מאגר החתימות של יוצרים הומור

../images/Emo110.gifמאגר החתימות של יוצרים הומור

יאללה חבר'ה, לא נשב כל היום ונתבטל...בואו נתחיל. אני גאה לפתוח את השרשור הזה, תנו לי אותה בחתימות הכי מקוריות והכי קורעות שאתם יכולים לחשוב עליהן. אני אדגיש - אל תרשמו חתימות שראיתם כבר. הפורום לא עוסק בליקוט דברים מצחיקים, אלא ביצירתם
תזכרו גם שתפוז הוסיפו עכשיו קו מפריד בין ההודעה לחתימה (אלוהים, תודה!) ככה שאין יותר חתימות בסגנון - "וחוץ מזה...הגעת כבר לחתימה...". אז תתחשבו בזה. המטרה? ביטול כל אותם הודעות בפורומים של "נמאס לי מהחתימה, תציעו לי משהו..."
. שאני אתחיל? לא :) אני אתן לכם את זכות הפתיחה, בערב אני אגיע עם השלל שלי.
הומוריסטים, תנו בבלאגן!

oh-da

New member
חתימות זה לצ'קים.

אני מניח שהבנתם שהגעתם כבר לחתימה, יש פאקינ' קו מפריד.
יש לי שיעור נהיגה, אחתום אחר כך
(לא,באמת יש לי שיעור נהיגה אני אציע עוד אח"כ
)

כמה שלי ../images/Emo26.gif

חתמתי כבר בעבודה.
ח חת חתי חתימ חתימה חתימה נאמנה.
כל מה שמעל לקו האפור הנ"ל, נאמר בצחוק.
בעולם יש 5 סוגי אנשים, כאלו שיודעים להתחיל חתימות, כאלו שלא יודעים לסיים חתימות
אתמול שכפתי קילו סוכר לתוך תל נמלים, עכשיו הן מתות או שהן סתם באופוריה?

scudnick

New member
רעיון מסריח

אבל בכל זאת - אני שונא שוביניסטים ונשים שלא מנקות (באותה ראש של אני שונא גזענים ומרוקראים) וזה מביא אותי לשאלה - מה אתם חושבים על הקליפ הדפוק ההוא "מאיה היא"?

שליי

1."שלום! הגעתם לחתימה שלי... אני לא כאן... אנא השאירו הודעה בגמר הודעתי" 2. הומוריסטן זה אדם שיודע להצחיק אבל מאחרים הוא לא צוחק... אני יודעת שזה לא משוו ....

oh-da

New member
אני רוצה לחתום עוד טיפה

________________________________________________________ קו התפר. ________________________________________________________ הפרטת החתימות - הנהלתה חותמת, הגולשים שובתים. ________________________________________________________ די לקיצוץ בחתימות! ________________________________________________________ אני קו מפריד, משמע זו חתימה. ________________________________________________________ חדשות לבקרים, חתימות להסכמים! ________________________________________________________ אלפי חתימות בישראל מתבזות בצ'קים חוזרים. ________________________________________________________ אני חתימה חד קוית. ________________________________________________________ אני פותחת בזאת את תחרות מיס-אנדרסטוד. (בחסות "משוב". יש משוב - התחילו לחשוב.)

ממפי

אתם יודעים שהרגע קראתם קו אפור? ודרך אגב, אתם תמיד אוהיבם להסתכל על קווים אפורים? חה חה! קראתם קו אפור אעעע זה לא היה חלק מההודעה!

למעלה