mary17

New member
רק 10 אלף?!../images/Emo12.gif לטב"ע הגיעו יותר מ25

הבדל עצוםםם

צדק פואטי../images/Emo11.gif

טוב נו, אני מניחה שהעובדה שהיה צריך להזמין כרטיסים + לבוא לקחת אותם לא הועילה, אבל זה לא תירוץ לחצי כמות אנשים. ותגידו, ירד עליהם גשם?
כי כשלי הוא הפריע באמצע משינה קצת קיוויתי שגם שם יורד

אבל היה גם יותר מוקדם!!

מתי שגבסו היה... סביבות תשע נראה לי? זתומרת זה מה שהיה אצלנו..
במרכז היה רק בלילה?

kuku woman

New member
אני לא במרכז. אני בקריות..

ירד עליי גשם ב-3
אולי היה לפני ולא הרגשתי

תמרוש5

New member
הגשם הזה../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

בגבסו עוד מילא,אבל עד שהתיבשנו וישבנו לנו בכיף על הריצפה פאתום היינו צריכות לרוץ מדוכן לדוכן ולריב עם האנשים הרעים
אבל משינה לא פדחנים כמו גבסו הם נשארו לשיר עד סוף ההופעה=]

פעם ראשונה שאני קוראת את הביקורת

הזאת והיא ממש ישנה , "טלי שרון התגלתה כשחקנית שנכנסת מתחת לוורידים כשהיא לא שקטה, עפר שכטר היה פגיע ומקסים והיסטרי במידה. אני עדיין לא יכולה להוציא מהראש את התמונה של כפיר, מחופש לאלכס מ"התפוז המכני", מנסה להתמודד לראשונה בחייו עם אובדן אמיתי. האירוניה היא שכפיר היה סוג של קלמנטינה מכנית לפני שהוא התאהב. הרבה פחות אלים מאלכס, אבל סוציופט לא קטן, מנותק מאחריות לרגשות של אחרים, מחוסן מאכזבה. היום כפיר יודע שהוא בעצם אנושי. וזה לא עוזר לו שהוא יודע את זה. ואוי, כמה שזה כואב."

א2י7ן

New member
אההה

זה הקטע הזה שהוא שר את השיר "i'm singing in the rain?" ואז רננה צעקה לעליו?

כן, הם עשו מחווה לסרט הזה

כל הקטע שהוא אומר לה דרך הדלת "גברת תפתחי היתה תאונה אני צריך להשתמש בטלפון שלך" זה חלק מהסרט רק שבסרט הם ככה פרצים לבית שרים את השיר הזה מרביצים לגבר ואז אונסים את האישה. וגם בסרט הגיבור עובר איזהשהו תהליך של התבגרות ולמידת לקיחת אחריות על מעשים והתחשבות באחר. הוא דיי למד להרגיש. כמעט כמו כפיר. אני חושבת שכל הדמות של כפיר נבנתה איכשהו עליו.

למעלה