היי אני חדשה!!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif היי אני חדשה!!

וסתם אני רוצה לשאול סתם בני כמה אתם? סתם כדי שאני אדע.... אה כן ויש לי קטע סטאנד אפ עכשיו הפאלפונים זה דבר משוגע מה אין שמה? יש טלויזיה אורות אי סי קיו תכף גם יכניסו ספא מתקפלת וגם הגודל שלהם זה לא יאמן אני הולכת ברחוב פתאום אני רואה אישה מדברת על עצמה אני כמעט מדברת לבית משוגעים!!! אבל מזל בסוף ראיתי שיש לה אוזניות טוב זה מה שיש לי בינתיים....

scudnick

New member
ברוכה הבאה

הקטע סטנד אפ צריך ליטוש, וגם סימני פיסוק לא יזיקו. אני בן 13. אבל אני חושב שהשאר הרבה יותר מבוגרים...

Kps

New member
מעציב!

איפה העוקץ, איפה הפאנצ'ים?! זה כאילו את מספרת על תופעה חברתית כלשהי בתור שיחה פשוטה שעשויה ממשפטים! סטנד אפ מורכב ממלא בדיחות שקשורות איכשהו אחת לשנייה, סיפור שבעצם כל משפט שלו הוא בדיחה ובשביל שזה יהיה סטנד-אפ אז עושים מעבר של קשר בין בדיחה לבדיחה(כדוגמא: '...ואם כבר מדברים על נסיעות - אז שבוע שעבר הייתי אצל סוכן נסיעות והוא היה כזה...' או שבדיחות באותו נושא שקשורות לאותו סיפור, למשל זוג בדיחות על שמנים. סטנד-אפ גם מהו, הוא מסופר טוב יותר כשמספרים אותו כאילו הוא שיחה בין החבר'ה, שיחה רגילה לגמרי. ובדיחה היא סיפור מצחיק בסופו ומורכבת בדרך כלל מסיפור עם עלילה שבסופה בא פאנצ' (העוקץ המצחיק). מה שיש לך זה העלילה, אין לך את הפאנצ'. זה אולי דרמה, אבל זה לא קומדיה. אלה כמה חוקים שעליכם לדגול בהם שזה יצא סטנד-אפ, אם מישהו חושב שאני טועה שינסה לתקן אותי בתגובות,

Kps

New member
דיברת גם על שאר הפורום...

קראתי פה כמה עשרות הודעות.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני מיקי גבע? השתעגתם?!

הוא לא סטאנד אפיסט!!! הוא סתם מעתיקן והסיבה היחידה שמישהו מכיר אותו זה בגלל שהוא מנחה בערוץ הילדים!! וגם זה לא צריך להיות קשה מדי וחיקויים זה ממש לא אני אז בבקשה!

scudnick

New member
אוקי, אני חושב שכולנו מסכימים שזה

לא מצחיק, אבל בלי להעליב בבקשה! תנו ביקורות בונות!

Blue Koko

New member
צריך הרבה, הרבה, הרבה

ליטוש, להוסיף כמה פאנצ'ים, לנסח את זה בדרך יותר סיפורית (העניין עם האוזניה משעשע, אבל אני כמעט בטוח ששמעתי את זה כבר איפשהו)

Kps

New member
ליטוש?!

אתה לא יכול להגיד משהו יותר מפורט? מה זה ליטוש?! כל אחד אומר את זה פה בלי ממש קשר, הכל זקוק לליטוש, ליטוש היא מילה נרדפת לתיקון.

scudnick

New member
כשאומרים ליטוש על קטע סטנד אפ

הכוונה היא לחדד את הקטע. לעשות יותר ניגודים, לנסח שונה את הבדיחה כדי לקצר אותה (הרבה כאן רושמים בדיחות ארוכות מדי) וגם כשפשוט אין כוח לכתוב מה הבעיה

Kps

New member
ואתה חוזר אחרי,

שזה תיקון... ליטוש זאת מילה כללית מדי. היא קשורה ליותר מדי נושאים וכשאתה אומר ליטוש, אתה מבלבל.

scudnick

New member
הפירוש של ליטוש זה לא תיקון

זה פשוט לחדד. כשעיפרון לא מחודד מספיק ומחדדים אותו, זה תיקון?

Kps

New member
וכשקטע סטנד אפ לא 'מחודד' אז הוא

עיפרון?! מה הקשר... כשאתה אומר 'ליטוש' על קטע, זה כללי מדי ויכול להתייחס להרבה מדי חלקים בקטע ולא ניתן להבין אותך. זה כללי כמו להגיד שהקטע צריך תיקון ובסדר פה הכותב יודע שהקטע צריך תיקון, הוא ביקש פירוט ובזה שאתה אומר לו שהקטע שלו צריך ליטוש זה כמו לחזור על הדברים שלו פעמיים. יש הבנה?

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני מזכירה אני בת 11

ואני הרבה יותר מצחיקה בכיתה רגילה מבקטע סטאנד אפ אני (באפי) קוטלת (הערפדים) נהדרת... *חיוך מרושע*

Blue Koko

New member
כן, כי בסה"כ

40 ילדים בערך בגיל שלך זה לא קהל יעד מגוון כל כך.

מדהים

גם אני בגיל 10 הייתי זורק הערות מצחיקות בכיתה ועושה קאברים למופע של רועי לוי... בכל מקרה, שימי פה קטעים ונראה מה את שווה...

למעלה