קורי עכביש 11/9/06

העכביש2

New member
מסר חשוב: אופטימיות!!!

לא אוותר!!! גם אם חלק מהאנשים ממש לא מתחברים למילה הזאת ברגעים אלה מכל מיני סיבות, אני כן מתחבר: להיות אופטימיים!! גם כשקשה!!! גם כשמעיק!! גם כשמאכזב!!! לשמור על זה מכל משמר!!!! רק ככה יוצאים דברים טובים...

העכביש2

New member
סקר חפוז ../images/Emo27.gif

בעקבות פורום מצעדים אני שואל גם כאן!! מי יותר מעצבנת: אודטה או ג.יפית? ריקי גל או מרגול?? הצביעו והשפיעו

נרקי

New member
ג. יפית וריקי גל ומרגלית צנעני../images/Emo5.gif

לפחות אודטה נראית טוב

מותר לי

New member
ג. יפית ../images/Emo122.gif

למרות שאצל ג. יפית זו רק פרסומת ולאודטה יש תכנית שלמה שממחזרת את עצמה 24 שעות... אבל... עם אודטה אפשר להרדם, ג. יפית נכנסת כמו יתוש לראש ומנקרת בלי הפסקה!!
ולגבי ריקי גל ומרגול... לפני קצת יותר מחצי שנה עברה עלי תקופה לא פשוטה בכלל, בנוסף הייתי חולה שבועיים, והתחלתי לנגב אבק מכלמיני דיסקים שהיו בבית ולשמוע אותם... אחד הדיסקים של ריקי גל הצליח לגעת בי במקום הכי כואב... אז מה לעשות, אולי היא מעצבנת בכתבות, אולי מעצבנת בכוכב נולד, אולי גם היא שרה מעצבן, אבל במחילה מכבודכם, הרשו לי לבחור במרגול! (שהיא בלי קשר עיצבנה אותי, כי כולם בשכונה היו קוראים לי "מרגול" ו"צנעני" בגלל שהייתי התימניה היחידה שם
)

redot

New member
אודטה - לכרישים!!!

ריקי גל - נערת רוק! אם היא היתה רק יותר צעירה ב-85 שנה... מרגול - מלכה. מי עוד יכולה לחרוש את הארץ בהופעות מהתימניאדה באילת לאולמי גאתון בנהריה ולישון רק במעברים מוזיקלים בין השירים?

למעלה