וכי מדוע?
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #40 כי הוא מגעיל../images/Emo5.gif כי אני פוחדת ממנו וכי אני בחיים לא יאכל חיה מסכנה שיכולה לחיות עוד כמה שנים טובות (ואני צימחונית ) הוא הסתובב עכשיו במרתף והוא ממש קרוב אלי יאבלההה
כי הוא מגעיל../images/Emo5.gif כי אני פוחדת ממנו וכי אני בחיים לא יאכל חיה מסכנה שיכולה לחיות עוד כמה שנים טובות (ואני צימחונית ) הוא הסתובב עכשיו במרתף והוא ממש קרוב אלי יאבלההה
R Rotten Reality GirL New member 8/11/03 #41 תטעמי!זו עשויה להיות חוויה קולינרית שאין כמותה.. או שתנסי לנצל אותו מינית-אחד מהשניים.
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #42 ../images/Emo4.gifתנסי בעצמך עם זו כזו חוויה... ומזה קולינרית?
R Rotten Reality GirL New member 8/11/03 #44 לא! רותם, תנצלי אותו מינית.. זו לא עבירה פלילית! וקולינרי=שקשור להכנת אוכל.. יענו, אומנות הבישול.
R Rotten Reality GirL New member 8/11/03 #47 רק צמחים עושים לך את זה? עכשיו הבנתי את הביטוי:אוכל גבעולים..
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #49 אני גם לא אוכלת צמחים../images/Emo3.gif שונאת פירות וירקות עם כבר פיצה או במבה
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #53 עליתי לישון ../images/Emo3.gif בתקווה שהגו'ק שחור מפחיד מבחיל הזה לא יערוב לי באיזה פינה בבית לילה טוב לכולם
עליתי לישון ../images/Emo3.gif בתקווה שהגו'ק שחור מפחיד מבחיל הזה לא יערוב לי באיזה פינה בבית לילה טוב לכולם
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #55 ../images/Emo3.gifבאמת הלכתי לישון איך רצית שאני י יכנה את זה?
ק קמילה ו טיטאן New member 8/11/03 #27 יש פה ג'וק ענק מבחיל ומפחידד../images/Emo5.gif ואין מישו ער להרוג אותווו או להוציא אותו מפהה ואני לא הורגת חיותת שיעוף מפה ולא ינצל את זה שאני לא הורגת אותוווו יאבלהה מישו רוצה להעיף לי אותו מפה?
יש פה ג'וק ענק מבחיל ומפחידד../images/Emo5.gif ואין מישו ער להרוג אותווו או להוציא אותו מפהה ואני לא הורגת חיותת שיעוף מפה ולא ינצל את זה שאני לא הורגת אותוווו יאבלהה מישו רוצה להעיף לי אותו מפה?