שלום לכולם!

Mr Invisibilety

New member
../images/Emo110.gifשלום לכולם!

אנשים.... מה קוריי? מה המצב????.. דברו קצת...... בלע הרגע חזרתי מבצייפר ויש לנו מחר מבחן בספרות=אני הולך להיכשל... בעעע אבל ביום שלישי..... אוחחחח ביום שלישי אני הולך לבקר את מארי בבתים!!!!!!!! מה איתכם???

zvozda4ka

New member
ניררררררררררוש!!!

אם תהיה עם כזאת גישה אתה בטוח תיכשל!!!(מצוטטת מישהו מפה..) אז תחייך אתה יכול לחייך ככה:
העיקר שתרגיש טוב!!! בלעע....כיף לך ולמארי...בחנוכה אתה בלב המפרץ\טבעון\ק. אתא.....

flowers girl

New member
אל תחשוב ככה..

אל תחשוב שתיכשל. אם תחשוב: "אני אצליח אני אצליח אני אצליח" אתה באמת תצליח. הבטחה שלי

flowers girl

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

אוף איזה עצבווןןןןןן עכשיו כל השכבה שלי נרשמת לתפוז, וחברה שלי הפוסטמה חח אמרה להם שאני מנהלת את פורום כריסטינה אגילרה והם באים לקלל, ואני מוחקת את ההודעות שלהם ומרביצה להם בבצפר אבל עדיין.. כבר אין לי פרטיות באינטרנט. מחקתי את הכתובת של הבלוג שלי מהחתימה ומהכרטיס האישי, ועכשיו מי שרוצה את הבלוג שלי יכתוב לי בפרטי, או שאני אכתוב את זה בפורומים שהם לא כריסטינה אגילרה או צער גידול הורים, וזה ממש ממש מעצבן... מה הם פולשים לי לפה
מה לעשששווותתת

icודליה

New member
וואיש איזה בעסה..

כדאי לך להדפיס את הבלוג ~כל מה שכתבת!~ ולמחוק אותו כי בסופו של דבר הם יגיעו אליך.. אני כמעט מחקתי אותו בגלל איזו מישי שאני מכירה שלמדתי איתה מכיתה א' ועכשיו יש להם נט.. אבל היא לא מבינה בנט כלום.. היא חושבת שהאימייל שלה זה אתר... או משו כזה.... ואני מסבירה לה והיא מהנהנת ולא אומרת שהיא לא מבינה וזה הכי הכי מ-ע-צ-ב-ן!!!!

flowers girl

New member
לא רוצה למחוק אותו../images/Emo7.gif

אבל לא.. הם לא יגיעו אליו עכשיו. הם לא מבינים בגרוש באינטרנט, ואלה שכן- נחמדים, ולא מעניין אותם הבלוג שלי חחח

Moranus

New member
לקחת לי את המילים מהפה!!!

גם לי יש מחר מבחן בספרות וא ני הולכת בטוח אבל בטוח להיכשל....(נו טוב כבר התרגלתי לקבל נכשלים השנה)

zvozda4ka

New member
האנייייייייייי

איך היה הטיול?!? פרטי!נמקי!וכנסי לICQ כבר!!!

../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif ניררררררררר

ברור שתצליח.
אתה תראה שכן. אין סיבה שלא. אתה חכמ.
ו.. ספרות זה לא *כזה* קשה. ו..
מתי 'תה בא אלי ביומשלישי? מוצ. תתחבר כבר לאיציק.

../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

מה אתה חושב שיש לנו לחגוג? אוח. בעצם,
כן אבא, אנחנו מבטיחים לעשות הרבה מסיבות ובלגנים כשאתה לופו.. אבל אל דאגהף כשתחזור, הבית יהיה מסודר.

zvozda4ka

New member
לחגוג?!?../images/Emo15.gif

אז"ש!!! לאן אתה נעלם כל הזמן?!?שבוע פה ושבוע לא פה....... בלעע נתגעגע... לאב יו

rAmikube

New member
../images/Emo22.gifשימו לב...

משהו נחמד בקישור: מתי היתה הפעם הראשונה שלכם?..

nirte

New member
../images/Emo13.gif תמיד חשבתי שאתה יותר ותיק ממני.

אני חושב שהייתי בין החצופים האלה שפתאום כתב הודעה בלי לומר שהוא חדש.

למעלה