קורי עכביש 25/11 פינה 27....ושיהיה לבריאות
ה העכביש2 New member 25/11/06 #2 ../images/Emo41.gif להכות בסלע - סאטירה קלה ../images/Emo152.gif בני סלע ברח מהכלא והנה מקבץ ידיעות משעשעות (הודה סאטירית, כל קשר בינה לבין המציאות מקרי ביותר!!!!)
../images/Emo41.gif להכות בסלע - סאטירה קלה ../images/Emo152.gif בני סלע ברח מהכלא והנה מקבץ ידיעות משעשעות (הודה סאטירית, כל קשר בינה לבין המציאות מקרי ביותר!!!!)
ה העכביש2 New member 25/11/06 #3 עובר אורח ציין: "תשמעו, אני ראיתי מישהו רץ ריצת אמוק ודווקא החמאתי לו על הכושר המצויין שהוא נמצא בו..."
עובר אורח ציין: "תשמעו, אני ראיתי מישהו רץ ריצת אמוק ודווקא החמאתי לו על הכושר המצויין שהוא נמצא בו..."
ה העכביש2 New member 25/11/06 #7 ../images/Emo27.gif מטיילת שטיילה בצפון... התלוננה: "טיילנו בכיף עם כל המשפחה, התיישבתי לנוח על איזה סלע שהתחיל למשש אותי..."
../images/Emo27.gif מטיילת שטיילה בצפון... התלוננה: "טיילנו בכיף עם כל המשפחה, התיישבתי לנוח על איזה סלע שהתחיל למשש אותי..."
ה העכביש2 New member 25/11/06 #4 ../images/Emo27.gif בני סלע ממקום מחבואו: "אצלי כל מילה בסלע!!! אם אמרתי שאני אונס מישהי, אז אני אונס אותה!! חתום! אין אפס!"
../images/Emo27.gif בני סלע ממקום מחבואו: "אצלי כל מילה בסלע!!! אם אמרתי שאני אונס מישהי, אז אני אונס אותה!! חתום! אין אפס!"
ה העכביש2 New member 25/11/06 #6 ../images/Emo27.gif סלע משנה אסטרטגיה מקורות דיווחו כי בעקבות השמירה ההדוקה על בנות ת"א: בני סלע החליט לצאת מהארון!
../images/Emo27.gif סלע משנה אסטרטגיה מקורות דיווחו כי בעקבות השמירה ההדוקה על בנות ת"א: בני סלע החליט לצאת מהארון!
ה העכביש2 New member 25/11/06 #8 ../images/Emo27.gif מקורבים לבין לאדן: "הסעיד ובני זלע דווקא משתעשעים יחדיו בבונקר. זלע בחור מאוד חריף"
../images/Emo27.gif מקורבים לבין לאדן: "הסעיד ובני זלע דווקא משתעשעים יחדיו בבונקר. זלע בחור מאוד חריף"
ה העכביש2 New member 25/11/06 #9 ../images/Emo27.gif אימו של בני סלע יצאה חוצץ כנגד הציבור והתקשורת: "אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנו!! כולם אומרים 'אנס אנס', אבל לי הוא לא עשה אף פעם שום דבר!! #$@$ "
../images/Emo27.gif אימו של בני סלע יצאה חוצץ כנגד הציבור והתקשורת: "אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנו!! כולם אומרים 'אנס אנס', אבל לי הוא לא עשה אף פעם שום דבר!! #$@$ "
ק קושקושית מתולתלת New member 26/11/06 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif אתה לא נורמרלי, ובמחשבה שניה.. מי כן???