קורי עכביש 3/10/06

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 3/10/06

הפינה בת 20(פינות) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לנו!!! מזל טוב לפינה!! מזל טוב לפנינה!!! מזל טוב לכולם!!!!

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורים בכל חור ../images/Emo27.gif

פיספסתם את קורי עכביש הקודם ולא נרדמים בלילות??? אל חשש!!!
הקליקו ממש ממש כאן ותשוגרו היישר אל הפינה הקודמת:
"ותחשבו על זה"
"חרא של פגישה"
"זה רק אני או ש.."
"תן לי 2 דבורה בתחמיץ דבש...."
"מי אמר למי"
"שיר היום"
"תמונת היום"
"קורים בשידור חוזר" וכמובן: חברי הפורום מגיבים לפינות ומביאים תובנות על החיים!!! אל תפספסו!

shirleyrozental

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

חבל שלא קמת מוקדם יותר לכתוב את הפינה, ככה יכולתי לקרוא את זה לפני המשמרת-סיוט שלי בת ה - 8 שעות שאליה אני תכף יוצאת...

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif יום כי-פורים ../images/Emo41.gif

ההודעה הבאה כתובה בלשון הומוריסטי ועוקצני. כל קשר בינה ובין המציאות מקרי בהחלט. נא לקחת ברוח השנה החדשה והחייכנית. ________________________________
יום כיפורים
והנה כמה דברים שהעלה בי הכיפור, מעין סיכומון קטנטן:
רעב רב ---אני לא יודע מה איתכם אבל יש תופעה מוזרה ביום כיפור! שעה אחרי תחילת הצום כולם נעשים רעבים! וצמאים! מה זה בגלל העיניין הפסיכולוגי?!? ---וגם: שעה וקצת אחרי תחילת הצום נוחתת עייפות רבתי על אוכלי הארוחה המפסקת.....כפי שנאמר: "לא תאכלו, לא תוכלו....לישון"
---מישהו בדק את העיניין הזה עם הכוסות מים? שאם שותים הרבה מים במהלך טרום הצום פחות צמאים בצום עצמו???
ברוכים הבאים למסיבה הכי גדולה בעיר ---אני לא יודע מה איתכם, וזה גם חלק מההתרעמות שלי ביום כיפור, אבל נדמה שערב יום כיפור הוא המסיבה הכי גדולה שרציתם ללכת אליה ולא היה לכם מתי!!! או במילים אחרות: פסטיבל ישנים בכיכר!!!! זה פשוט לא יאומן, שלא לומר מכה בתדהמה כל שנה מחדש: מאות אנשים יוצאים אל הרחובות הרייקים בערב יום כיפור וממלאים כל שיח רענן וכל ספסל מיותם. והשנה שמתי לב לזה יותר בניגוד לשנים אחרות שזה לא עשה לי כלום (צמתי עד לפני שנתיים). בחורות מכל טוב הארץ, מיטב בחורי עמנו, מיטב התלבושות והמחלצות, מיטב המלתחות והמעצבים!!! אני לא אתפלא אם באיזה רחוב תל אביבי, עשו מסיבת השקה לדאודורנט סוג' ג' בערב יום כיפור בהשתתפות יהודה ונינט!!
--- הדבר הכי הכי מצחיק/עצוב/מציק (קושקוש
) הוא ללא ספק תופעת "בשנה הבאה בכיכר הבנוייה": יש אנשים שפוגשים רק פעם אחת בשנה -- בערב יום כיפור ברחובות העיר!!!!. בדוק ב-100% ואפילו אל תנסו להתווכח איתי. שנים של מחקר באים עכשיו לידי ביטויי!!! את מי לא פוגשים? את הכלב של השכנים, את המורה מכיתה ג', חבר נידח שלמד איתכם שנה בחטיבה, את המורה לנהיגה, ההיא שהיה לכם דייט וחצי איתה ונגמר בטונים צורמים ואפילו את...... אחיכם שראיתם שעה לפני בבית!!! לא יאומן כי יפוגש! ---ערב יום כיפור. אני הולך ברחוב. פתאום אני עד לשיחה בין 3 חבר'ס צעירים, 17 , 18 ככה: א': בוא'נה תראה את זאתי ג': וואי ...מה זה... ב': נראה לי זאת מיטל... ג': מה פתאום מיטל...מיטל לא נראת ככה א': כן כן זאת מיטל!! איזה כוסית!! ב': אתה יודע מי כוסית? א': מי? ב': סיון אפללו... ג': נכון...אחי....ראיתי אותה מקודם...וואיייי
מצעד משחקי כיפור הבילתי מעורערים מקום 3. סודוקו, תשבץ, תשחץ, שבץ, מצמץ , פירמידת מספרים ועוד.... כולם פותרים בהמוניהם, העיקר לא לבלות שעות בבהיה מול הקיר מקום 2. מונופול , סולמות ונחשים וכל משחקי הקופסה למינהם מונופול לוקח ללא ספק!!! שיחקתי הכיפור הזה עם חברים 3 שעות מונופול....משחק יפה אבל זה משחק כ"כ נלוז!!! משחק כ"כ חומרי שמגעיל את הנשמה!!! מזמן לא רציתי כ"כ הרבה כסף כמו שרציתי הפעם!!! אם זה ממש מעניין אתכם אז אני וחבר שלי הפסדנו לדודו, טייקון מונופולי לא קטן בעצמו... מקום 1!!! . טאקי או רמי או "מלחמה" או כל דבר אחר שקשור לקלפים. חברות הקלפים העלו את רמת המכירות שלהם ב-90 אחוז לפחות לקראת החג...צריך עוד נתונים רישמיים... לסיכום של הסיכום:
ספגטי זה משביע
ריבה זה טעים
לבנות ישראל לא אכפת איזה מאורע מתרחש, העיקר להראות מיליון דולר
בנים חרמנים תמיד גם אם מטאור עומד לנחות להם על הבית...

