חדשהD: מוזמנים לקבל אותי בלהליהו, תמונות של השיצ'ינינטאי ודברימ =^-^=
M melmel1 New member 6/9/06 #1 ../images/Emo11.gif../images/Emo192.gifחדשהD: מוזמנים לקבל אותי בלהליהו, תמונות של השיצ'ינינטאי ודברימ =^-^=
../images/Emo11.gif../images/Emo192.gifחדשהD: מוזמנים לקבל אותי בלהליהו, תמונות של השיצ'ינינטאי ודברימ =^-^=
M melmel1 New member 6/9/06 #5 ../images/Emo11.gif../images/Emo192.gifשלומD: 'ני להיות בת 15 ליקראת סוף אוקטובר, כיתה ט', מוקפת ערסימופקאצות ;O; וצריכה חיבוק~~~
../images/Emo11.gif../images/Emo192.gifשלומD: 'ני להיות בת 15 ליקראת סוף אוקטובר, כיתה ט', מוקפת ערסימופקאצות ;O; וצריכה חיבוק~~~
N NoAmItA ChAn New member 7/9/06 #11 *חיבוק* גמאני בסוף אוקטובר D: וגם אני כיתה ט' D: וגמאני מוקפת פקאצות D: אבל אני רק בת 13 וחצי ~.~
ר רעות יששכר New member 6/9/06 #3 לה לי הו!!!! נה נו דה? סתם ^^ ../images/Emo41.gif ברוכית, תהני מהפורום, והשתלבות מהירה אחות שלו חח סתם
לה לי הו!!!! נה נו דה? סתם ^^ ../images/Emo41.gif ברוכית, תהני מהפורום, והשתלבות מהירה אחות שלו חח סתם
ר רעות יששכר New member 6/9/06 #4 אני יותר מידי אומרת סתם בזמן ../images/Emo41.gif האחרון חח סתם וואיייייייי XD הו השיגעונות!
ט טוצע צאן New member 6/9/06 #6 להליהווווווווווו!!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif גראווי נראה כ"כ חמוד X3 רק שליוטיוב המזורגג יש רק את הפרק הראשון {כ"כ אהבתי אותו שראיתי אותו 20 פעם XD} בכל אופן, וולקאם ^_____________^ המחשב שלי מפגר- אז הוא לא יכול לשים שום תמונה X________________X תהני בפורומ
להליהווווווווווו!!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif גראווי נראה כ"כ חמוד X3 רק שליוטיוב המזורגג יש רק את הפרק הראשון {כ"כ אהבתי אותו שראיתי אותו 20 פעם XD} בכל אופן, וולקאם ^_____________^ המחשב שלי מפגר- אז הוא לא יכול לשים שום תמונה X________________X תהני בפורומ
B BlackEyedSpirit New member 6/9/06 #7 ברוכה הבאה D: ../images/Emo29.gif אני ברע ^-^ בת 14 וחצי משוהם ואני עייפה D= תהני ~.^
N NoAmItA ChAn New member 7/9/06 #9 שלוםםםםםםםםם ^^ ברוכה הבאה!! קוראים לי נעם ואני מקווה שתהני פה! ^^
M MomijiSan New member 7/9/06 #10 ברוכע הבאה ^_^~!|קרמבולה| השתלבות נעימה ומהירה ! אני שקדצ'ע בת 12 ושמונה חודשים ^_^