שאלון

נו טוב...../images/Emo3.gif

שם:צליל
משפחה:יש!! כולל אמא ואבא, סתם טלמור חעחעחע
עיר: קיבוץ
ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: אממ אני מתה על האופי שלה, היא מצחיקה, חמודה, מתחברת איתנו (הנוער), שרה מדהים, לא ראיתי אף אחד ששר יותר טוב ממנה (לדעתי), ולא יודעת אני פשוט אוהבת אותה אין עליההה היא מדהימה!!!!!! ובנוסף לכל היא פשוט יפיופה!!! מושלמת!!!
(לא יודעת, זה קשה להסביר ממש למה זה פשוט ככה)
אייקון אהוב:
ו...
אייקון שנוא:
ו
מאכל אהוב: המקרוני של אמא
מאכל שנוא: אממ יש הרבה
בן אדם אהוב: החברים הטובים וכמובן המשפחה
בן אדם שנוא: אין כזה
, כאילו אין מישהו ספציפי... (רק כל המחבלים והאלו..)
בן אדם יקר: סבתא שלי
זכרונה לברכה
בן אדם חרא: כל המחבלים ה......(אין המשך שלא יעיפו אותי) ויש עוד כמה אנשים....
יצפאן\גיא פינס: נראה לי שגיא פינס
טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: השיר שלנווווווווווו
אקזיט\הדוגמניות: אקזיט, ברורררררררר
סרטים מצוירים\סרטים כחולים: מצויירים
צבע אהוב: כחול,לבן וורוד
צבע שנוא: אין
מה צבע השער שלך: בלונדיני שטיני
מה צבע העינים שלך: חוםB בהיר-|
רזה\מלא\ה: רזה?!
אממ לאדעת
זמר אהוב: אין כל כך... אבל אני אוהבת מאוד את הקול של רן דנקר!!
זמרת אהובה:זה לא "קצת" ברור?!!!!! שירי שירי שירי שירי שירי שירי שירי מימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורום אהוב: פורום שירי מימון
ו... לא פורום אבל קומונת המושלמים
(מומלץ)!!!
פורום שנוא: אין
אתר אהוב: אממ וואו!! יש המון!!!!!!!
כמה אחים יש לך: 2 אחיות מושלמותתתתת!!!
יש לך חבר\ה:נוופ
אתה אוהב לצייר: אממ בכללי, לא, אבל בגלל שאני עובדת בגן ילדים התחלתי לעשות ציורים חמדמדים כאלו חעחעחע
שתייה אהובה: אממ מילק שייק
שתייה שנואה: קולה
אה וגם מיץ אשכוליות יאקק לא סובלת את זה..
ירק אהוב: בצל נראה לי?!
ירק שנוא: זיתים
כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב: אממ לא יודעת לא ספרתי
כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: אממ לא יודעת
אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: לא, פעם הייתי עושה את זה, עכשיו כבר לא...
איזה עוד מפורסם אתה אוהב:אמממ כל מיני, הרבה!!!
ולסיום... תמונה שלי... חעחע

shachari

New member
צליל ---> כנסי שנייה

את גרה בקיבוץ בצפון ? באיזה קיבוץ את גרה?

