וווואו.. היה לי עכשיו שיעור פתוח בפוינט.. אני כל כך גרועה.. באתי ישר אחרי בצפר התלבשתי, ונכנסתי לשיעור.. כל החברים שלי באו.. הם מזה הלחיצו אותי חח רעדתי.. במיוחד מהפינה ובריקוד... אוי למה אני גרועה בזה? חח יאללה אנשים לעודד אותי
וואו...חח אני ינחם אותך בסיפור ממש דומה(לא קשור למחול אבל אני בכל זאת ינחם אותך..חוחו חח) היום היתה לי תחרות בפסנתר"מאסטרו" מתוך 12 מתמודדים אני היית מספר 10... ניגנתי בסדר לא משהו אבל חפיף..ואז כמעט לפני הסוף היה לי בלאק אאוט...שיט! אני עצרתי מנסה להתרכז...שום דבר..בנתיים המורה שלי צועקת "סול דיאז" וזה רק מחמיר את המצב..חח השופט אחרי כמה שניות מתחיל לזמזם לי מאיפה להתחיל...
ואז ניזכרתי...ואז שוב..טעות...ואז שוב אני מתחיל קצת בעצבים(הדבר היכ גרוע שאפשר לעשות..) והמשכתי דווקא טוב... ממש לא לקחתי את זה ברצינות כי באתי לתחרות כדי לנגן וממש לא לעבור שלב..והייתי מרוצה מעצמי ...בערך...לא נורא..קורה... אחרי טעויות באות ההצלחות ..ככה לדעתי.. וגם ממש לפני התחרות היה לי שיעור פתוח במודרני(המורה שלנו הייתה בהיריון אז המחליפה עזבה ועשתה שיעור פתוח..) היה נחמד ועצוב... עכשיו אני מרוצה מעצמי...
המורות אומרו לי שאני יהיה רקדן ואני כזה"אהה כןן בטח..".. או המורה שהיית בהיריון שלא הייתי במצב הכי טוב איתה אמרה לי"וואי איך רזית וגבההת..אתה תהיה רקדן"... ואני כזה אדיש.."כןן ומגחח.." אז היא אומרת"מה אתה לא חושב ככה" אז אמרתי לה "כן למה לא"... אווי מה לא בסדר איתי..חחחחוחו????
פתוחים זה פשוט נורא- לא משנה מה, חוק מרפי, זה ייהיה השיעור הכי גרוע שרקדת מכל השנה, כולם מזיעים כמו פרות, אין חמצן באולם,ואת עומדת להחנק אבל את צריכה לחייך להורים שלך שמצלמים אותך כמו קרציות!