icודליה

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo5.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif

קר לייייייי!!!!! יורד גשםםםםם ולא היה לי מעילללל היה לי רק את הראומה!!!!! ואני כולי סחוטה מים!!!!!!!!!! נ"ב היתה הכתבה עם 15 (!) מילים וגם עם 5 מילים להרכיב משפט - הלך לי טוב. אתם יודעים, אנחנו (כל השכבה) עושות הצגה במסגרת שיעורי ספרות, על אחד הסיפורים שלמדנו. אני הצבעתי ל3 בנות שיהיו במאיות - וכולן נבחרו!!! אני מעדיפה להיות אחראית על המוזיקה בהצגה...מה 'תם אומרים?

שלעבוד עם מוזיקה ....

זה הכי כיף !! אני עכשיו עורך כמה סרטים בוידאו והסאונד זה החלק היותר כייפי בעריכה !!!

סאונד זה כיף?../images/Emo12.gif../images/Emo16.gif

בימוי. לא משנה אם בימוי מצלמות או בימוי של הצגה
.
ניר

flowers girl

New member
אני דווקא בעד..

משחק
כי אני די "שחקנית" בתחילת דרכה.. אם אפשר לקרוא לזה ככה
אבל אם אני חייבת.. אז בימוי רולזזזז

Alexa star

New member
אני כבר רואה את העתיד שלך... מורה:-

לצעוק זה מה שמורים בדרךך כלל עושים (במקום ללמד)

icודליה

New member
../images/Emo110.gifעם כל הכבוד לעצמי.. [../images/Emo12.gif]

אני לא משחקת כ"כ טוב....אני אתפוצץ מצחוק
ואני גם יותר מתחברת לסאונד.... אם היו מצלמות בלי לחשוב פעמיים הייתי רצה לשם....כמו שעטרה דיין קראה לי "הצלמת המוכשרת" (אח, סיפור ארוך...שמתי מלא תמונות בפורום משינה מההופעות..200 תמונות... ואחרי ההופעה האחרונה עטרה דיין, אשתו של איגי דיין - המתופף, היא זיהתה אותי, אני לא שמתי לב, אבל אח שלי דיבר איתה קצת והיה המום שלא שמתי לב..והיא הצביעה עלי ושאלה את אח שלי: "הצלמת המוכשרת?". כן. אני מפורסמת
וגם מייקל, הבסיסט של משינה אמר שהוא ראה את התמונות וראה אותי כל ההופעה....זה לא קשור אבל הייתי חייבת להוסיף!) ותמיד היה לי איזה משו עם מצלמות
....אני מצלמת לא רע...נמנמ...

"ויש כבוד..." ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo16.gif

גם צילום זה כמובן טוב. צילום וידאו כמובן, סטילס זה כבר משעמם. אבל עדיף בימוי מצלמות.
ניר

icודליה

New member
../images/Emo110.gifטוב...

אני מצלמת בעיקר סטילס, למרות שגם הוידיאו שלנו נוח. צילמתי את המפגש פורום משינה בוידיאו
טוב, לא הכל, אבל כששרנו וניגנו בגיטרות היה בהחלט מה לצלם

nirte

New member
../images/Emo19.gif+../images/Emo129.gif=פגר-פגר! ../images/Emo46.gif

../images/Emo12.gif שמעת על צילום דיגיטלי?../images/Emo16.gif

טוב, אני כבר מחכה למצלמה דיגיטלית כמה שנים
.
ניר

nirte

New member
שמעתי!

אז תשתמשו במצלמה הזו
ולא בסטילס עם הפגר פגר..

גם דיגיטלי זה סטילס, ../images/Emo16.gif

הכוונה למצלמות עם פילם... אתה יודע במקרה אם גם בפורמט פילם (בצילומי טלוויזיה וקולנוע) משתמשים בזה?
ניר

nirte

New member
גרררררררר

מצלמה דיגיטלית היא לא סטילס! אני חושב שלא משתמשים בזה.. אבל אני לא בטוח

../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

יש גם מצלמה דיגיטלית וידאו (MINI DV, DVCAM, DIGI-BETA וכו'), ויש גם מצלמות דיגיטליות שהן סטילס למהדרין (ולאחרונה יודעות גם לצלם וידאו, אבל באיכות שלא מתקרבת למצלמות וידאו "אמיתיות").
ניר

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאח...

אני רק נזכרת בתמונת הסטילס האחרונה שצילמתי במצלמת וידיאו שלנו...

למעלה