Miss Nushi

New member
יאללה אז גמני..../images/Emo26.gif

שם: נעה משפחה: מאריי שלוש סיבות..: שירי מימון- כי זה לא רק הקול, זה הכל..זה דיי מסכם את כל הסיבות שלי במשפט אחד..אבל אם צריך לפרט אז..הקול שלה זה אחד הדברים הנדירים ביותר שיש בארץ, ויותר נדיר זה היחס שלה למעריצים..היא לא תופסת תחת ולא כלום..היא הכי כנה ואמיתית ומקסימה..ולא חושבת שהיא אלוהים.. אייקון אהוב:
אייקון שנוא: ממ לאדעת נראה לי החייזר הירוק הזה..וממ..
מאכל אהוב: פיצהההההה..
מאכל שנוא: לאדעת..הרבה..נראהלי ברוקולי:-S בן אדם אהוב: ממ אמא ואבא.. בן אדם שנוא: חחח ילדה מהכיתה שלי, שאני פשוט שונאת אותה כבר שנתיים..ארגגגג.. בן אדם יקר: סבתא שלי..הלוואי שהייתי כמוהה.. בן אדם חרא: כל האנשים שתופסים תחת.. יאצפן/גיא פינס: גיא פינס.. נובלה בע"מ/השיר שלנו:נובלה בע"מ עדיף.. אקזיט/הדוגמניות: אקזיט אוביו.. סרטים מצויירים/סרטים כחולים:מצויירים
צבע אהוב: ורוד
וירוק
צבע שנוא: ממ כל הדיכאוניים..צהוב חרדל ואיכסות כאלה.. צבע שיער:חום כהה.. צבע עיניים:חום כהה.. רזה/מלאה:פרה..
שעושהה מווווווווווווווו.. זמר אהוב: אין ממש.. זמרת אהובה: שירי כמובן..מממ..לאדעת..מירי מסיקה מעולה..לירז צ'רכי מעולה..ריטה מוכשרת ברמות..לאדעת..מלא מלא מלא.. פורום אהוב: פורו שירי..
פורום שנוא: אני לא מרבה לשנוא אנשים, ובטח שלא פורומים
אתר אהוב: לאדעת..עברתי כרגע התקף לב ככה שאני לא מודעת למה שהולך סביבי
כמה אחים יש לך: 2 חוץ ממני..אח ואחות
יש לך חבר: נארק.. אתה אוהב לצייר: לא
אבל אומרים לי שאני מציירת יפה
שתייה אהובה: קולההההההה..
שתייה שנואה: ממממ..פנטה שוקטה..מי רוצה לשתות משהו בטעם אקמול?!
ירק אהוב: לא אוהבת דברים כאלה.. ירק שנוא: לאדעתת.. כמה תמונות של שירי על המחשב: מממ..ממש לא הרבה..אני לא שומרת תמונות על המחשב..אבל משהו כמו 250.. ומעיתונים: טונות..כל עיתון שהיא בוא אני שומרת את כל העיתון ויש לי מדף מלא בעיתונים כאלה.. אתה מדביק פוסטרים של שירי על הקיר: חחח על הארון..ברור
איזה עוד מפורסמים אתה אוהב:צ'אד מייקל מאריי..
ותמונה

נועוW

New member
ברוכה הבאה למעדון צאדי../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

יוו נעה את ממש מוכרת לי

Miss Nushi

New member
אני אוהבת אותו כבר 5 שנים..../images/Emo3.gif

וממ יש מצב..את גרה באיזור חיפה יש מצב שראית אותי

שלייי!!!!!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שם:הדר משפחה:מלכה עיר:קיסריה ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:כי היא מנחה מדהים היא שרה ממש מדהים היא מדהימה..איןןןןןןן היא פשוט מדהימהההה אייקון אהוב:
יש מלאאא אייקון שנוא:אין לי ניראה לי מאכל אהוב:אממממ שניצל ניראה לי חחח נו יש הרבה מאכל שנוא:כבד בן אדם אהוב:חברה טובה בן אדם שנוא:אנשים שפוגעים בי! בן אדם יקר:מי שאני אוהבת בן אדם חרא:מי שאני אוהבת חחחח יצפאן\גיא פינס:גיא פינס טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:שניהם..אבל לי יש בבית טלנובלה בעמ
אקזיט\הדוגמניות:אקזיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט[בא להוט אקזיט בא להוט] סרטים מצוירים\סרטים כחולים:סרטים מצוירים צבע אהוב:סגול צבע שנוא:אממממממ לא יודעת חרדל כזה מה צבע השער שלך:חום בהיר לא יודעת מוזר חחח חום! מה צבע העינים שלך:דבש עם חום כזה רזה\מלא\ה:באמצע...אני לא רזה מידי ואני לא מלאה... זמר אהוב:עיברי לידרררררררררררר!!! זמרת אהובה:שירי מימוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אאא פורום אהוב:אקזיט!!!
אה וגם טלנובלה בעמ ואהבה מעבר לפינה ושירי מימון חחח הרבה!!! פורום שנוא:אממ לא יודעת אתר אהוב:ואללה ותפוז שם אני מוולה הכי הרבה כמה אחים יש לך:2 לא כולל אותי יש לך חבר\ה:היה משהו לא ברור... אתה אוהב לצייר:לא אני לא יודעת לצייר שתייה אהובה:קולה ומים שתייה שנואה:פאנטה ירק אהוב:מלפפון עגבניה ירק שנוא:אממממממ אמממממממ סלק כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב:ואוי הרבההההההה!!!60 לא יודעת יש לי תיקיה של תמונות של המנחים מאקזיט לשירי יש הרבה שם!! כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:אמממ אין לי כל כך...5 אולי אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:לא...היו לי הורדתי את הכלללל איזה עוד מפורסם אתה אוהב:שרי גבעתיייי
ואסי עזר!!!אאא מדהים וגם מלי לוי גרשון ועפר שכטר ומייק מושון קיצר כל אקזיט!!!!!!!

