קורי עכביש 27/8

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 27/8

אהלן ובוקר טוב (בוקר?) לכולם! פינה מספר 11 של קורי עכביש (בחסות הספירה של גלי
) שיהיה יום טוב לכולם

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif כדוגל!!!!

כן כן, אתמול בשעה טובה נפתחה לה עונת הכדורגל בקול תרועה רמה.....
בעצם...לא כ"כ בקול תרועה...
באמת היא שבכלל לא שמעו עליה.....
לא משנה!! בכל אופן, הליגה כבר כאן וזאת סיבה למסיבה. בכל יום ראשון אביא את תוצאות המחזור למי שפספס או סתם התעצל ללחוץ על "הדלק" בשלט של הטלוויזיה ולעבור לערוץ הספורט (מה שכידוע מצריך עבודה ומאמץ קשה במיוחד
) בליגת העל אתמול, מחזור 1: נתניה - מכבי חיפה 1:3. (מדהים!!) כפ"ס - הפועל פ"ת 1:4 (פתיחה גרועה כמידי שנה לה. פ"ת..) מכבי פ"ת - הכח ר"ג 0:0 אשדוד - הרצליה 0:1 (פתיחה טובה לאשדודים) היום: מכבי ת"א נגד בית"ר י-ם במשחק מסקרן (20:50, ישיר בערוץ 10) ליגה לאומית, מח' 1: הפועל עכו - בני לוד 0:1 אחי נצרת - רמה"ש 3:0 הפועל ירושלים - הפועל נצרת עילית 0:0 הפועל חיפה - רעננה 0:2 (גוו הפועל חיפה!!!!!
קבוצתי האהודה אינשאללה תעלה ליגה!!!!!!)
עוד עידכוני ספורט במהלך היום

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif פסטיבל הקומיקס בסינימטק ת"א

כידוע לכם או שלא, אני מאוד אוהב קומיקס, ובעברי (וגם השנה) הוצאתי סכומי כסף לא קטנים על חוברות מצויירות. בקומיקס יש משהו מיוחד, אווירה שאין בשום מקום אחר....אני מאוד אוהב, זה קסום ביותר. בכל אופן, אחרי כנס הקומיקס המצויין בו הייתי בינואר מגיע כמידי אוגוסט פסטיבל האנימציה, הקומיקס והקריקטורה שנערך גם השנה בסינמטק ת"א זו הפעם ה-6. הפסטיבל נמשך 4 ימים והוא התחיל אתמול ויימשך עד יום שלישי. בשנתיים האחרונות נפקד ממני להיות שם (שנה שעברה חטפתי וואחד חיידק בגרון בדיוק באותו שבוע
) והשנה אני אהיה שם, כנראה מחר. הפסטיבל מאוד מומלץ ומאגד הרבה סגנונות, אמנים, חוברות, ממש חגיגה לאוהבי התחום. מומלץ מאוד למי שאוהב ציורים, סיפורים ומה שבינהם. אני שם מחר בבוקר, מי שבא שידווח.. לאתר הפסטיבל לפורום קומיקס המצויין

העכביש2

New member
../images/Emo176.gif השאלה היומית ../images/Emo176.gif

מה יותר מעצבן באוזן: "אלטי-זעכן" או עגלת ה"אבטיח הלו"?

Dolphinea

New member
../images/Emo176.gif מעצבן לי יותר באוזן...

הידעתם שבכל עיר יש ל"אלטי-זעכן" סגנון אחר

מותר לי

New member
ביצים טריות ../images/Emo67.gif

"ביצים טריות" (שפירא השמן שמכר ביצים בלי ש"המשטרה" תדע
) "מנדרין" (10 קילו קלמנטינות רקובות
) "אלטע זאכן" (מקרר צולע, ספה קרועה וארון מתפרק על טרנטה מתנדנדת
) ועוד מושגים מהכפר: חסן: ערבי שחיף עם חמור שמעולם לא רכב עליו, באופן קבוע עצר בנגריה להביא מים לחמור, כאפיה לבנה עם עקאל שחור, לא ברור... חליפה (אולי כליפה?): האיש הכי שמן בכפר... אם מישהו היה אומר לך "אבא שלך כליפה" משמע- הוא קילל אותך! נכתבו עליו כמה שירים (כדוגמת: כליפה השמן שנולד לו בן, איך קראו לבן? כליפה השמן! תודו שזה גאוני
) אחד השירים משותף גם לחסן (להזכירכם הוא היה שחיף...), כליפה באופן קבוע רכב על אופניים מפונצ'רות ריסוס: "לסגור את החלונות מרססים נגד יתושים", זו היתה כריזה קבועה, בדיוק במילים האלו, אחרי הכריזה הזאת כולם היו סוגרים את החלונות באמוק, ואחרי דקה נשמע הזימזום המורעל
קרחת: גבעה עם קרחת קטנה (אי בלב ים עצים...) כונתה כ-"הקרחת", ושם היו עושים הכל... איפה מטיילים? בקרחת, איפה חוגגים? בקרחת, רוצים לנשום אויר? בקרחת, להתאוורר? קרחת! נוף? אויר? סתם להרגיש את הטבע? פרחים בחורף? היי דרומה לקרחת!!! אם אני אזכר בעוד אני אכתוב

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif השיר היומי ../images/Emo220.gif

או יותר נכון פינת שיר היום בפורום מצעדים, 5 השירים שעשו לי את היום: 5. Cobra Starship - Snakes On A Plane הנחשים יורדים בדיילי למקום ה-5. אל תפספסו שיר מקפיץ 4. Holly Brook - Wanted פשוט שיר טוב. אין מילים. מאז שגיליתי אותו מושמע רבות 3. Five for fighting - superman כל יום אני מגלה עוד פעם את האיכויות של הלהקה הזאת. המלצתי כבר על The Riddle ועל esey tonight ו-"סופרמן" משלים שלשיית מחץ!! 2. דין דין אביב - מוכרת לי לפעמים תודה לרז!!! בזכות הקומונה נחשפתי לזה ממש והוא שיר ענק ענק!! אני מת על דין דין אביב זמרת אייכותית ברמות!! 1. The Feeling - never be lonely ובכדי לתת פוש נוסף ללהקה ולשיר הזה אני בוחר בו לשיר היום שלי. מי שלא שמע - מומלץ בחום רב. להקה עם ניחוח סוונטיז שאסור לפספס!!

העכביש2

New member
הערות

השיר Snakes On A Plane מתוך הסרט "נחשים על המטוס" אותו ראיתי ממש לפני שבוע ואספר עליו בפינה השבוע השיר של דין דין נקרא "מוכרת לי מפעם"

העכביש2

New member
../images/Emo91.gif לכל אוהבי המוזיקה

ברצוני להמליץ לכם על הקומונה הפנטסטית והמתקמבקת של חברי לפורום מצעדים - רזM תחת השם "הקומונה של רז וחברים", קומונה הפעילה כבר הרבה זמן (לפני שאני באתי לתפוז ). בתקופת הצבא רז ניסה להחיות אותה אבל עקה אילוצי המדים זה היה לו קשה. עכשיו הוא השתחרר וכשביקרתי מקודם בקומונה מאוד התלהבתי. ממש מהפכה מה שקורה שם, מצעדי הקומונה, חדשות מעולם המוזיקה,מצעדים מהעולם, ניתן להאזין לשירים ומה לא. קומונה משכמה ומעלה. יישר כח על ההשקעה רזוש, אתה עושה עבודה נפלאה בשקט בשקט.

למעלה