- גבולות

אייבורי

New member
../images/Emo110.gif - גבולות

קראתי את דברי החכמה של פוצפוצונת אכן לרובנו יש גבולות חלקם דברים שבעצם לא ניסינו מעולם. 1. מה הגבולות שלכם בסקס ? 2. למה ? 3. האם ניסיתם לפחות פעם אחת לדעת שלא רוצים לעבור שוב ושוב ? 4. האם במהלך קשר בדסא"מי חציתם או הרחבתם את הגבולות מעבר למה שדימיינתם ?

אסתי69

New member
למדתי במהלך שנותי

ה"קצר" ובנסיוני ה"דל" בבדסמ שאין גבולות או נכון יותר להגיד never say never כשרק נכנסתי לתחום מקלחות זהב נראו לי הדבר הכי נוראי בתבל למדתי ש....לא כך הדבר (ווישוויל נריסתי אני מעדנת מילים) כך ש....גבולות נועדו לדעתי להרחבה

nerissa

New member
ממממ.. מסכימה עם אסתי

גם אני החכמתי ולמדתי להחליף "אף פעם לא" ו"לעולם לא" ל"אולי" או "כרגע לא מתאים לי"
1. כל הזואופיליות, גילוי עריות 2. לא ניסיתי ולא אנסה 3. בהחלט כן. מלבד גבול הביזאר שניסיתי וכמעט הגעתי לשם (מנטאלית הייתי שם כנראה.. קראתם על זה כאן בעבר) אבל לא ממש.. וכנראה לא אלך לשם יותר. זה עמוס מידי מנטאלית והשבר הנפשי שעלול להגרם לי לא שווה את ה"וי" בצ'ק ליסט של "דברים שעדיין לא עשיתי".

nerissa

New member
כבר מזמן עברנו את גבולות החינוך

שקיבלנו.. כשאני מדברת על גבולות כיום, הם גבולות אישיים שלי שאני עצמי הצבתי אותם כאדם וכאישה: - גבולות ערכיים שאני מבטיחה לך שהם לא נרכשו בבית אלא במהלך חיי, תואמים את אופיי ואת השקפת עולמי. אם הייתי חיה על פי הערכים שהקנו לי בבית - הייתי חיה כיום במאה שערים עם המנטליות ההיא. - גבולות נפשיים שנוצרו תוך למידה עצמית ומודעות עצמית שהתפתחה במשך חיי. מקווה שזה ענה לך

אייבורי

New member
../images/Emo25.gif

את הנשמה המתוקה שלי היחידה שמזקירה לי ואיתך אני כלכך זקור ואיתך אני מלך היקום.

Master Eagle

New member
לכל אחד מאיתנו יש את הגבולות שלו

היפה בבדסמ שאת הגבול קובע/ת בעצם הנשלט/ת ולא השולט/ת. (אמשיך לכתוב לגבי נשלטת אבל זה מתאים כמובן גם לנשלט* סף הכאב שזה גבול - נקבע ע"י הנשלטת מה היא לא מוכנה לעשות בשום אופן שזה גבול - נקבע ע"י הנשלטת והיפה הוא שהשולט הוא זה שבהדרגה מרחיב את הגבולות האלו. כלומר, בתחילת היחסים ביניהם, יש גבולות ברורים שנקבעים בהסכמה. אם נבחן את הגבולות הללו אחרי זמן, נראה שהם נמתחו הרבה מעבר. כשזה קורה בהדרגה ובהסכמה זה נהדר. כשזה בכפיה זה מביא בד"כ לסיום היחסים

גבול האפליה ../images/Emo70.gif

גם אסתי, גם ג'ונג'ה וגם הנשר אמרו פה דברי חוכמה, ולאפחד אתה לא אומר "יא חכמ/ה". אני מוחה (נא לדמיין פרצוף של דוד לוי). וברצינות, כל מה שכולם אמרו מוסכם עלי. 1. לא "עושה" ילדים, חיות, בר-מינן, דם וביזאר. לא אנסה את הדברים הללו. אני מאמינה שלא כל דבר חייבים לנסות. חושבת שמגוום האפשרויות מספיק רחב גם בלי הפעילויות האלו. כמו שאני לא צריכה לנסות סיגריות, סמים ועוד מיליון דברים שאני יודעת שאין לי עניין בהם. אין לי עיקרון שכל דבר צריך לנסות פעם אחת לפחות. בוודאי שהגבולות שלי התרחבו. בתחילת הדרך שלי בבדסמ, למרות שהיו לי כל מיני פנטזיות, לא הסכמתי אפילו לאזיקים, המקסימום שהסכמתי לו היה שיחזיק את הידיים שלי בידיים שלו, ומקסימום קצת דיבורים גסים, לא כל מיני מלים שנשמעו לי "גסות" מדי. לעומת זאת, עד היום אני לא מסכימה שיקראו לי כלבה. קשה לי עם המילה הזו, לא יודעת למה, לא חקרתי את זה. לכל אחד יש גבולות. אין דבר כזה בלי גבולות. זה רק אנושי.