oshriti123

New member
עונה!../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

שם:אושרית משפחה:
עיר:חיפה ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:1.הקול 2.האופי 3.היופי אייקון אהוב:
,
,
אייקון שנוא:
מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:חרקים ודגים:{ בן אדם אהוב:מה,אחד?!
יש הרבה...המשפחה שלי,החברות שלי,אורי אומנותי
בן אדם שנוא:אין בן אדם יקר:כל מי שב"בן אדם אהוב" בן אדם חרא:
יצפאן\גיא פינס:גיא פינס אבל גם יצפאן שולט
טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:טב"ע אקזיט\הדוגמניות:אקזיט
שירי
אסי|
סרטים מצוירים\סרטים כחולים:מלך האריות,סוס פרא,מדגסקר צבע אהוב:כתום צבע שנוא:שחור מה צבע השער שלך:חום מה צבע העינים שלך:חום זמר אהוב:עיברי לידר והראל סקעת זמרת אהובה:שירי מימון
ומירי מסיקה פורום אהוב:שירי מימון וטב"ע
פורום שנוא:אין
אתר אהוב:תפוז
כמה אחים יש לך:אחד יש לך חבר\ה:לא אתה אוהב לצייר:אוהבת מאוד,יודעת לא ממש
שתייה אהובה:מיץ ענבים ומים שתייה שנואה:אין ירק אהוב:עגבנייה
ירק שנוא:חצילים כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב:מלאא כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:מספיק
אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:לא כי אני לא יכולה
איזה עוד מפורסם אתה אוהב:אורי אומנותי!!!!!
שים תמונה שלך\עם יש לך? אין לי...אז קבלו תמונה של אורי סתם לכיף

anat234

New member
עונה ../images/Emo85.gif

שם: ענת משפחה:
עיר:רעננה ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: 1. היא שרה מדהים. 2. היא מתוקה ועם אופי חזק. 3. אין לי עוד אחת
אייקון אהוב:
/
/
אייקון שנוא:
מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא:חומוס... טחינה... בן אדם אהוב:מה? חח בן אדם שנוא:כנ"ל^ בן אדם יקר: כנ"ל בן אדם חרא:כנ"ל יצפאן\גיא פינס:גיא פינס טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:טלנובלה בע"מ אקזיט\הדוגמניות:אקזיט סרטים מצוירים\סרטים כחולים:
צבע אהוב:כחול, ירוק.. צבע שנוא:אין. מה צבע השער שלך:חום בהיר מה צבע העינים שלך:חום רזה\מלא\ה:
זמר אהוב:אין ממש זמרת אהובה:אממ, שירי מימון?
פורום אהוב:עפר בהייד פורום שנוא:אין..... אתר אהוב:אין כמה אחים יש לך:2 יש לך חבר\ה:לא אתה אוהב לצייר:
שתייה אהובה:קולהההה שתייה שנואה:מים
ירק אהוב:
ירק שנוא:
כמה תמונות יש לך של שירי על המחשב:שאני אספור
?
כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:כנ"ל^ אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:
איזה עוד מפורסם אתה אוהב:שכטר.

