איזה ציוד בדסא"מי הייתם לוקחים לאי בודד
C cruise New member 15/10/04 #7 ובכן, אני הייתי לוקח סכין יפנית, משור, שופין, ובקיצור - את ארגז הכלים שלי. אחלה ציוד תאמינו לי..
B Blondie the good New member 15/10/04 #12 אני מקווה רק שזה בשביל לבנות סירת הצלה.. או שאולי אתה מנסה להעלות מופע קסמים עם הסאבית? ("ראו איך הסאבית אה.. העוזרת הנפלאה שלי מנוסרת לשתיים!)
אני מקווה רק שזה בשביל לבנות סירת הצלה.. או שאולי אתה מנסה להעלות מופע קסמים עם הסאבית? ("ראו איך הסאבית אה.. העוזרת הנפלאה שלי מנוסרת לשתיים!)
C cruise New member 15/10/04 #14 נו באמת.. הרי עם ארגז הכלים שלי, אני בונה שם מרתף קומפלט, וזה במקום להחליט מה לקחת מהציוד המוכן...
מ מפ33יצה New member 15/10/04 #11 את הדברים שאני אוהבת לא את הכל.. למרות שגם בלי אפשר להסתדר ובונים מהר מענפי עצים כמה שוטים וחבלים לקשירה
את הדברים שאני אוהבת לא את הכל.. למרות שגם בלי אפשר להסתדר ובונים מהר מענפי עצים כמה שוטים וחבלים לקשירה
פ פ ו מ ל י ת New member 15/10/04 #17 החלטה קלה מאד, הרבה יותר קשה לבחור דיסק. מה שאני הייתי לוקחת זה את דונלד. עם המוח שלו לא צריך יותר כלום. בוקר אור גם לכם.
החלטה קלה מאד, הרבה יותר קשה לבחור דיסק. מה שאני הייתי לוקחת זה את דונלד. עם המוח שלו לא צריך יותר כלום. בוקר אור גם לכם.