סקר

icודליה

New member
../images/Emo110.gifסקר../images/Emo3.gif

אתם אוהבים אפונה
אתם אוהבים גמבה
אתם אוהבים ברוקולי
אתם אוהבים טחינה
אתם אוהבים גלידת פיסטוק
אתם אוהבים שוגי go
אתם אוהבים חסה
אתם אוהבים קפה
אתם אוהבים בצל(לא ירוק)
אתם אוהבים פפריקה
אתם אוהבים קלמנטינה
אתם אוהבים תפוז
(
)
אתם אוהבים אגוזים
אתם אוהבים קרקרים
אתם אוהבים פיצה עם דאבל צ'יז
אתם אוהבים חצילים
אתם אוהבים תירס
אתם אוהבים צימוקים
אתם אוהבים בננה מיובשת
(
) ד"א...ט"ו בשבט שמייח לכולם
ביטלו לנו את השבת כיתה
או ליתר דיוק דחו...אני מקווה שזה יהיה בשבת הבאה, כי אז יש את ההופעה של משינה ואנחנו חייבים לצאת ברגע שמוציאים שבת...ככה שאני לא אוכל לבוא לשבת בכלל...כיף לי
*ההודעה נכתבה ברגע של אי שפיות זמנית*

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאני אענה../images/Emo3.gif

אתם אוהבים אפונה? -
אתם אוהבים גמבה? -
אתם אוהבים ברוקולי? -
אתם אוהבים טחינה? -
אתם אוהבים גלידת פיסטוק? -
אתם אוהבים שוגי go? -
אתם אוהבים חסה? -
אתם אוהבים קפה? -
אתם אוהבים בצל(לא ירוק)? -
אתם אוהבים פפריקה? -
אתם אוהבים קלמנטינה? -
אתם אוהבים תפוז?(!) -
אתם אוהבים אגוזים? -
אתם אוהבים קרקרים? -
אתם אוהבים פיצה עם דאבל צ'יז? -
אתם אוהבים חצילים? -
אתם אוהבים תירס? -
אתם אוהבים צימוקים? -
אתם אוהבים בננה מיובשת?(!) -

אממ...

אתם אוהבים אפונה? - :-{ אתם אוהבים גמבה? -
אתם אוהבים ברוקולי? -
עם רוטב סויה! אתם אוהבים טחינה? -
אתם אוהבים גלידת פיסטוק? - :-{ אני לא אוכלת מוצרי חלב ממילא... אבל אני אוהבת גלידת טופו לא פיסטוק... אתם אוהבים שוגי go? - אני לא אוכלת מוצרי חלב... אתם אוהבים חסה? -
אתם אוהבים קפה? - :-{ איכס! זה גם בכלל לא בריא! אתם אוהבים בצל(לא ירוק)? -
אבל לא לבד
... אתם אוהבים פפריקה? -
אבל לא לבד... אתם אוהבים קלמנטינה? -
אתם אוהבים תפוז?(!) - מה ההבדל?
אתם אוהבים אגוזים? -
חלק... אבל הם עושים לי בחילה, רובם... אתם אוהבים קרקרים? -
איך אפשר שלא? אתם אוהבים פיצה עם דאבל צ'יז? - אהבתי... עדיף בלי דאבל... עכשיו אני אוהבת בלי גבינה... אתם אוהבים חצילים? -
אתם אוהבים תירס? -
אתם אוהבים צימוקים? -
רק טיפטיפטיפטיפה... אתם אוהבים בננה מיובשת?(!) - מיובשת?
רגילה
וגם אני אוהבת תותים...

../images/Emo46.gif

שתדע לך שזה מאוד פוגע! אני לא צוחקת על האמונות שלך, על תצחק על שלי! ושתדע לך שיש המון ביסוס לטבעונות! אתה מוזמן להכנס לפורום צמחונות וטבעונות ולראות...

אבל זה מצחיק אותי ../images/Emo7.gif

כאילו, נגמרו המחלות\תאונות\רעב\פיגועים\מקרי אונס\רצח בעולם, שאנשים רצים לטבעונות? מה אני אגיד לך, אותי זה מצחיק... אבל כל אחד באמונתו יחיה. אם זה מה שעושה לך טוב. o_O

למה זה סותר אחד את השני?

אי אפשר לטפל גם ברעב, מחלות וכו' וגם ברצח של בע"ח?

זה לא סותר

אבל תאמיני לי שגם לבנאדם הכי חזק בעולם אין כוח להלחם בכ"כ הרבה חזיתות ולפעול בכ"כ הרבה תחומים.

טוב

קודם כל במשפט (וזה לא ציטוט) "מה כבר נגמרו המחלות, רעב, וכו' בעולם?" אתה רומז שהם יותר חשובים. שנית, אני מוחה נגד צורת הגידול, והחזקה של בעה"ח. כמו כן, אני מוחה נגד ניצול מכפיר (שלא לאמר מיותר) של בע"כ, והריגתם בדרכים אכזריות. ואם אתה רוצה פירוט אתה מוזמן לבקש...

