TOP 15 good charlotte

../images/Emo110.gif TOP 15 good charlotte../images/Emo110.gif

עוד שבוע עבר ושוב הוצאנו עוד שיר.... והשיר שהצטרף ל2 השירים החביבים Little things ו-boys&girls הוא:....
My bloody valentine
ברשימה נשארו עוד 12 שירים שעלנו להדיח כדי שהשיר המנצח יזכה בתואר השיר האהוב על פורום גוד שארלוט!
ולכל החדשים בפורום, הנה הסבר על top15: אז ככה, לפני חודש בערך כל אחד בפורום בחר את 5 השירים האהובים עליו וככה הרכבנו את הטבלה של 15 השירים שהפורום אוהב. בכל שבוע אנחנו מדיחים שיר אחד מהרשימה על ידי כך שאנחנו רושמים בכותרת את שם השיר ו
... לדוגמא:
My bloody valentine
קפיש?! אז הנה הרשימה: have fun
1.The world is black Broken hearts parade.2 3.Life style of the rich and famous I just wanna live.4 All black.5 7.Dance floor anthem Predictable.8 The river.10 Hold on.11 13.Break apart her heart The anthem.14 The chronicles of life and death.15
שימו לב
אני מבקש בפעם הבאה לא להעביר ביקורת על החלטות של אנשים.... בכל זאת, כל אחד והדעה שלא
שבוע טוב לכולם!

xoLiaty

New member
חחח גם אני מצביעה לו 3 שבועות ברצף

אבל לא חייבים להיות כאלה ברוטליים :p אני אוהבת את השיר, פשוט אנשים חייבים להפסיק להוציא שירים שהם הרבה יותר טובים ממנו לפניו .

Pushoka

New member
All Black ../images/Emo128.gif

אני אוציא אותו עד שהוא ייצא! X:

SainTonix

New member
לא יודע, הקצב שלו, הסגנון עצמו.. פשוט הכי

פחות טוב מכל הרשימה שם, כי כולם זה הרשימה של השירים האהובים עלי, כל אחד טוב בפני עצמו, וזה כאילו חלק מאלבום ולא עומד בפני עצמו..

למעלה