קורי עכביש 28/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 28/8

פינה 12 [?] חחחחחחחח אני וואחד סנילי בימים האחרונים (וגם לא הצצתי בפינה הקודמת מאתמול ואני עצלן לכתוב עוד פעם אז וואטאבר...
)

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif פסטיבל הקומיקס בת"א

אז היום הייתי אמור לנסוע אליו אבל חזרתי מאוחר אתמול ולא התעוררתי... הנבואה של גלי מתחילה להגשים את עצמה
maybe tomorrov

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif שירים שמזכירים תקופות ../images/Emo41.gif

כידוע לכם, שירים מזכירים תקופות בצורה מוצלחת. אתמול עבדתי בקייטרינג, היתה חתונה שוב, והדיג'יי שם באיזהשהו שלב את עידן רייכל - בואי השיר הזה החזיר אותי 3 שנים אחורה, אני יושב במחסן צבאי נידח לבד, ובדריו דרום השדר מספר על "אמן חדש"..בסוף מסתבר שזה רייכל שיצליח מאוד עם השיר הזה... ומה שאני זוכר זה את אותם רגעים לבד..במחסן נידח במדבריות הדרום...

מותר לי

New member
בואי... ../images/Emo79.gif

החזרת אותי כמעט 4 שנים אחורה... גרתי אצל משפחה (נחמדה
) והבת שלהם כל הזמן היתה שומעת את השיר הזה... לא היה לי מושג קלוש מי שר אותו, הוא טחן לי חזק את המוח, והיא עוד הורידה אותו לפלאפון!
מה אני זוכרת? את הריח של שטיח הקש שהיה בחדר
(גרתי אצלם חצי שנה)

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif שיר היום ../images/Emo220.gif

דין דין אביב - מוכרת לי מפעם דין דין אביב היא מבחינתי הזמרת הישראלית העולה של התקופה האחרונה (עם כל הכבוד לקרן פלס). אביב מבצעת נפלא (תשמעו את "יש בי עוד כח" ואת "אם תלך" מהפרוייקט של רייכל), ועכשיו יש לה גם אלבום בכורה (הביקורות קטלו דווקא) אבל אני מוצא בה הרבה איכויות. אחרי השיר עם מוש בן ארי "חולמת", מגיע השיר הזה, השיר הטוב ביותר של אביב בסולו. ומי הלחין לה? נכון. עידן רייכל
לכולם

למעלה