2007 - המוזיקה שעשתה לי את השנה

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif שיר השנה 2007 - מקום 1 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שיר השנה שלי 2007 Patrick Watson - Luscious Life אתמול בערב גיליתי נתון ששינה את פני התמונה אצלי ולא היה ספק כבר מי יהיה שיר השנה (למרות שזה אתמול בערב- זה דיי מאוחר): Luscious Life של פטריק ווטסון יצא כסינגל בקנדה בחודש אוגוסט- ואומנם לא צעד אצלי שניה במצעד השנה- אבל הוא פשוט מקום ראשון. ולמה? כי ווטסון בראשות פטריק ווטסון עצמו הוא ההרכב הכי מושמע אצלי בסוף השנה, שמעתי אותו כל הזמן, בכל הזדמנות, בבוקר בצהריים ובלילה, קניתי את האלבום מחו"ל ובכל שיחה הזכרתי אותם! אני חושב שזה דיי ויותר בכדי להמחיש כמה אני אוהב את ההרכב הזה והשיר הזה- הוא אחד היפים שלהם- בחירה פשוט ענקית לסינגל ובהחלט שיר של מוזה שראוי להיות מקום ראשון ולסיים את השנה הזאת עם טעם של עוד בפה. הרבה אנשים החמיאו להרכב הזה ומגיע לו כל הכבוד על אלבום נפלא (Close To Paradise). אתם לא תאמינו לי- אבל היום פתחתי את גיליון "7 לילות" מהסופ"ש של ידיעות אחרונות, ובפינת המצעד שלהם במדור מוזיקה- השיר הזה מופיע במקום הראשון. ועכשיו אני שואל אתכם- צירוף מקרים או לא?!

D C R

New member
לא מכיר..

מצעד מעולה.כרגיל. גם אני לא אוהב את מתקפת האינדי בשנים האחרונות,אבל יצאו ממנה גם דברים טובים אבל עדיין לא הגעתי לגיל שאני אוכל להנות כמו שצריך מארקייד פייר ודומיהם..

galoosh33

New member
יפה יפה..

לא שמעתי אותו מספיק אז קשה לי להגיד אם המיקום מוצדק.. המצעד של 7 לילות מאוד נחמד ויש שם דברים מעניינים ואקלקטים. במקרה השבוע אין לי את העיתון
מה כתבו עליו?

העכביש2

New member
ל-7 לילות יש את "7 לילות FM"...

שזה המצעד הקטן שלהם כל שבוע במדור מוזיקה (את בטח מכירה). בכל אופן- השבוע, השיר הזה של פטריק ווטסון נמצא בו במקום הראשון, וזה מה שהם כתבו בקצרה: "נינט, ככה אמור להשמע מישהו שאוהב את ג'ף באקלי"...

ואי עכשיו שמעתי כמה שירים של ג'ף, ומרגישים

את הדמיון ואת ההשפעה המוזיקלית שיש לו על ההרכב..

Miss Small Talk

New member
אלבום מצויין,

ההורים הזמינו לי אותו בתחילת נובמבר כמתנה ליום ההולדת והוא הגיע רק ביום חמישי. אלבום מצויין וכל שיר נפלא. לא הייתי אומרת שזה שיר השנה, אבל הוא בהחלט אחד מהם.

The Human

New member
שיר חביב

שייקח לי קצת זמן להתרגל אליו.. אבל ניראה לי שזה ייקרה ממש בקרוב.. כי זה נשמע לא רע בכלל משמיעה ראשונה.. מצעד טוב ספידי לירני.. סחטיין על ההשקעה בן אדם.. ושנה אזרחית טובה.

העכביש2

New member
תודה רבה לך מכל הלב אליקו

השקעת מאוד בתגובות - נהנתי מאוד לקרוא את מה שיש לך לכתוב וכמובן, החכמתי שוב כרגיל. תודה רבה לך

TomTal

New member
אחלה סיכום!../images/Emo45.gif

מאוד אהבתי..למרות שאין לנו אותו טעם

איזה סיכום מצויין

היה ברור שפטריק יהיה במקום הראשון למרות שחשבתי שזה יהיה שיר אחר שלו. רוב השירים מאוד אופייניים לך ודיברת עליהם הרבה במהלך השנה יש כמה שלא הייתי מצפה שתשמע אבל זה נחמד לראות (קוטימן, טימבה, נלי) מצעד מצויין!

למעלה