אחלה פינה!!דווקא בגלל ההומור!!

וואי, כל מילה-נכונה! הכל...! תגיד תודה שאצלכם אין את הערסים המעצבנים עם הכיפות הלבנות של "נח,נחמ,נחמן".. פתאום כל הערסים חוזרים בתשובה! חולצה לבנה,כיפה לבנה..והופה! "אחי אתה צם?..תראה ת'לשון!"- מה הקטע הזה של להראות את הלשון לאלו שלא מאמינים שאתה צם?! או שזו שריטה רק קרית-גתית?

העכביש2

New member
חחחחחחחחח

כמובן!! בטעות פסחתי על תופעת הערסים!!!
נכון ביותר כל הכבוד!!

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

טוב, אז אצלינו אף אחד לא היה בכיכר, כולם היו על אופניים אבל זה כבר מזמן לא מיוחד, זה כלי הרכב הכי נפוץ במושב
אני לעומתכם שרצתי רוב היום מול ה-MBC, סרטים טובים, אבל הבנתי אותם רק בערך... בתכנון היה לאפות עוגה, אבל בהעדר קמח ומרגרינה התוכנית הגרנדיוזית נגנזה... אכלתי קובה ממש טעימה (עשו אותה כמו פשטידה, יאמייי!!) והמשחק שתפס אצלי מקום ראשון היה הסוליטר... המשחק הכמעט יחיד שיש לי במחשב והוא לא צריך רשת
מקום שני: שולה מוקשים
בטלויזיה יש עוד כמה משחקים, רק היה צריך לבחור בין מוזיקה למשחק, אז מוזיקה בפול ווליום בסלון, שיגיע עד החדר עם המחשב

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif יש לי בחילה....../images/Emo5.gif

איש אחד מגיע לדוקטור... איש: דוקטור, אני לא יודע מה לעשות עם הבחילות האלה... דוקטור: מה הבעיה? איש: כל פעם שאני עולה לאוטובוס יש לי בחילות נוראיות ובא לי להקיא... דוקטור: נו אה מה הבעיה? תיקח מונית!
|סטירה|
(שימו לב- מבוסס על סיפור אמיתי, זו לא בדיחה רשמית...)

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif שאלת היום ../images/Emo27.gif

בהשראת הפינה לסיכום הכיפור: מה דעתכם, יום לפני כיפור מותר לעשות הרבה דברים רעים כי זה נמחק יום למחרת???
(שאלת קיטבג כמובן...)

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif הזיות בשירים ישראלים

אני רוצה לקחת אתכם לעוד משפט שנויי במחלוקת מבית היוצר של האמנים הישראלים. בשירו של הראל מויאל הכוכב הנולדי השרמנטי "ואז תבואי" , הוא שר בהתלהבות רבתי: "ואז תבואי, תבואי אלי.. לבושה בשמלה לבנה... יחפה בכפות הרגליים והעיינים מלאות אהבה..." "יחפה בכפות הרגליים"?!?!?!? מה אתה סך?!?!?! חשבתי שזה דווקא בתנוכי האוזניים....
כדי להיות הוגנים נציין שאת המילים כתב נדב ביטון

טל205

New member
ככה זה

כשצריכים חרוזים או לדחוף מילה בגלל הלחן... ואגב, מזל טוב על ה20 פינות והנה שאלה לי אליך, גם כאן מברכים עד 120?? חחחחחחח

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif מוזיקה היום ../images/Emo220.gif

שיר היום --פינה יומית בפורום מצעדים בה כל אחד בוחר את השיר שעשה לו את היום. מומלץ במיוחד. ושיר היום שלי:
KT Tunstall - Other Side of the World
Holly Brook - Wanted
מיוחדת...
הפרוייקט של עידן רייכל - מכל האהבות השיר הזה הוא שיר השבוע שלי!!!!!!! בכל יום אציין אותו...
"כל רגע שנשמר - זכרון ישן וכל מה שנשכח עם השנים כל שכבר עבר האם תזכור אותם האם תדע? אתה שם בכולם."
אוהבים את REM??? שירלי הביאה מצעד REM מושקע בפורום מצעדים. אל תפספסו!!!!

בחירה מוצלחת..אחד השירים הטובים!!!

"מכל האהבות" שירים קיטשיים(של פוצי קוצי)לא מדברים אליי בד"כ.אבל השיר הזה מוציא ממני דברים... הוא חזק.מאוד.

העכביש2

New member
בדיחה היישר מדידי הררי ../images/Emo6.gif

חרושה אבל מתקשרת טוב ליום
דידי: שלום לרון שלום רון: שלום דידי דידי: איך היה הצום? רון: היה אחלה הייתי באילת... דידי: וואלה באילת? רון: כן כן, היה נחמד טיילתי בטיילת... דידי: אתה יודע מה עושות האתיופיות בטיילת ביום כיפור נכון? רון: מה? דידי: צמות!!!

למעלה