a r i s h

New member
../images/Emo11.gif

ולפעמים , אני הילד שנשאר בחוץ לבדו ורואה דמויות בחושך וצוחק כדי להסתיר את פחדו נשאר בחוץ לבדו כדי להסתיר את פחדו אני בחוץ לבי רק להסתיר את פחדי אתה עובר ולא יודע שיש מקום ליד שולחני כי מסתבר שבעיניך אני לא זה , מה שאני לעצמי מה שאני לעצמי מה שאני לעצמי אני בחוץ לבדי רק להסתיר את פחדי שיגע שרביט הסם שיגע לרגע קט ונצחי כי שום דבר כבר לא יפגע בי ואת כוחי אולי אמצע בתוכי אולי אמצא בתוכי אני בחוץ לבדי מה שאני לעצמי אולי אמצא בתוכי אני בחוץ לבדי רק להסתיר את פחדי מילים: רחל שפירא

a r i s h

New member
../images/Emo98.gif

את השיר שרה... ירדנה ארזי.... (מי היה מאמין שהברבי הזאת יכולה לשיר כזה טקסט, הא?) וזה שיר מדהים והביצוע שלה מעולה.

neshamma

New member
ירדנה ארזי ??

אתה בטוח ? ירדנה ארזי היא אחת האלילות העיבריות עוד מימי הילדות שלי איך אני לא מכיר את השיר איפה היא שרה אותו ? ב''רשת על הבוקר''

hatul

New member
מעניין... השיר נמצא בשירונט

בחוץ לבדי ירדנה ארזי מילים: רחל שפירא לחן: ירוסלב יעקובוביץ' ומתוך mooma.com הדיסק: מתוך שאהבתי אמן: ירדנה ארזי שם ההוצאה: הד ארצי ז'אנר: ישראלי שנת ההוצאה: 1995

a r i s h

New member
אז ככה.... ../images/Emo98.gif

כמו שחתול כתב זהו אכן מהדיסק "מתוך שאהבתי" משנת 1995 שהוא בעצם נכון לעכשיו התקליט האחרון שהגברת הוציאה. השיר "בחוץ לבדי" זה השיר שסוגר את האלבום והוא מאוד ארוך.... קצת מעל ל-6 דקות. זהו תקליט אישי וטוב, אם אתה כ"כ אוהב את ירדנה אז כדאי לך לחפש את הדיסק. הוא מומלץ... ובנוסף, למי שלא יודע היא התחילה עכשיו בקאמבק עם סיבוב הופעות. ממה ששמעתי ההופעה שווה!

hatul

New member
ממה ששמעתי,

יש לירדנה ארזי פורום מעריצים בתפוז

למעלה