שרשורשביתה

icודליה

New member
../images/Emo110.gifשרשורשביתה

אין איסוף אשפה אין דוחות הגנים יופעלו רק בהחלפת ההורים לימודים יתקיימו עם יהיה מאבטח בעל יסודיים לא יפתחו אם לא יהיה מחליף נושא נשק יש שביתה בירושלים
כל זה כתבתי תוך צפיה בחדשות....הנה קישור מוואלה

icודליה

New member
../images/Emo110.gifעם = אם*

ובטעות כתבתי פעמיים....זה רק אומר שהם אמרו את זה בחדשות פעמיים

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאני ממליצה לקום מחר מוקדם...

לפתוח ערוץ 2 בשעה 7:00 בדיוק ולראות חדשות

רונקי

New member
אודל זה כזה קקי

בי-ם יש שביתה, נסבול מזה שלא יאספו זבל, כל המזכירות שובתות, ולימודים כרגיל! גררררר
סניף

icודליה

New member
../images/Emo110.gifהיה הזה

היה הכי
שיכול להיות. שונאת את הכיתה שלי. אני לא נשארת עוד דקה אחת לעזור להן.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifלהתחיל לפרט?

נכתוב בקצרה. יש הצגה. אני אחראית על המוזיקה. הבאתי היום דיסקים. הבמאיות ישבו עם מישי אחרת ודיסקים משלה. הן קבעו הכל. אחרי הלימודים נשארתי. שמתי דיסק משלי כדי לשמוע ולנסות להחליט. אותה אחת העיפה את הדיסק מהמקום (נראה לי שהוא נדפק, הוא לא שלי בכלל) ושמה את הדיסקים שלה. לא נשארת שניה לתרום להצגה המטופשת הזו. הרסו לי את היום הזה. אין לי כבר יותר חשק לכלום ועוד יש לי היום פיזיותרפיה. גם ככה היה היום חרא של יום. כואב לי הראש מהרגע שפתחתי את העיניים בבוקר. אתמול בלילה נשארתי עד 3 לפנות בוקר כדי למצוא להן שירים.

הם רעות..../images/Emo15.gif

אבל מי הם שתשימי עליהם?! שכחי מהם! שילכו ויעשו את ההצגה הכי גרועה בעולם(אמן
)ואז יבינו שאם הם היו עם המוזיקה שלך,זה היה אחרת. ואם זה אל משכנע אותך, אז תגידי לעצמך פשוט הרבה פעמים:"לא צריכה את ההצגה הזאת!" ותקחי דף ותרשמי עליו את השם של אחת מהןם,ותקרעי אותו לחתיכותה כי קטנות שאפשר.אחרי זה תקחי כדור,ותזרקי אותו על הקיר. עזר?! אני מקווה! חולה עלייך יפתי
יש למטה עוד קישורים..

nirte

New member
מה זה משנה? ../images/Emo3.gif

במילא גם בשביתה הקודמת לא שבתנו..

למעלה