Fookin' Five Days

sok777

New member
../images/Emo11.gifFookin' Five Days

עוד 5 ימים ! עוד 5 ימים יוצא האלבום. עוד 5 ימים יוצא האלבום ה9 והחדש של אואזיס. עוד 5 ימים יוצא האלבום ה9 והחדש של אואזיס שהוא גם אלבום האוסף. עוד 5 ימים ! אז נכון - אנחנו לא כ"כ מתים על הרעיון של אלבום אוסף כי זה דבילי וגם נואל לא אוהב את זה. אבל בכל זאת, זה ההתרגשות של אלבום חדש. האריזה, הריח, העטיפות, הספרונים, השירים שמוקלטים מחדש
ומה לא?! אי אפשר שלא לאהוב קצת מזה! אז עוד 5 ימים זה קורה. מה התחושות שלכם??

imri2

New member
הזמן עבר מהר. אני לא יודע מה יהיה

ומקווה שיהיו גרסאות טובות מהישנות.

YOasis

New member
הם לא באמת מקליטים מחדש...

הם עצלנים! חוץ מזה עדיף שלא הקליטו... אלא אם כן יש כמה שירים שהם כן חידשו ואני לא ידעתי מזה?

YOasis

New member
כן!!!

אני וחברה שלי עושות לכבוד זה ספיישל "אואזיס" ברדיו ( הרדיו החינוכי של אזור ב"ש. יש לנו בבצפר תחנה, 106FM זה של רשת ג'...) וההכנות לקראת התוכנית בעיצומן! כבר תלינו בכל בית הספר שלטים עם הלוגו של אואזיס מDM בגדול (זה כז בולט ויפה) ומלא עוצרים ומסתכלים... זה כזה כיף!!! אולי אני אצלם את זה מחר ואעלה לפה D: התוכנית תהיה ביום שלישי, ה-21 ככה שזה יוצא ממש בתזמון מעולה! אם משהו בטעות בב"ש באותו יום חח שיביא אמפי3 ויכוון אותו ל106FM בשעה ארבע, ואז גם הוא ישמע אותי מזבלת לכם בשכל דברים על אואזיס שרק המעריצים האמיתיים יודעים, לא שאני אחדש לכם אבל זה יהיה כיף לספר סיפורים שמאחורי השירים ככה... גם לשתי חברות שלי שיש להן מצעד הצעתי לעשות את המצעד שלהן על אואזיס ביום חמישי באותו השבוע (כי יש לו"ז קבוע לכל תוכנית) אבל נראה אם הן הספיקו להכין... בקיצור יש התרגשות למרות הכל והיא אפילו גדולה! תגידו איך אתם קונים את האלבום? אני רוצה להזמון ממוזיקה נטו אבל אני לא בטוחה :/ חוץ מזה שאני רוצה את המהדורה המיוחדת אז נראה לי שצריך להזמין קצת לפני לא? וגם את האי פי שיצא לפני יומיים... אני רוצה אותו, טאוור רקורדס אמרו שיהיה להם אותו אם זכרוני אינו מטעני, לא?!

sok777

New member
הם אכן אמרו.. יש מצב שאם נקנה

איזה 10 יחד נקבל הנחה.. נראה.

אשל הנשיא???

הולי קאו, בייתי מקשיבה לכם כלכך הרבה!!! [קול הנגב ה-ר-ב-ה יותר טוב.... פורטיסחרוף בלאגאנים]

razkaplan

New member
מאיפה אתן?

חח אשל הנשיא זה איפה שקיבוץ רביבים לומדים? מכירות אנשים משם?

YOasis

New member
לומדים שם ממלא מקומות בדרום...

לא מכירה אנשים מקיבוץ רביבים אבל.

YOasis

New member
דווקא לא,

רדיו עומר
שנה שעברה התחברנו לאשל, התקדמנו גם כן חח אבל עדיין אין לנו אולפנים כמו שלהם. האולפן שלנו ממש מסכן וישן אבל לפחות הוא פועל :) וד"א חברה שלי שעושה איתי את התוכנית מתה על ברי סחרוף כל תוכנית שלי שאני מבקשת ממנה לערוך קצת שירים היא שמה ברי, אז שווה לך לשמוע!

מזתומרת התחברתם לאשל??

ווירדו...
לא נראה לי שאני יכולה ממש להקשיב לכם, אני קיינדאוף רחוקה... תמסרי לחברה שלך כל הכבוד על ברי, הוא סולטן!!!

YOasis

New member
זאת אומרת שאנחנו משדרים בלו"ז

משותף על אותה תחנה. ואת נראה לי יכולה לשמוע אם את מאיזור ב"ש. קולטים אותנו אפילו בלהבים ובכל ההתנחלויות מסביב לב"ש... אני מוסרת לה טלפתית אל תדאגי ;)

אני יותר באיזור צפוני לב"ש

זתומרת- באיזור שדרות ככה [כן, כן, קסאמים וכל השיט הזה]

YOasis

New member
מממממממ

האמת שאף פעם לא בדקנו שם... בית קמה ולהבים זה הכי רחוק שהגענו לפי עדויות. שדרות זה נגיד 15 ק"מ מרחק לא? יש מצב שזה רחוק יחסית ואני די סקפטית שזה יקלוט בסביבת שדרות אבל אני לא באמת מבינה בכל זה

מורני666

New member
הו ../images/Emo12.gif הם מוציאים דיסק אוסף?../images/Emo60.gif

נראה אולי נקנה
ואז אני אכיר יותר שירים שלהם

sok777

New member
כדאי לך לקנות, בגלל זה אני תומך בו

הסיבה היחידה - הוא עוזר למי שמכיר רק כמה להכיר יותר טוב. חוץ מזה זה דפוק. תקני אותו, ואם תאהבי את הרוב, תבטיחי שתקני עוד אלבום אחד או שניים לפחות
אחרת זה סתם קקי.

LetThereBeLove

New member
כןכן, אף אחד לא באמת בצופים.

רק בנוער העובד והלומד
(ממ שמתי את זה בגלל שאלו הצבעים של התנועה, אין קשר למטריה עצמה)

למעלה