ברברים, עד מתי???

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif ברברים, עד מתי???

אני מניח שאת הסיפור הבא כולכם מכירים ואפילו אולי אתם שותפים לפשע בעיניין... הזמן הוא מוצ"ש המקום- רחוב ראשי בעיר מגוריי הלכתי לי ברחוב ומיהרתי הביתה בכדי להספיק משהו מסויים, האזנתי לשירים בדיסקמן.... לפתע, בעודי הולך באמצע הרחוב הריק למחצה אני רואה מולי בחור, חולצה אדומה, כרס, לוקח את השאחטה האחרונה מהסיגריה שלו, מסתכל על הבדל, וזורק בברוטליות על שפת המדרכה..... חלחלה וכעס עברה לי בלב באותו רגע.... הבן אדם הזה, שאותו אני לא מכיר, הוא בעצמו לא מכיר בעולם, לא נותן כבוד לסביבתו ולסביבת מגוריו. בלי בושה הוא לקח את הסיגריה שלו וזרק ככה, באמצע הרחוב, ואפילו לא כיבה.... בעודי עובר לידו הצצתי בבדל המעושן.....הוא היה ליד עלה על הכביש שהיה ליד רכב, הרכב שלו כמדומני... "הלוואי והבדל שזרקת ידליק את העלה שישרוף לך את האוטו" אמרתי לעצמי בלב....באמת איחלתי לו את זה....אולי דרך המכונית שלו הוא יבין משהו שהמח הרדוד שלו לא מסוגל לקלוט לבד...

נרקי

New member
../images/Emo3.gif ככה זה ישראליים..

טוב אין לי הרבה מה להגיד כי אני מודה שאני מעשנת בנסיעה אני זורקת דרך החלון
.. כן כן עכשו תיפלו עליי

נרקי אני מאחוריך

אף אחד לא ייפול עליך... באחריות! אני חושבת שאין אדם שמעשן ולא יצא לו לזרוק סיגריה מהחלון או בכביש או בכל מקום אחר... להפך, אני מכירה מליוני אנשים שלא רק סיגריות זורקים ככה סתם... אין מה לעשות, גם אני חטאתי בזריקה ברחוב... זה קורה לכולם... אל תגיד זה לא יקרה גם לך... קורה...

האייקון הזה..... :)

האייקון הזה יזכיר לי תמיד את ההודעה ההיא ששמת אותו בה..

מותר לי

New member
שכחת רק פרט אחד חשוב...

אם ישרף לו האוטו יחסמו את הרחוב
אני גם לא אוהבת אנשים שלא מתייחסים לסביבה וזורקים זבל ולפעמים דברים מסוכנים יותר כמו גפרורים ובדלי סיגריות
ובדיחה שנזכרתי בה: בארה"ב היה שלט בכניסה ליער: "אל תזרוק בדל סיגריה, זכור את השריפה הגדולה בשיקאגו!" למחרת מישהו הוסיף: "אל תירק, זכור את השיטפון הגדול בניו יורק!"

ToryMaster

New member
אני תוהה

לאן הוא יכול היה לזרוק את הבדל? לכבות זה mandatory, אני לפעמים עוברת ברחוב בת"א, רואה בדל מעשן ודורכת עליו כדי לכבות :p

מותר לי

New member
למרות שאני לא מעשנת...

לכבות בסוליה של הנעל ולהכניס לקופסת סיגריות ריקה טוב, אז אין לו קופסא והוא יזרוק... אבל למה לא לכבות?....

ToryMaster

New member
האמת שזה מה שאני עושה ../images/Emo3.gif

ואני מסכימה לגמרי, לכבות זה מינימום כשעוסקים בפעילות שמפריעה לסביבה.

העכביש2

New member
מה לאן? ../images/Emo12.gif

את באמת רוצה תשובה על זה?
|עוד אייקון כל שהו שממחיש תמיהה|

ToryMaster

New member
אני יודעת מה אני חושבת

אני תוהה מה אתה חושב. לא במובן של "אין מקום אחר", אלא במובן של "מה אתה מציע?".

העכביש2

New member
אני אגיד לך בדיוק מה אני מציע ../images/Emo69.gif

אני מציע שאנשים יפסיקו לחיות בתוך עצמם אני מציע שאנשים יתחילו להיות קשובים לסביבה שלהם גם ולא רק להיות אנטיפטים שחושבים רק על עצמם אני מציע שאנשים יחקרו קצת על הסביבה והעולם בו הם חיים אני מציע שאנשים יתחילו לפתח בעצמם טיפה טיפה טיפה מודעות אני מציע שאנשים יפסיקו להיות מגעילים שמשחקים אותה קולים בשקל וכאילו שמים ז** על העולם אני מציע שאם כבר הבן אדם מעשן את נשמתו, מזיק לעצמו ולסביבה שלו עם העשן שהוא מפיץ, אז המעט שהוא יכול לעשות הקקי הזה, זה לקחת את הבדל שלו, לכבות אותו לשים בפח. כמו כל בן אדם טיפה טיפה עם לב טוב וטיפה נאור....

למעלה