אוקיי, אז נתחיל בקביעה הבסיסית

שהיא התשתית לדיעה שלי בעניין- חיי אדם חשובים יותר מחיי בעלי חיים. ואני חוזר- חיי אדם [לא ריחניות השיער שלהם, אלא השאלה אם הם יחיו או ימותו] חשובים יותר מחיי בעלי חיים. את מסכימה לגבי הנחת היסוד הזו? אנחנו באמת רוצות להתקדם...

העובדה שאת משתייכת למין האנושי.

צריך להיות אצלך סדר עדיפויות מסויים, ששם אותך בראש הפירמידה. הרי האינסטינקט הטבעי אצל כל יצור חי הוא לשרוד- גם על חשבון היצורים שסביבו. אם את לא מסוגלת להציב לעצמך סדר עדיפויות בריא- את בבעיה. אם תראי את אמא שלך טובעת, וליידה כבשה טובעת... את מי תרוצי להציל קודם? הרי בן אדם לא יותר חשוב מבעל חיים.

אתה יודע...

היטלר חשב שמריך לדאוג לאנשים כמוהו, ולא ליהודים (למרות שזו השוואה גסה). למה ששחורים לא יהיו עבדים? הם לא כמונו... למה לדעתך לנשים צריכות להיות זכויות? הן לא כמוך! כדי לשרוד אני לא צריכה לפגוע בבע"ח, אז למה לעשות את זה. ההשוואה שלך לא במקום, כי אתה משווה את אמא שלי, אישה יקרה לליבי, לסתם כבשה שאני לא מכירה... ולמען האמת, לי אין דרך להפסיק אונסים, רצחים וכו'. אני תורמת בזה שאני לא מקיימת פעולות כאלה. אני תורמת לבע"ח ע"י שאני לא חלק מאלה שאוכלים אותם...

איך הגענו להיטלר?

האם אני רוצח בעלי חיים בגלל שאני שונא אותם, או בגלל שזה צורך קיומי שנחוץ לי כדי לשרוד? דעתי היא שאנחנו מתנהגים עפ"י מעגלי קרבה: -במעגל הכי קרוב אלינו נמצאים אנחנו ובני משפחתנו -במעגל החיצוני יותר- החברים והסביבה הקרובה -במעגל החיצוני יותר- בני העיר שלנו -בחיצוני יותר- בני העם והמדינה שלנו -בחיצוני יותר- תושבי העולם -במעגל הכי חיצוני- בעלי החיים. זה סדר עדיפויות נורמלי וטבעי, כזה שרוב בני האדם מחזיקים בו. בני האדם הם בעל החיים היחיד שהוא מספיק אינטלגנטי כדי להגיע למסקנה שאכילת בשר היא פסולה- במקרה הזה האינטלגנציה באה לנו בהפוכה, כי בדיעבד מסתבר שהיא יכולה להביא להשמדתנו.

כבר הסברתי

שזו הגזמה. בקשר לשאלה, אף אחד. לא נחוצה לך אכילת בע"ח כדי להתקיים. תזונה צמחית אפילו יותר בריאה לרוב. אתה אוכל בע"ח ותוצרים שלהם מטעמי נוחות, וכי טעים לך. נכון, תזונה צמחית היא קצת יותר קשה, אם אתה אוכל נכון (אגב, גם הרבה קרניבורים לא נריאים, הם פשוט לא עושים בדיקות דם וכו',), אבל עם טיפה מאמץ אפשר להיות מאוד בריאים. כן, אני בטוחה שאתה אוכל גלידה כדי להתקיים... סדר העדיפויות שלך הוא לא הסדר של כל העולם, ואתה בהחלט לא תחליט מה זה סדר מעוות. רק בגלל שהוא שונה משלך?! נאמר יש לך כלב, כבר 5 שנים. אתה בטוח שאיזה ילד אחד בצד השני של העולם יהיה לך יותר חשוב ממנו?! למה? הוא כמו חבר שלך, לא? בכלל הסדר שלך הוא הכללה גסה, והעובדה שהוא שלך לא אומרת שמישהו עם סדר אחר הוא מטומטם חסר לב... בגלל שלאדם יש הבנה של מה זה מוסרי, על כמה וכמה אסור לא להרוג בע"ח בתעשיה כזו נוראית, שזה הרבה יותר גרוע מאשר נמר שאוכל זברה, לדוגמא. לחיות כל החיים (המאוד "ארוכים") בתוך כלוב קטן, בלי יכולות לזוז, בלי תקשורת, לאכול כל מיני אנטיביוטיקות זה דבר נוראי, אני בטוחה שתסכים. חלב בכלל עם כל הזבל שדוחסים לפרה לא בריא... ולמה צמחונות תביא להשמדת האדם? כי הוא יאכל יותר בריא? ירגיש יותר טוב עם עצמו (מבחינת המצפון)? אוי לא! רק לא זה...

למעלה