עוד משבר!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif עוד משבר!

אני לא יודעת עם כולכם זוכרות ובטח שלא אבל אמרתי יותר נכון כתבתי פעם שאני רוצה חבר אז זוכרות את הילד שסיפרתי לכם עליו? אז הוא ממש חמוד! טוב חמוד זאת לא בדיוק המילה הוא לא ממש רומנטי... הוא יותר בכיוון של הומור שחור וחכם ואני רוצה להיות חברה שלו אבל התהיה הגדולה.... מה נעשה ביחד???? רעיונות ויתקבלו בברכה או שכדי לוותר עליו עד שנגדל קצת? אוף אני מבולבלת!! אני יחזור אחר כך....

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אנחנו לא יכולים אנחנו בקושי

בני 12 אין סיכוי ללכת לבד לים ולא בא לי ללכת לבילוי רומנטי עם ההורים שלי

חבר בגיל 12....

זה מסובך... מה כבר עושים בגיל 12? תגידי לו שתרדו למטה ויקנה לך ארטיק. תצאו לסרט. תבואו אחד אל השני ותשחקו בפלייסטיישן ביחד (זה מה שאני עשיתי עם חבר שלי בגיל 10 ככה). תעשי מה שאת עושה עם חברות פשוט איתו...

MiTzi Miau

New member
לא ידועת אממ ../images/Emo181.gif

בגיל הזה זה לא חברות כמו בגיל שלי אבל בכל אופן אצלינו סתם היו נפגשים, יוצאים לשחק בחצר וכאלה... חברויות כאלה זה באמת נחמד

שלקע

New member
לפיה-

אתם יכולים לקבוע "דייט" באיזה פיצרייה או משהו.. (אם הוא מאחר ב40 דק' את דופקת לא סטירה ואומרת שזה נגמר!!!)

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif לרכל עם החבר שלי??? ../images/Emo12.gif

חחחחחחח........ סתם אנחנו לא יכולים ללכת לים אנחנו גרים בגבעתיים ואין סיכוי שההורים שלי ירשו לי ללכת לבד......
אוף ראיתי מה הוא עושה עם חברות אחרות שלו...... כלום! עדיף שאני יהיה כבר רק ידידה שלו

MiTzi Miau

New member
מה בדיוק הוא ../images/Emo181.gif

עושה איתן? כולה בן 12. [לא מזלזלת אז לא לנבוח
]

פיה 504

New member
אנושות אנה סילחו לי!!

אבל אני צריכה לנצל"ש דברים שממש לא קשורים לפורום

פיה 504

New member
אנושות כול כך סליחה אבל אני חייבת

לנצל"ש!!!!!!! אז עם אתם רוצים תמחקו את זה אבל על תכעסו עלי

על מי את מדברת?

אני מכירה אותו? ואת יכולה לקבוע איתו ללכת לסרט או לבית קפה וכו'....

פיה 504

New member
בטח שאני מכירה אותו!!!

אחרת מה הייתי אומרת אני חושבת אני ישאר ידידה שלו ואני לא מכירה אותו?

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני מניכה שכן אבל אני

מעדיפה לשמור על סודיות *מצלצלת לגברים בשחור ואומרת להם שהמשימה בוצע בהצלחה* או שלא.... הוא יכול להיות מכול מקום
חוגים כיתה אולי מהחלל החיצון?

למעלה