../images/Emo41.gif ../images/Emo5.gif סיפור + דיון
אומנם כבר חודש עבר מהטיול שלי להולנד, אבל עדיין אני נזכר בסיפורים מצחיקים/מוזרים/מפחידים. הנה עוד אחד, הפעם סיפור מגעיל/מחריד/מוזר. לא לבעלי קיבה חלשה או אנשים בלי מצב רוח עמיד
בלילה האחרון באמסטרדם הלכנו שוב לחלונות האדומים. הסתובבנו פה ושם ואז ראינו שוב את חנות הסקס אליה כבר נכנסנו בתחילת הטיול והחלטנו להכנס שוב. מטייל לי בתוך החנות ובין המדפים עמוסי סרטי הDVD, החלטתי שדי לי ואני מתיישב. הלכתי לכסא הקרוב, התיישבתי ובהיתי בנעשה. אחרי כרבע שעה של בהייה חסרת תוחלת אני שומע פתאום את חבר שלי מסנן: "לירן...בוא רגע, אתה חייב לראות משהו...." קמתי לתומי והלכתי לכיוון של הקול.... עובר עוד שדרה בחנות, עוד קיר עמוס סרטים ומגיע לחדר צצדי.... משה עמד בקצה של החדר והחזיק סרט ביד... "קח תראה את זה אמר לי".... התקרבתי, לקחתי את הקלטת והבטתי בעטיפה..... אם היתה סיטואציה בחיים עד כה שהכי היתה קרובה לאייקון של תפוז הזה--
, זאת היתה הסיטואציה הזאת!!
על העטיפה נראתה בחורה מקיימת יחסי מין (ואני עדין במילים) עם...........כלב!
לקחתי עוד סרט וראיתי גם רוטוויילר, סוס, פרה ומה לא... אחד המחזות המגעילים שראיתי. ועכשיו: מה אתם חושבים על זה?! על תעשיית פורנו עיוורת שלא בוחלת באמצעים כדי להרוויח עוד כסף! ומה עם הבנות??! איך אפשר לעשות את זה (ועוד עם חיוך ענק מרוח על הפרצוף?)