../images/Emo41.gif חתונות או לא להיות
אז כידוע, עמישראלחי אוהב חתונות, והולך בהמוניו, מארגן בהמוניו, בעלי האולמות עושים בוחטות על חשבוננו והמצב הקאטסטרופלי ממשיך בהינו
אז אם כבר חתונה, אז לפחות נכתוב כמה דברים על חתונה, כמו זאת שהייתי בה שילשום. המקום ("הגן הירוק") היה אחלה של דבר, ירוק כזה, עם תאורה ועצים ומזרקות ...
אבללללללללללללללל כמה דברים מאוד מאוד תמוהים, מצחיקים ומשעשעים קרו בעת שהותי בחתונת אחיו של חברי הטוב מכולם:
1. לעולם אל תתנו לאורחים טורט מקסיקני וזה לא בגדר המלצה אלא בגדר אזהרה. בקבלת פנים של האירוע (כשהאורחים רק באים), הגישו בעמדות חטיפים כאלה ובינהם היה גם טורט מקסיקני שזה טורטיה קטנה עם מילוי של כל מיני דברים (שהמלצר מכין על המקום)... אני מניח שאתם רוצים שהאירוע שלכם יהיה
פצצה אבל אני עוד יותר מניח שלא הייתם רוצים שהוא יהיה
פצצת סירחון...
(הזכויות שמורות גם לחברי הטוב מושון)
2. משימה בילתי אפשרית כשאתם שוכרים אולם אירועים, אנא ודאו שהבעלים/הצוות אינם מושפעים קשות מסרטי פעולה סטייל "שליחות קטלנית" או "משימה בילתי אפשרית". אתם לא רוצים לראות בדרך לחופה חוטים משתרבבים מעמודי חשמל, שלטים קטנים מבצבצים מתוך שיחים וכל מיני כפתורים מוזרים שאם לוחצים עליהם דברים נוראיים קורים... את זה תשאירו לארנולנד שוורצינגר...
3. צביקה הדר לדוסים? אוהבים "כוכב נולד"? אוהבים זמירים? אוהבים שמייח?? אם ככה אז צריך לפתוח את
"רבי נולד" -- לשם נשלח לתחרות את כל הרבנים המסלסלים, בדיוק כמו שחזינו בחתונה בא הייתי. הרב הזה היה לוקח בליינד מקום ראשון....
4. הפרטים הקטנים כשאתם מארגנים חתונה, חשוב מאוד לדאוג
לכל הפרטים ולא רק למה שנראה חשוב!! כי בסוף זה יחזור אליכם כמו בומרנג בדלת האחורית!!!
ולמה אני חותר?? שימו לב מי מכין את הפרחים, שימו לב למי מארגן את השטיח בכניסה, מי מארגן את הנרות והכי חשוב:
מי עוטף את הכוס שהחתן שובר בנייר כסף!!!! אח של חבר שלי ניצב בפני הרגע המשמעותי ביותר של הערב -- שבירת הכוס! הרב מסיים את דבריו על החורבן (?) והאח מניף את רגלו האיימתנית בכדי לשבור את הכוס... הרגל באה במגע עם הכוס אך הפלא ופלא ---
הרגל דורכת על נייר הכסף בזמן שהכוס מתעופפת לה לקצה השני של החופה!!!!
הוא נאלץ לרוץ 5 צעדים בכדי לדרוך עליה שוב!!!
בהחלט לא נעים...
5. חשופות מראה אנא ממכם, בהזמנה לחתונה לכתוב לבנות העיר: "נא לא להגיע בלבוש פרובוקטיבי מידי!!!" זה גורם להרבה צרות! באחריות. במיוחד אצל המין הגברי! באחריות! בעצם
למה לא?? עזבו אל תכתבו כלום
עד כאן רשמים מהחתונה ועוד לא דיברתי על האוכל המזעזע שבשיאו הרגשתי כאילו המוקפץ שאני אוכל יצא בשניה הזאת מים המלח...