faNATYc

New member
../images/Emo110.gif

ממזמן לא פתחתי הודעות ראשיות...
חדשות מריה
ה-ס-ת-פ-ר-ת-י. עשיתי פוני. עכשיו אני דיי מבינה למה נטי כול הזמן ניסתה לסדר אותו לאחור. הוא באמת מתחיל לעצבן על המצח אחרי זמן מה...
התמונה משמאל, היא צילום מסך של האתר שלי. זה רק העיצוב. לגבי האתר רציתי להגיד שמשום-מה פשוט נמאס לי מהעיצוב הקודם של האתר, והתחלתי לעשות אותו ממש מחדש. אז...כנראה לא תיראו אותו ממש בקרוב כמו שהבטחתי...*ככה זה כשאתה מזל תאומים
*
קצת משעמם לי.
אני פותחת בזאת רשמתי שירשור
בגריל
שירשרו מה שעובר לכם בראש, ספרו ותגיבו. ושלא נשתעמם פה, הא?
שלכם, מריה נ.ב. האתר פועל קצת בצורה אחרת ממה שאפשר לחשוב. אז... תנחשו אולי איך זה אמור לפעול. איפה לוחצים לניווט ואיפה מקבלים מה. סתם בשביל הקטע

העוף שלי...

כן שימי תמונה זה יהיה כזה מגניב...! אתמול התכתבתי עם מישהו מישראל... חחחחחח היה קטעים, צחקתי עליו... (אני מכירה אותו אישית...) פתחתי פורום לבריטני ספירס באיזה אתר ושכחתי את הכתובת... הייתי בעיר אתמול ופגשתי את אהובי והוא קרא לי...
ופורום נוער בחו"ל חם עליי אש בגלל שאני לא צמחונית... אני חושבת שהפורום מסתדר ואנחנו מוכיחים לעצמנו שאפשר להסתדר ושלא הכל צריך ליפול על המנהלת (אבל ככה היא קבעה, כי אפשר לומר שאנחנו מפרים את החוקים...? חחח סתם...) זה העוף שלי, אם יהיה חדש אני אעדכן....
בה ביי...

faNATYc

New member
אממ...תלוי מאיזה תקופה...

הפוני שלי דומה לשלה כמו בתמונה. *מצאתי מצאתי! שעות חיפשתי משהו שיהיה דומה*

faNATYc

New member
תמונה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo42.gif

אני יודעת שציפיתם לתמונה נורמלית, אבל פשוט רציתי להוריד איכשהו את העיגולים השחורים הנוראיים מתחת לעיניים שלי...

למעלה