Master Eagle

New member
מה זה לא עושה ילדים? אז מה יש לך

שם בבטן אם לא ילדה? מה לא עשית אותה? השתילו לך אותה?

זה לא אני עשיתי ../images/Emo9.gif

אני סתם שכבתי שם.. זה הוא עשה הכל <פומי לומדת מאייב להטיל את האחריות על אחרים> וגם מה שדייב אמר.

אייבורי

New member
ממש ../images/Emo121.gif הקודש

יווווווווווווווווווו גיליתי את השם שלך מ ר י ה

אני מתלוננת להנהלת הפורומים../images/Emo70.gif

מה זה האאוטינג הזה???? ואני אפילו לא הומו

אייבורי

New member
חשבתי שאת ../images/Emo60.gif

אז תגידי אם כבר ל
הקודש יש גדול ? או שזה מגיע עם כנפיים ? ושגומרים, זה באמת כמו שמספרים גמירה אלוהית ?

מחשבץ שווא, אני |צבי|

יש לו יותר גדול ממה שאתה חושב, עם כנפיים או בלי כנפיים תלוי מה בא לך לאכול, ובהחלט גמירה אלוהית. תקנא.

אייבורי

New member
מ ק נ א

פומלית אבן שושן אחלה מילה המצאת. מחשבץ. (מחשבה + שבץ) פששששששששששששששש כוכב נולד.

אני נורא לא מקורית.

1. לא ילדים, לא חיות, באופן כללי - לא חסרי אונים. מתים? סתם לא מעניין. בלי נזק גופני לטווח ארוך (צלקות קלות אפשר, במקרים קיצוניים). יש דברים שאני לא עושה, אבל הם לא גבולות, סתם דברים שלא מושכים או שאני לא אוהבת. אנאלי, למשל. ניסיתי, לא אהבתי. לפעמים מנסה שוב, רק כדי לוודא שלא השתנה. אז זה לא גבול, סתם לא אוהבת. ביזאר לא ניסיתי, סביר להניח שלא אנסה, אבל גם, לא כי זה גבול, אלא כי זה לא מושך אותי. הגבולות העיקריים שלי הם בצד הנפשי - לא לשליטה נפשית. משני הכיוונים. לא ולא ולא. במיוחד לא ליחסי שליטה שהולכים מעבר לסקס. טוב, ולא לכאב שאני לא יכולה לסבול, מעצם ההגדרה... 2. למה - לא חסרי אונים, נדמה לי שזה די ברור. לא מוסרי בעיני. לא נזק גופני לטווח ארוך - כי זה לא בריא, נו. לא שליטה נפשית - כי הדבר הזה, במערך הנפשי הפרטי שלי, נראה לי חולני. לא, לא חושבת שזה חולני על אחרים, ולא להתחיל להעלב לי. חושבת שזה חולני בעולם הפרטי שלי. 3. ניסיתי? - חסרי אונים - בשום אופן לא. נזק גופני - גם לא (כלומר, לא רציני. יש לי שתיים-שלוש צלקות ממקור מביך...) שליטה נפשית - כן, במידת מה. לשני הכיוונים. הייתה תקופה שאפילו אהבתי את זה. לא עוד. 4. חצייה או הרחבה - רוב הגבולות שלי נוקשים לחלוטין. לא מוכנה לשכב עם ילדים, לא מוכנה שיקטעו לי אצבע...
אז לא, לא ממש. לא חושבת שאני מסוגלת לעבור את גבול הפנטזיות שלי בעולם האמיתי. הפנטזיות שלי פרועות מדי בשביל זה.

אייבורי

New member
פאקקקקקקקקקקקקקק

אבל אני ילד חסר אונים שחובב שליטה נפשית זה אומר שהלך עלי ? <אייב שכל חלומותיו התנפצו אל מול פניו>

למעלה