קורי עכביש 31/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 31/8

פינה מספר 12.....נראה לי...או 13....אין לי כח לבדוק... יאללה אני זז לעבודה עוד מעט אז נזדרז

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif פגשתי את נמרוד רשף

אז ביום שלישי הייתי בסוף בפסטיבל הקומיקס בסנימטק ופגשתי את האחד והיחיד נמרוד רשף שלחץ לי יד, היה אדיב, דיברנו על קומיקס ועל החדר של והיה סבבה לגמרה. קניתי את החוברת שלו "עוזי אגדה אורבנית 2" והוא הקדיש לי הקדשה... חוץ מזה היו דוכנים סבביישן, ראיתי חוברות, פגשתי את גליה מפורום קומיקס ולסיכום: אחלה פסטיבל!!!

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif המומחים בשטח ../images/Emo41.gif

ועכשיו חידה: מה יותר טוב ממפה, פלאפון, אינטרנט, זימונית, GPS, ואנשים ברחוב למציאת מקום שאתם לא יודעים איפה הוא? והתשובה הנכונה היא: נהגי מוניות הסתבכתם בעיר? לא יודעים איך להגיע? אתם אובדי עצות? שאלו את נהג במונית הראשוןהנקלע בדרככם...זה פיתרון מושלם ותמיד עובד!! החבר'ה האלה יודעים הכל!!!
נהגי מוניות

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

אבל הם בלתי נסבלים
חושבים שהכביש של אבא שלהם נוסעים איך שבא להם גרררררררר

מותר לי

New member
והאפשרות השניה...

נהגי אוטובוס: 1. "סליחה, אתה מגיע לX?" "לא, אני מגיע לY, אבל קו Z מעבר לכביש/ בתחנה ליד/ ברחוב הסמוך מגיע לX" 2. "אתה מגיע לתחנה מרכזית?" (כמעט בטוח שכן, ושם יש מודיעין
)

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מטרד סביבתי ברכבת

אני רוצה בזה הפורום להתריע מפני מפגע סביבתי חמור ביותר: עגלות המכירה ברכבת ישראל מפרות את שלוות הנוסעים!!!
אני יושב לי לתומי ברכבת כשלפתע הבחור עם העגלה צועק לכל מי שרוצה לקנות קולה במבה בייגלה... הוא מתקדם בדיוק ששתי בנות וגבר אחד נמצאים לידי ומכיוון שאין מקום לעבור.....הם נוחתים עלי, על הרגל שלי ועל הבחורה החביבה שישבה ממולי... אכן נתונים קשים מנשוא

נרקי

New member
../images/Emo6.gif צודק

גם אני עליתי על רכבות בשבוע שעבר
האיש הזה שמוכר שתיה.. וצועק "שתיה חמה שתיה קרה. חם בחוץ חם היום!!" עצבן אותי

מותר לי

New member
כנראה ששכחת את ראשון בבוקר ../images/Emo122.gif

כשאותו אחד (או אחת) דורשים מהחיילים להזיז את ה"בתים" שלהם למקום לא ברור כי הם צריכים הרי לעבור עם העגלה! מה, לא?

העכביש2

New member
../images/Emo176.gif השאלת היומית ../images/Emo176.gif

והפעם: סקר קטנטן. מה ההעדפה האישית שלכם בנושא תיקים ביום יום: 1. אני אוהב/ת תיק גדול ועמוס דברים 2. לי מספיק תיק קטן 3. אני אוהב/ת פאוץ' או תיקונצי'ק 4. תיק? מה זה בכלל אני שם בכיסים 5. לי אין בכלל דברים שאני צריך תיק. נאטורל פרסן הצביעו והשפיעו

seekert

New member
התשובה שלי

היא 1. תיק גדול. לפעמים אין לי במה למלא אותו ואז אני סוחב סתם דברים שאני לא צריך.

נרקי

New member
והנה התשובה שלי../images/Emo26.gif

לי מספיק תיק קטן.. רק כדי לשים שם פלאפון קרם ידיים מפתחות ארנק וליפ גלוס
חח לא צריך לסחוב את כל הבית

מותר לי

New member
אצלי זה קצת מסובך ../images/Emo3.gif

לעבודה אני אוהבת תיק גדול (לא גדול מאד, אבל לא קטן), כי אני צריכה שיכיל סווצ'ר, כובע, חולצה, קרם ידים, דאודורנט, מטען לפלאפון, ארנק, ושיהיה נוח לזרוק בו את הדברים בלי שיפלו (נראה אתכם בחצי שניה מכניסים בחית קולה לפאוץ' עמוס...) לקניות וסידורים- גם... אני קונה לפעמים דברים שבירים, לא רוצה שיסתובבו לי בשקיות עם תפוחי אדמה או קופסאות שימורים... (ואני שונאת שקיות, כמה שיותר לדחוס לתיק- עדיף) לפני שנה-שנתיים מצאתי בפוקס שני זוגות מכנסיים עם כיסי ענק, זו היתה הזכיה בפיס שלי! ארנק, פלאפון, מפתחות, אם צריך- גם ת"ז או מסמכים אחרים, והכל בכיס אחד שנים, ובלי להסחב עם תיקים!! היום שניהם גדולים עלי... (אחד אני בכלל לא יכולה ללבוש= נופל, והשני ממש גבולי, עדיף שלא חחח, הולכת לחפש בפוקס מכנס אחר עם כיסים גדולים...) בצבא הייתי שמה חוגר וכרטיס אשראי בכיס ומסתובבת בכל הארץ

נרקי

New member
../images/Emo6.gif "בכית קולה"..

הייתה לי בדיחה כזאת
ודרך אגב שאני בקניון עם חברה טובה שלי אז אנחנו קונות פחית מכניסות אותה לתיק מחפשות מקום לשבת ואז פותחות פחית ומדליקות
ונהנות מהרגע
חיחי אז חובה תיק שפחית קולה תכנס לשם

למעלה