י ע ל 4 1

New member
עונה

שם: יעל משפחה: צעירי עיר: בחור קטן (האמת די גדול!) ליד חיפה ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: 1) שירי! 2) מימון! 3) שירי מימון! השם אומר הכל! אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
(למה אנשים לא משתמשים בו יותר והורסים לכולם?) מאכל אהוב: המון!!! מאכל שנוא: ירקות מבושלים בן אדם אהוב: משפחה (ברור) בן אדם שנוא: השכן הדפוק שגנב לי את הגורה הקטנה שלי! בן אדם יקר: אחותי בן אדם חרא: יש יותר מידי!! יצפאן\גיא פינס: גיא פינס טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: טלנובלה בע"מ!!! ברור!! HOT שולט!! אקזיט\הדוגמניות: אקזיט! סרטים מצוירים\סרטים כחולים: לא זה ולא זה! צבע אהוב: כחול שחור ואדום (שני)! צבע שנוא: ורוד צועק "הצילו!!" מה צבע השער שלך: חום כהה מה צבע העינים שלך: חום כהה רזה\מלא\ה: רזה זמר אהוב: אין מישו מסויים זמרת אהובה: שירי מימון (מי לא אוהב אותה?) ואבריל פורום אהוב: טלנובלה בע"מ פורום שנוא: השיר שלנו (יש להם פורום בכלל?) אתר אהוב: האתר של שירי, טלנובלה בע"מ ומכושפות כמה אחים יש לך: אחות ואח יש לך חבר\ה: לא עינינכם אתה אוהב לצייר: כן שתייה אהובה: קוקה קולה שתייה שנואה: RC קולה (חיקוי עלוב!) ירק אהוב: גזר ומלפפון ירק שנוא: ברוקולי (יאכסה!) כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב: אף פעם לא טרחתי לספור! כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: אף פעם לא טרחתי לספור! אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: לא (רק בגלל שזה מקלף את הצבע וסוף סוף יש לי צבע שאני אוהבת!) איזה עוד מפורסם אתה אוהב: טלי שרון ועפר שכטר! התמונה לא עולה לי!

לירן 22

New member
אני

שם:לירן עיר:נס ציונה ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:הקול! המראה! והיא חמודה :) אייקון אהוב:אין לי אחד אייקון שנוא: אין לי גם מאכל אהוב:שניצל תירס מאכל שנוא:דגים בעהה בן אדם אהוב:ג'ניפר אניסטון בן אדם שנוא:אין בן אדם יקר:המשפחה בן אדם חרא:אממ יש כמה יצפאן\גיא פינס:פינס (חיחי) טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:לא אכפת לי כי לא רואה את שנייהם אקזיט\הדוגמניות:אקזיט סרטים מצוירים\סרטים כחולים:אממ :p צבע אהוב:כחול אדום ושחור צבע שנוא:אין משו מסויים מה צבע השער שלך:בלונדיני מה צבע העינים שלך:כחולות רזה\מלא\ה:רזה זמר אהוב:אממ אין לי מוגדר זמרת אהובה:שירי פורום אהוב:חברים ושירי מימון פורום שנוא:אין לי אתר אהוב:אין לי אחד מוגדר כמה אחים יש לך:2 אתה אוהב לצייר:לא שתייה אהובה:קולה שתייה שנואה:ממ מים (כן אני ילד מיוחד..אז?) ירק אהוב:לא ממש אוהב ירק שנוא:כולם חח כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב:50 (פירמטו לי את המחשב) כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:לא זוכר אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:כן איזה עוד מפורסם אתה אוהב:ג'ניפר אניסטון קורטני קוקס ליסה קודרו מאט לה בלאנק מתיו פרי ודייויד שווימר.. (רר כל החברים) שים תמונה שלך\עם יש לך: אין

למעלה