בנות,מה אתן חושבות על זה?
G gilliosh New member 3/4/04 #3 אמ...../images/Emo41.gif|איאווין| אני חושבת שזה.... עין מאוד יפה!!! למה את שואלת?
C C honey New member 4/4/04 #4 אמממ... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| זאת עין-זה בטוח! מה את רוצה שנחשוב על זה?, מה כבר אפשר לחשוב על עין??.. (נ.ב: זאת עין חומה!!!.. ) וסורי בנות שלא הייתי פה הרבה זמן!!!.., אני אשלים את החסר!-מבטיחה!
אמממ... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| זאת עין-זה בטוח! מה את רוצה שנחשוב על זה?, מה כבר אפשר לחשוב על עין??.. (נ.ב: זאת עין חומה!!!.. ) וסורי בנות שלא הייתי פה הרבה זמן!!!.., אני אשלים את החסר!-מבטיחה!
C C honey New member 4/4/04 #6 אני?!.. |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| ס22ה... הייתי בטיול בצפון הנגב היום.., אז אני משלימה את החסר בפורום!
אני?!.. |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| ס22ה... הייתי בטיול בצפון הנגב היום.., אז אני משלימה את החסר בפורום!
C C honey New member 4/4/04 #8 חחח... פרו!|אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| וקיוטי, תעני לתגובות שלנו אלייך!
C C honey New member 6/4/04 #10 הקפצההההה-2 |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| טוב נו..., זה לא נקרא שרשור.., אבל הבנתן למה התכוונתי!!!.. אז תתייחסו (בהקדם...)!
הקפצההההה-2 |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש| טוב נו..., זה לא נקרא שרשור.., אבל הבנתן למה התכוונתי!!!.. אז תתייחסו (בהקדם...)!