קורי עכביש 13/10

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש 13/10

פינה מספר 22 הרייטינג של הפינה הקודמת היה כמו הרייטינג של דודו טופז בערוץ 10...
קדימה חבר'ה, קדימה!!! רייטינג זה כח!!!!!

העכביש2

New member
עכביש או לא עכביש ../images/Emo35.gif ../images/Emo152.gif

הנה אני בתמונה שצולמה במפגש פורום מארון 5 שהייתי בו שבוע שעבר
(ויש פה אפילו פרסומת סמוייה לקולה...) (והעיניים אדומות כי אני בסצינה מתוך הסרט....
) בקיצור |שמאלה|

../images/Emo10.gif

עצוב וכואב לראות שהמנהל שלנו נפגש עם אחרים.. חשבתי שיש בינינו הרבה יותר
עכשיו באמת, שמחה שנהנית ואני מקווה שלמפגש הבא תגיע

העכביש2

New member
יפה שאת מעלה את זה...

קודם כל לא להיות עצובה. דבר שני -- אני נפגשתי פה עם חברי פורום כבר המון פעמים פשוט את לא היית
דבר שלישי: הרבה אנשים פה לא רציניים בניגוד לפורומים אחרים שאני פעיל בהם! אפילו פורומי הבייתי פורום מצעדים נפגש השבוע!! היכול להיות מאורע יותר נדיר מזה? מסתבר שכן -- מפגש פורום רווקים רווקות...

ובכן../images/Emo13.gif

אני חושבת שכשמנהל פורום משמש דוגמא ומגיע למפגש זה בהחלט משפיע על שאר החברים ובכלל, אי אפשר שכל אחד מתנער מאחריות ופשוט בוחר לא להגיע כי כמו ששמת לב 2 מפגשים בוטלו כי לאף אחד לא היה באמת עניין לבוא

העכביש2

New member
כוכבי...../images/Emo13.gif

גם אם נניח אני אחליט לבוא ואפגש עם עצמי זה לא לעיניין כ"כ... אני יכול לשמש את הדוגמא הכי טובה בעולם אבל אם אין שיתוף פעולה זה לא ממש יעזור.... הקטע הוא שאתמול למשל -- בכלל לא התקיים מפגש וזה מה שחבל... בפורום מצעדים השבוע -- נפגשנו 7 חבר'ה מתוך 25 לפחות שיש בפורום...אבל העיקר נפגשנו...יש גרעין שרוצה וזה מה שחשוב. ככה צריך להיות....

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

סליחה שאני מתפרצת ככה>>>>>>>>>>>>>>>>
אבל אני לא מתנערת מהמפגשים תוציא אותי מכל ההכללה הזאת ומהר.....
אני לא יכולה להגיע למפגשים מהסיבה שאני עובדת ש' מטורפות וחשוב לי לא לפספס יום עבודה עד שאעבור לת"א אני באמת מצטערת אני באמת רוצה לפגוש את האנשים המקסימים כאן אחד אחד או אחת...
מבטיחה שאעבור אני בעצמי אתכנן מפגש לכבוד המעבר שלי...

מותר לי

New member
חשבתי שזה מיץ תפוזים ../images/Emo3.gif

אגב- ביד השמאלית לא היו לך פעם שני צמידים?

העכביש2

New member
מי אוהב אסטרולוגיה ../images/Emo35.gif

אתם מכירים את זה שלפעמים יוצא לכם במקרה לקרוא איזה פינה אסטרולוגית על המזל שלכם בעיתון ואתם אומרים "וואלה! בול"... אז אני בא ממשפחה אסטרולוגית.... אז אני לא ממש מאמין באסטרולוגיה או יותר נכון: רק כשכתוב משהו נכון וטוב אני מאמין, כשזה משהו גרוע וסתמי אני ממש בז לזה...
ואני לא אינטרסנט..
אז מה המערכת יחסים שלכם עם אסטרולוגיה?

מותר לי

New member
אצלי זה הולך ככה:

אם כתוב משהו שקרה, אני אומרת "וואלה, יש להם מזל לפעמים"
אם זה לא קרה אני אומרת "ידעתי שזה לא עובד!" בכלל אני משתדלת לקרוא אחרי שהתחזית היתה אמורה לקרות, ככה אני לא נגועה בשטויות האלו

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif מוסר השכל חכם מאוד

אל תלכו לעזריאלי בחול המועד!!! לא משנה של איזה חג!!! לא משנה באיזו שעה!! לא משנה!!! זה זוועהההההההההה

מותר לי

New member
מוסר השכל 2

אל תלכו לשום קניון/מרכז עיר בשום חג/ערב חג, ולא משנה באיזו שעה!!! גם זה זוועה!!

העכביש2

New member
../images/Emo41.gif למה הוא מתרחק?

כולם בוודאי מכירים את הסיטואציה, לא משנה מאיזה עבר של המתרס: יש לכם חבר, חברים.... מבלים, נהנים, יוצאים, צוחקים, שומרים על קשר במשך תקופה ארוכה.... פתאום, בלי שום אזהרה מוקדמת, אחד החבר'ה פשוט מתחיל להעלם ולשקוע ללא סיבה... פתאום כבר לא ביחד, לא כ"כ שומרים על קשר טלפוני.... לימים מסתבר ש...יש לו חברה חדשה...
מה אתם חושבים? מוצדק להתרחק מכולם אם יש אהבה? צריך לשמור על קשר? האם ההתרחקות מובנת או שזה מראה על בן אדם תעב ונפשע?
תנו בדיעה על אחת התופעות הרווחות בימינו ללא ספק...

טל205

New member
טבעי לחלוטין

הרחק מלקרוא לזה תיעוב.. כאשר יש לך דבר מעניין ומושך אז אתה מגלה שפתאום אין לך זמן.. אפילו לדברים שנהנית מהם. אני לדוגמא מאוד נהנה מטיולים בטבע,מסלולים וכו.. כשיצאתי עם חברי, הם המשיכו לטיול של כמה ימים ואני פרשתי ביום השני, למה?? כי זה היה שני בסדרי העדיפויות! היה לי משהו חשוב יותר. אתה מוזמן לנחש.

סופה10

New member
../images/Emo31.gif

צודק אני לא הייתי בסדר... אבל אני לא באמת כזאת פשוט חברה שלי היא שהתרחקה ממני אז ניסיתי וניסיתי אני לא אוהבת להחזיק אנשים בכוח מבחינתי זה לא משנה אהבה לא תשנה את החברות בינינו יש לי חברה שאנחנו חברות שנתיים וחצי וזה לא שינה דבר כשהייתי עם האקס...

למעלה