PANDORA9

New member
קזינו

אני מקווה שאת הקזינו המתוכנן בתל אביב יבנו בסגנון ה-bellagio בלאס ואגאס. זה מבנה מרשים שבהחלט מתאים לתל אביב עכשיו.

PANDORA9

New member
הילטון מלכת שבא

אבל לפחות יש לנו את הילטון מלכת שבא באילת שהוא מלון מהמם.

PANDORA9

New member
../images/Emo110.gif

ובזה אני מתכוון למלון דויד אינטרקונטיננטל. שהוא מלון מפואר ומהמם לפחות מבחוץ עדיין לא הספקתי לשהות בו כך שאני לא יודע כיצד הוא נראה מבפנים אבל אני משער שאם הוא הבחירה של שרי ממשלה וראשי ממשלות בישראל לארח בו נשיאים וראשי ממשלות מכובדים. סימן שהוא שווה

DerBleistift

New member
מר תמנון

חכה, חכה כשתיכנס לאינטר קונטיננטל. הרמה, האפר והעידון שלו כ"כ גבוהים ברמת המלונות התל-אביביים, שהוא למעשה "שבר" את הכלים בין הסטנדרט הדומה של כל מלונות הפאר בעיר. היום למעשה, הפער בינו לבין הבאים אחריו הוא פשוט כביר, בלתי ניתן להשוואה, כמעט. כן ירבו מלונות כמותו בעיר האורות של ישראל.

kyle

New member
המלון ממש יפה.

אחד הבניינים האהובים עלי בת"א.

PANDORA9

New member
קזינו

התוכנית המקורית שהוגשה לממשלה היתה בנייתם של 5 בתי קזינו במקומות שונים בארץ. מתוך הכתבה"מפעל הפיס מציע להקים חמישה בתי קזינו חוקיים ברחבי הארץ בהנהלתו ובתפעולו, שכל רווחיהם, לאחר ניכוי הוצאות, יועברו לקופת האוצר למימון פרויקטים שונים. על פי תוכנית מפעל הפיס שהוצגה למנכ"ל משרד ראש הממשלה, רו"ח אביגדור יצחקי, יוקמו בתי קזינו במצפה רמון, אילת, נתב"ג, צפון הארץ ואתר חדש שיבנה בנגב. להערכת מפעל הפיס, לאחר מתן אישור חוקי להקמת קזינו יידרשו כ-18 חודשים להפעלת הקזינו הראשון במבנה חדש או פרק זמן קצר יותר אם הקזינו יופעל במבנה קיים."

kyle

New member
היי פנדורה.../images/Emo13.gif

כפי ששמת לב שרשרתי את ההודעות שלך. בפעם הבאה, תלחץ על "הוספת תגובה" מתחת לכל הודעה (אם היא קשורה לנושא) במקום על "הוספת הודעה חדשה", אוקי?

למעלה