gilmorefreak
New member
../images/Emo11.gif
ואוו סיוט! כן כן סיוט! אנשים אני הולכת להעביר לכולכם שיעור חשוב... ספוילרים וחשיבותם, חשוב לציין כי ההודעה הנ"ל לא מכילה ספוילרים! אוקיי אז מהו ספוילר? ספוילר מסומן באיקון
ומשמעותו שבתוכן ההודעה רשום מידע על פרק שלא שודר בארץ... זאת אומרת שבשום פנים ואופן אסור לרשום בכותרת ההודעה כל דבר שיהרוס, כל פרט על דמות שמצטרפת/ עוזבת או כל מקרה אחר שקורה... מהי חשיבותו של הספוילר ולמה יש לסמנו? כי יש אנשים שלא רוצים שיהרסו להם את המשך הסדרה!
טוב אז כן..זה זה פחות או יותר..אם אתם לא מזהירים מספוילר אנשי הפורום היקרים יקראו פיסות מידע עתידיות שהם ממש לא רצו לדעת...ואולי כן, זה דווקא משמח אבל הם לא רוצים לגלות את זה לפני שהם צופים בפרק- הם רוצים להנות מההפתעה בפרק ולראות את השתלשלות האירועים שהובילה לכך...
אז רק הבהרה אחרונה..איך מסמנים ומזהירים מפני ספוילר? הוו זה כל כך קל שזה ממש עצוב כשלא עושים את זה...
פשוט שמים את האייקון
או רושמים את המילה ספוילר בנושא ההודעה בלי שום רמז לספוילר עצמו ומומלץ לציין את מספר הפרק או העונה, כי יש כאלה שצפו בחלק מהעונות המתקדמות..ובתהליך צפייה כרגע כך שהם יכולים לקרוא חלק מהספוילרים, שהם כבר צפו בהם ולא את כולם.. זהו? זה כל הסיפור? לא, רק עוד דבר אחד...כאשר פותחים שרשור לפרק חדש שמשודר בארה"ב כן, מה עם זה? טוב אז כאשר עושים זאת נוצרת בעיה..לרוב ההודעה מקבלת מס' רב של תגובות ומתכווצת, כאשר ההודעה מתכווצת[החל מ-36 תגובות..] ניתן לראות את כל התוכן שלה, ואז למרות האזהרה בנושא מפני הספוילר הוא עדיין בלתי נמנע... הוו נכון..מה עושים? מאוד פשוט..פותחים תחילה נושא חדש שבוא מספר הפרק והסימן
ואליו משרשרים הודעה עם תגובה לפרק, וכן גם את התגובה יש לסמן ב
וכן כאשר ההודעה תתכווץ נראה הודעה בלי תוכן...
מקווה שעזרתי, בא לי למות..הרסו לי הכללללללללללל!
אתרים ארורים!
ואוו סיוט! כן כן סיוט! אנשים אני הולכת להעביר לכולכם שיעור חשוב... ספוילרים וחשיבותם, חשוב לציין כי ההודעה הנ"ל לא מכילה ספוילרים! אוקיי אז מהו ספוילר? ספוילר מסומן באיקון