• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
../images/Emo11.gif

היי יש פה מישהי, משעמם לי
שני בגללך לא ישנתי בלילה,
ישר הייתי צריך לקום ב6
שכחתי מזה לגמרי

Torn

New member
הייתי צריך ללכת לבני דודים

שלי, שגרים ברמת גן ושכחתי מזה לגמרי!!!!

Torn

New member
בדיוק לפני שבוע

היה לי בגרות בהיסטוריה, ולפני יומיים היה לי בגרות בסירטוט במגמה, וזהו שנה הבאה י"ב
. עשיתי השנה 7 בגרויות...

אההההההההה חשבתי סיימת

ללמוד... בגלל שנולדת ב-85... וואו 7 בגרויות עשית השנה? למה כל כך הרבה? מילא, ישארו לך שנה הבאה פחות... השנה עשיתי את רוב הבגרויות - 11 בגרויות

Torn

New member
אם הייתי נולד חודשיים לפני....

אז עכשיו הייתי מסיים ללמוד!!!! אוף ההורים שלי היו צריכים לחשוב על זה
.

moe7

New member
אני עשיתי 2 השנה... כל העומס בי"ב..

יש לנו סרט גמר בי"ב (ניתן לגשת אליו או בבימוי או בהפקה או בעריכה או בצילום... ומוסיפים גם תסריטאות, באופן לא רישמי... חיחי) וכמובן מתמטיקה (יעיפו אותי ל3 אז בטח אצטרך להשלים הכל לבד... והם ניגשו לבגרות כבר השנה...
) וכן פסיכולוגיה וסוציולוגיה (ועבודה להגשה בנושא חקר החברה) וכן מקצועות נוספים כמו היסטוריה, ספרות, אנגלית ובטח עוד משהו שאני לא זוכרת... חרא !

LiOr CaRtEr

New member
היי גם אני בתקשורת!!!

לי יש השנה 5 בגרויות... ואני בכיתה י'... היסטוריה לשון צרפתית צרפתית ע"פ תקשורת המונים... בעעעע אני מסיימת בגרויות ב1.7

moe7

New member
לצחי-אני די ישנה בפורום האמת... ../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה !
- לך כמנהל, ולך בבגרויות ! ... הבגרות בתקשורת די סבבה... היא פנימית, לא ?! ...לא סיימתי עוד את התסריט של השנה ואני חייבת להספיק לצלם ולערוך לפני ההקרנות (שנדחו לסוף אוגוסט)... בכל אופן... אני לחוצה בטירוף כי לא הצלחתי עד כה להגיע לתוצאה הכתובה טוב מספיק !!!
אצלנו זה מגמת קולנוע האמת...

moe7

New member
לצחי-אני די ישנה בפורום האמת... ../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה !
- לך כמנהל, ולך בבגרויות ! ... הבגרות בתקשורת די סבבה... היא פנימית, לא ?! ...לא סיימתי עוד את התסריט של השנה ואני חייבת להספיק לצלם ולערוך לפני ההקרנות (שנדחו לסוף אוגוסט)... בכל אופן... אני לחוצה בטירוף כי לא הצלחתי עד כה להגיע לתוצאה הכתובה טוב מספיק !!!
אצלנו זה מגמת קולנוע האמת...

LiOr CaRtEr

New member
חחח... גם אצלנו זה מגמת קולנוע באמת

היא נחשבת הכי טובה בארץ.. אבל אני לא יודעת להגיד אם זה נכון. אוי הבגרות שלנו זה כזה סיפורר.... כבר עשיתי אותה.. כן זה פנימי, זה גם כתוב, גם עבודת חקר ענקית וגם פרזנטציה בתחילת יא'.. ועשיתי השנה גם קליפ, שאני מחר מסייימת לערוך והוא כל כך יפההה... אני אראה אם אני יכולה להעלות אותו למחשב שלי (לא ערכתי אותו בבית אבל כנראה קונים לי ציוד עריכה) וגם הפקה שאני עושה עוד שבוע בעעע.... סרטים ממש אנחנו עושים ביא' ויב' ביא' זה לא לבגרות... כמה יחידות אצלכם? אצלנו 5 אבל שמעתי במקומות אחרים 8....

moe7

New member
באיזה בי"ס את לומדת ?

אנחנו עירוני א', (או "א' לאמנויות") בת"א. 5 יחידות המגמה כוללות- יחידת תקשורת, 2 מבע קולנועי והשאר מעשי בי"ב...
אם איני טועה בכל אופן...

LiOr CaRtEr

New member
אני לומדת ב...

תיכון "אוסטרובסקי" ברעננה. אם שמעת על רשת בתי הספר לאומנויות הבמה "קלעים", זה שייך לרכזת מגמה שלי, מכאן גם בא המוניטין של המגמה. הרבה אנשים יצאו מ"קלעים"... (וגם מהמגמה שלי
)

למעלה