הוא פרמטר מאוד חשוב במערכת יחסים. את עוזרת לו לעזור לך? את מיידעת אותו שאת לא מצליחה להגיע לסיפוק או שאת מזייפת לו כמה "אה-אה-אה-אפצ'י"? אני חושבת שהדבר הכי חשוב הוא לפתוח את העניין הזה, בעדינות כי בכ"ז נושא רגיש, משהו בסטייל "תעשה לי ככה" "תיגע לי פה" "תלחץ לי שם", להכניס אביזרים משלימים, להיפתח לרעיונות חדשים, אבל בעיקר לנסות ולראות איפה שורש הבעיה- ומשם לנסות לפתור אותה, בלי להתבייש.

tintong

New member
תקשיבי..

רגע , תגידי אזה 0 את ? חחח רק אל תעלבי לי אורנג` ופלפון יקר לי :- ) ‏...

zomery

New member
אני חושב ש../images/Emo27.gif

מילות המפתח הם גיוון וסבלנות אני מאמין שהכל יסתדר מעצמו תני לזה זמן, עשו דברים מיוחדים בכל זאת ישנה משיכה וכימייה טובה וזה נפלא בילוי נעים
ובהצלחה

יש

מה לעשות אבל אולי יש פורום מתאים יותר "פורום סקס". כי אנחנו כבר לא עושים את זה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי הרגת אותי!!

טו -אובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.

שרשירית

New member
סורי, אבל אני הייתי חותכת (אופס)

יש כאלה, שמה לעשות, לא ממש מוצלחים בזה - גם גברים וגם נשים. יש כאלה שצריכים את זה יותר ויש שפחות. נכון שככל שיש אהבה גדולה יותר כך הסקס טוב יותר (זה נכון דרך אגב?) יכול להיות שזה ישתפר בהמשך, אבל אתם לא זוג ותיק או נשוי ששוה להתחיל להשקיע ולטפל בזה. סקס זה מרכיב מאוד חשוב בזוגיות ומשפיע על תחומי החיים מסביב. אם לא הולך אז לא הולך... מקסימום את הולכת.

Mika Rali

New member
השאלה מה היית חותכת ../images/Emo6.gif

סכין מספריים מה מאמי?

על איזה מחלות אתה מדבר?

היא היתה משאירה אותך לדמם למוות
או שאתה מתכוון 'עד ש...' - אז היא היתה מביאה לך סירופ

שאת אכזרית ../images/Emo5.gif....

לשאלתך - לא בטוח... לא תמיד... ברור שסתם סקס, ריק מתוכן, הרבה פחות טוב - אבל צריך שיהיה את מה למלא בתוכן, את יודעת...

aviavram

New member
לא תמיד נכון לחתוך בחיים

לפעמים מצטערים ואין דרך חזרה אבל כל אחד באמונתו יחיה

Taz39

New member
לא חושב שאת בגיל

של להתחיל ללמד...חושב שעברנו את הגיל הזה...או שיש או שאין התאמה בסקס אם את חושב שיש צאנס לשיפור תשארי אם לא תחתכי עם כל הצער שבדבר...סקס טוב הוא פרמטר מאוד חשוב בזוגיות... טאז - חותך...

אל תוותרי כל כך מהר

זו דעתי, תני קצת לזמן ולהכרות לעשות עבודה , היו פתוחים , את אומרת ש "בא לך עליו" אז למה כל כך מהר לוותר?? בהצלחה.

cheshire9

New member
האמת ?

נשמע שזו בעיקר בעייה בראש שלך..... אם נהנית והגעת לאורגזמות ופתאום זה נגמר - קרוב לוודאי שזה איזשהו מעצור רגשי שקפץ עליך פתאום אולי בגלל פחד מעודף אינטימיות או משהו בסיגנון...... בכל מקרה נראה לי שכדאי ללבן הרבה סוגיות אחרות ואז הסקס יבוא מעצמו...... ושוב - אני מבסס את דברי רק על סמך מה שסיפרת ומתוך הנחה שבאמת בא לך עליו ושכן נהניתם מסקס בכל מקרה - אני לא בעד לנתק מיד אם יש משבר זמני - בסקס או בכל תחום אחר

משהו דפוק אצלך

אם בתוך חודש יש אצלך כאלה עליות וירידות <לא תמיד במקומות הנכונים> תבדקי את עצמך בכל מקרה, לפי השורה האחרונה שלך נראה שאת מחפשת רק סקס - אם ככה אז קבלי את המלצתה של ד'ר שרשירית

למעלה