משבר הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif משבר הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!

על תשאלו אחד מוסיף אותי לרשימה שלי במסנג'ר והוא אמר לי שהוא יריב בהתחלה חשבתי שזה יריב מהכיתה שלי ואז אנחנו מתחילים לדבר הוא שואל אותי עם אני רוצה לראות ותו במצלמה אז אני אומרת שכן הוא מפעיל אותה ואני רואה את החלק שלו למטה בעירום!!! מסתבר שזה היה סתם פדופיל!!!!! יש לי טראומה מזה!!!!!!!!

סתיו מם

New member
אייייככככככסססס סוטה../images/Emo46.gif

אלוהים, איזה פחחד. בגלל זה אין כוח לאייסי ולמסנג'ר וכל אלה. הכי טוב ובטוח כאן אצלנו בפורום. נכון, מסתובבות פה פרות, אבל זה יותר טוב מפדופילים סוטים

סתיו מם

New member
איך הוא הגיע למסנ שלך?

נראה לי לא בטוח לפרסם פרטים כאלה באינטרנט. יש כאלה אנשים דוחים וסוטים.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif כן!!!!!!!!

מיצי את צודקת!!!!!!!1 איך את יודעת? הוא הוסיף גם אותך?

MiTzi Miau

New member
כןןןןןןןןןןןן ../images/Emo181.gif

הוא ממש מטרד! ניסה לדבר איתי פעמיים ואמרתי לו שיש לי חבר ואם הוא לא רוצה וירוס שירגע!

MiTzi Miau

New member
למה? כשאני יכולה ../images/Emo181.gif

לאיים עליו או לשלוח לו קובץ יפה.. אני רק צריכה למצוא כי מחקתי את כולם..

cRaZy GiReL

New member
יאק../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

איזה אנשים מופרעים וסוטים חיים בעולמנו

Stripperella

New member
בעעעעעע../images/Emo5.gif

איכססססס איך אנשים יכולים להיות כאלה בלעעעעעעע

MiTzi Miau

New member
יש לי רעיון ../images/Emo181.gif

אולי נתאגד כולנו ונטריד אותו במסנג'ר..? יכול להיות מגניב

פיה 504

New member
כן בואי!!!!!!!!!

הוא כזה דפוק תנינ לי את המסנג'ר שלך ונעשה שיחה משותפת אולי ננסה לקבוע איתו דייט ונבריז? או שנאמר לו שאנחנו רוצות לעשות את זה בשלשיה (אוייי אני סוטה!) ועם הוא האמין שאני רוצה להיפגש איתו (ניסית לארגן פגיה ולהבריז) אז הוא יאמין להכול

גם לי הוא שלח הודעה..

הוא ניסה להתחיל איתי שיחת וידאו אבל לא פתחתי אותה ועשיתי עליו התעלם..מזל שלא פתחתי את הקובץ

ל ו ל י1

New member
מסכנה ,כנסי!

זה קורה להרבה אנשים,אני חושבת שצ'טים זה דבר ממש מסוכן,אסור לנו להיות בצ'טים למען ביטחוננו האישי,את צריכה לפנות למשטרה במידה שיש לך פרטים או שאת זוכרת את הפנים של האיש הם כבר ימצאו אותו אם את לא רוצה לפנות למשטרה (באמת שאין לך מה לפחד מיזה)תפני לאחד מהטלפונים הרבים שיש בנושא אפשר למצוא כאלה בדפי זהב או באתרים למתבגרים יש שם אנשים שיוכלו לעזור לך ,הם יתמכו בך ויעודדו אותך ואת יכולה להישאר בעילום פרטים ושם

פיה 504

New member
עזבו אני התגברתי כבר......

אבל מה באסה חשבתי שזה ילד מהכיתה עד שחשבתי שיש לי קצת אקשן!!! אה ויש לו קטן
אני עוד ינקום במאנייק!!! *יוצאת לקרב*

למעלה