../images/Emo41.gif יום כי-פורים ../images/Emo41.gif
ההודעה הבאה כתובה בלשון הומוריסטי ועוקצני. כל קשר בינה ובין המציאות מקרי בהחלט. נא לקחת ברוח השנה החדשה והחייכנית. ________________________________
יום כי
פורים
והנה כמה דברים שהעלה בי הכיפור, מעין סיכומון קטנטן:
רעב רב ---אני לא יודע מה איתכם אבל יש תופעה מוזרה ביום כיפור! שעה אחרי תחילת הצום כולם נעשים רעבים! וצמאים! מה זה בגלל העיניין הפסיכולוגי?!? ---וגם: שעה וקצת אחרי תחילת הצום נוחתת עייפות רבתי על אוכלי הארוחה המפסקת.....כפי שנאמר: "לא תאכלו, לא תוכלו....לישון"
---מישהו בדק את העיניין הזה עם הכוסות מים? שאם שותים הרבה מים במהלך טרום הצום פחות צמאים בצום עצמו???
ברוכים הבאים למסיבה הכי גדולה בעיר ---אני לא יודע מה איתכם, וזה גם חלק מההתרעמות שלי ביום כיפור, אבל נדמה שערב יום כיפור הוא
המסיבה הכי גדולה שרציתם ללכת אליה ולא היה לכם מתי!!! או במילים אחרות: פסטיבל ישנים בכיכר!!!! זה פשוט לא יאומן, שלא לומר מכה בתדהמה כל שנה מחדש: מאות אנשים יוצאים אל הרחובות הרייקים בערב יום כיפור וממלאים כל שיח רענן וכל ספסל מיותם. והשנה שמתי לב לזה יותר בניגוד לשנים אחרות שזה לא עשה לי כלום (צמתי עד לפני שנתיים). בחורות מכל טוב הארץ, מיטב בחורי עמנו, מיטב התלבושות והמחלצות, מיטב המלתחות והמעצבים!!! אני לא אתפלא אם באיזה רחוב תל אביבי, עשו מסיבת השקה לדאודורנט סוג' ג' בערב יום כיפור בהשתתפות יהודה ונינט!!
--- הדבר הכי הכי מצחיק/עצוב/מציק (קושקוש
) הוא ללא ספק תופעת "בשנה הבאה בכיכר הבנוייה": יש אנשים שפוגשים רק פעם אחת בשנה --
בערב יום כיפור ברחובות העיר!!!!. בדוק ב-100% ואפילו אל תנסו להתווכח איתי. שנים של מחקר באים עכשיו לידי ביטויי!!! את מי לא פוגשים? את הכלב של השכנים, את המורה מכיתה ג', חבר נידח שלמד איתכם שנה בחטיבה, את המורה לנהיגה, ההיא שהיה לכם דייט וחצי איתה ונגמר בטונים צורמים ואפילו את...... אחיכם שראיתם שעה לפני בבית!!! לא יאומן כי יפוגש!
---ערב יום כיפור. אני הולך ברחוב. פתאום אני עד לשיחה בין 3 חבר'ס צעירים, 17 , 18 ככה: א': בוא'נה תראה את זאתי ג': וואי ...מה זה... ב': נראה לי זאת מיטל... ג': מה פתאום מיטל...מיטל לא נראת ככה א': כן כן זאת מיטל!! איזה כוסית!! ב': אתה יודע מי כוסית? א': מי? ב': סיון אפללו... ג': נכון...אחי....ראיתי אותה מקודם...וואיייי
מצעד משחקי כיפור הבילתי מעורערים מקום 3. סודוקו, תשבץ, תשחץ, שבץ, מצמץ , פירמידת מספרים ועוד.... כולם פותרים בהמוניהם, העיקר לא לבלות שעות בבהיה מול הקיר
מקום 2. מונופול , סולמות ונחשים וכל משחקי הקופסה למינהם מונופול לוקח ללא ספק!!! שיחקתי הכיפור הזה עם חברים 3 שעות מונופול....משחק יפה אבל זה משחק כ"כ נלוז!!! משחק כ"כ חומרי שמגעיל את הנשמה!!! מזמן לא רציתי כ"כ הרבה כסף כמו שרציתי הפעם!!! אם זה ממש מעניין אתכם אז אני וחבר שלי הפסדנו לדודו, טייקון מונופולי לא קטן בעצמו...
מקום 1!!! . טאקי או רמי או "מלחמה" או כל דבר אחר שקשור לקלפים. חברות הקלפים העלו את רמת המכירות שלהם ב-90 אחוז לפחות לקראת החג...צריך עוד נתונים רישמיים... לסיכום של הסיכום:
ספגטי זה משביע
ריבה זה טעים
לבנות ישראל לא אכפת איזה מאורע מתרחש, העיקר להראות מיליון דולר
בנים חרמנים תמיד גם אם מטאור עומד לנחות להם על הבית...