שרשור איסי/מסן

אביחי 33

New member
../images/Emo110.gifשרשור איסי/מסן ../images/Emo110.gif../images/Emo23.gif

בגלל שהפורום גדל, אז עושים שרשור איסי ומסנ כדי שנוכל לדבר אחד עם השני גם בפרטיות
אז כל אחד לכתוב:
שם:
איסי/מסן:
עוד משהו על עצמי:
שיהיה בהצלחה

אייללוש

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם:איילה גיל:13 ו... מקום מגורים:ב"ב\ר"ג איסי/מסן: אייסי-319409332 מסן[email protected]המסן שלי לא רוצה להכנס לי אבל שיהיה... עוד משהו על עצמי:אני מעריצה גם את יוני
בעיקר בגלל שניצח...

היללי 2

New member
עונה..

שם:הילה גיל:15 וחודש.. מקום מגורים:מעלה אדומים איסי:310232036 מסן:-- אין לי אני משתמשת רק באיסי.. משו על עצמי:מעריצה של אגמי...אין לי משו מיוחד..

....................

שם:שלי גיל:12 וחודשיים כמעט מקום מגורים:ממ..כפר-סבא איסי/מסן:[email protected] עוד משהו על עצמי:אני אוהבת נורא את אגמוש ! חולה על מחשבים..זהו

חלי 66

New member
........

שם:חלי גיל:15 וחצי מקום מגורים:אופקים(ליד ב"ש) איסי/מסן:איסי 277596902 מסנג'ר-לא יודעת עוד משהו על עצמי:אוןהבת נוראא ספורטט וברוררררררר שאת אגםםםםם

../images/Emo41.gifעונה על השרשור../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif

|חילזון|שם: קארין. |חילזון|גיל: 9. |חילזון|מקום מגורים: איזור הצפון. |חילזון|איסי\מסן: אין לי מסן אבל יש לי אישי
רק הבעיה היא שאני לא יודעת ת'מספר...
סורי
|חילזון|עוד משהו על עצמי: אני מאוד מאוד אוהבת את אגם, אבל לא כך כך מעריצה את יוני
. אנ יאוהבת לשחק במחשב ולראות טלוויזיה
אני אוהבת גם להיות בפורומים, ואני מאוד אוהבת גם משחקי מירוצים. מקווה שעזרתי, וערב טוב לכווווווולם,
קארינוש

eynav16

New member
אני אני אני../images/Emo26.gif

שם:עינב גיל:16 ו4 חודשים מקום מגורים:ברזיל איסי/מסן:אי סי-266051174(כרגע אין לי איך להתחבר כי אני בארץ.. אבל כאחזור התחבר) ומסנגר- [email protected] עוד משהו על עצמי:אוהבת גם את שרית חדד...

N A D U

New member
עונה על השרשור

שם: שירי גיל :20 מקום מגורים :פ"ת אייסי 345536563 מסן: [email protected] עוד משהו על עצמי: אני מאושפזת על תום אבני המושלם שלי תום אבני =שלמות שירי + תום אבני=

פלורי2

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם: נילי
סתם...
11 וחצי
מקום מגורים: נילי
צפון
איסי/מסן:נילי
סתם-227202301 עוד משהו על עצמי: אני ניליי
.

למעלה