מומלצי השבוע

../images/Emo110.gif מומלצי השבוע ../images/Emo110.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מה הרס לכם את השבוע
מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה-

icu 88

New member
שלי

שיר השבוע (של שילה) - לונדון שיר השבוע (לא של שילה) - Pussycat Dolls - Sway תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לא היה דבר כזה \: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שושלת שוורץ הרס את השבוע - אח שלי מחכה שיקרה שבוע הבא - בומבמלה ((:) מסר לאומה - This too shall pass ((:)

ADVAM4

New member
שלי,חג שמח!../images/Emo155.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-אלף רסיסים מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-יום יום-דנה ברגר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק החדש של דנע ברגר:) מה הרס לכם את השבוע-תגבורים במתמטיקה! מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא-בומבמלה:) מסר לאומה-תבואו לבומבמלה,יהיה כייף!

../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה) - אלך רסיסים מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) - עכשיו את תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין מה הרס לכם את השבוע - מחשבות מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא - כלום מסר לאומה- "you've got to be free"

שלי../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? איזה זהב, אני שמה עליך זין, רק לנו מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? דודו טסה- לולה, כי ככה זה Simple Plan- Addicted, Welcome To My Life, Untitled Craig David- Rise & Fall, 7 Days, Walking Away הדג נחש- הנה אני בא, קליפורניה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין לי כוח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סיפור אהבה בלתי נשכח מה הרס לכם את השבוע? בצפר
מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא? אממממ.. לא יודעת
מסר לאומה- גשר זה קקה

שלי (חד פסח שמייח וכשייר לכולם:])

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)
רק לנו מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)
"אבוא אלייך" של אפרת בן צור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- קבלו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ... הדיסק "צוללצת" של אפרת בן צור מה הרס לכם את השבוע
אני חולה
מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא
אני אמורה לנסוע לחדרה
ולת"א
מסר לאומה- (יותר כמו טיפ-) אל תסעו לטיול בצפון אם אתם חולים, זה לא נוח לישון באוטו כשאמא באה לקחת אתכם חזרה מהכנרת
שבוע מעולה שיהיה לכולם! רותם

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? "מגי" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? "אישה לויתן", עברי לידר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- אני, חשה כלה
[סליחה על האיכות המזעזעת] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- וואי, ראיתי אתמול סרט טוב בהולמרק, "ומאז נעלמו עקבותיה".. היום בלילה יש את החלק השני
. מה הרס לכם את השבוע? מתמטיקה, כנראה. מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ליל סדר וכאלה? מסר לאומה- יש הופעה של גרייניק ואלתרמן בחיפה!!

שבוע סוער

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? "זמן אור" מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? "Rock Me My Baby" של Buddy Holly תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- 100 בסטטיסטיקה (מתוך 105), הקאמבק של דוקטור רוסי והתיק מיכל ה-מ-ה-מ-ם שסוף סוף מצאתי. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "The Kite Runner" של Khaled Hosseini. מה הרס לכם את השבוע? ריססו לי את המנעולים של הפלדלת בדבק מגע. מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שיתבטל הסדר!

dsol

New member
איזה שבוע......._../images/Emo189.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה) - על הגשר הצר מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה) - שגיא צורף ואלעד כהן (פרוייקט 30) אז מה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - כמובן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההמלצה הקבועה , יהושע - יהושע (דיסק מעולה!) מה הרס לכם את השבוע - כל הנקיונות לפסח מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יגמרו הנקיונות, וערב בים.... מסר לאומה- ברוגז איתה

נממ

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)? האמת שלא שמעתי שילה השבוע.. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)? כמעט כל שירי אביב:] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה היום של אביב,הייתה מדהימה מדהימה מדהימה,כיף לא נורמלי..הביא אותה בגדול! מה הרס לכם את השבוע? לא חושבת שהיה,בנתיים יש לי אחלה חופש מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ואו, בומבמלה ויומולדת לחברה ממש טובה. מסר לאומה- אביב גפן מלך :]

HeShe7

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של שילה): תאספי אותי מהרצפה. מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה): לילה טוב של אפרת גוש. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - התמונה הזאת, למרות שזה לא כ"כ נחשב, כי אני צילמתי אותה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר שלושים חודשי אהבה / גלי סמבירא (ולא רק את השבוע, את החודש, את השנה!). מה הרס לכם את השבוע: כלום. מה אתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאתאזן, בערך (אני יודעת, זה מוזר). מסר לאומה- תטעו אותי אם אני צודקת. (דפנה קינן, מדפנה והעוגיות).

למעלה