שאלון

../images/Emo11.gifשאלון../images/Emo11.gif

שם: משפחה: עיר: ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: אייקון אהוב: אייקון שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: בן אדם אהוב: בן אדם שנוא: בן אדם יקר: בן אדם חרא: יצפאן\גיא פינס: טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: אקזיט\הדוגמניות: סרטים מצוירים\סרטים כחולים: צבע אהוב: צבע שנוא: מה צבע השער שלך: מה צבע העינים שלך: רזה\מלא\ה: זמר אהוב: זמרת אהובה: פורום אהוב: פורום שנוא: אתר אהוב: כמה אחים יש לך: יש לך חבר\ה: אתה אוהב לצייר: שתייה אהובה: שתייה שנואה: ירק אהוב: ירק שנוא: כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב: כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: איזה עוד מפורסם אתה אוהב:
שים תמונה שלך\עם יש לך

ראשונה../images/Emo98.gif

שם:רוני משפחה:הדר עיר:רמת אביב ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:כי היא מוכשרת,מדהימה,ומושלמת.זה בטח מספיק
אייקון אהוב:יש לי שלוש:
ו-
וזה-
אייקון שנוא:
מאכל אהוב:קוסקוס מאכל שנוא:פיצה
בן אדם אהוב: המשפחה שלי בן אדם שנוא: *אהמ אהמ* נוי שלום
בן אדם יקר:סבתא בן אדם חרא:נוי שלום להקיא מלראות את הפרצוף שלההה יצפאן\גיא פינס:גיא פינס טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: טלנובלה בע"מ אקזיט\הדוגמניות:אקזיט
סרטים מצוירים\סרים כחולים:אין לי זמן בכלל לראות סרטים צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:ירוק זית רר מה צבע השיער שלך: שחור חום כזה מה צבע העינים שלך:חומות רזה\מלא\ה:רזה זמר אהוב: יוסי אזולאי זמרת אהובה: תנו לי לחשוב סתם ברור ששירוש
פורום אהוב: פורום שירי מימון..אתם מכירים אותו במקרה
אני ממליצה עליו בחום
פורום שנוא: אופנהההההה גועל נפשש
אתר אהוב:זה כמה אחים יש לך: כולל אותי ארבע יש לך חבר\ה:יאפ אתה אוהב לצייר:לא שתייה אהובה:קולה טעם החיים
וסודה!! שתייה שנואה: מים
פשוט חסר טעם
ירק אהוב:גמבה ירק שנוא: מלפפון כמה תמונות יש לך של שירי על המחשב: ממ אני חושבת בסביבות ה5000.. כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: מלאא
אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:יאפ
איזה עוד מפורסם אתה אוהב: אמממ מאיה בוסקילה,כמובן ששירי מספר 1 אצלי!! ממ יוסי אזולאי עפר שכטרר אאאאאאא שלמות
ועוד כמה..

Dorushh 3

New member
../images/Emo26.gifעונההההה../images/Emo36.gif

שם: דור משפחה: חסוי
עיר: כרמיאל ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: כי זאת שירי מימון!! חח..מה זו השאלה הזו? כי היא מוכשרת, יפה, מדהימה, מושלמת ומה אתם עוד רוצים?
אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
מאכל אהוב: יש הרבה..חח מאכל שנוא: גם יש הרבה..
בן אדם אהוב: כל המשפחה שלי..
בן אדם שנוא: מישהו מהשכבה שלי..
חחח בן אדם יקר: בן אדם חרא: יצפאן\גיא פינס: היי גיא, ערב טוב
טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: טלנובלה בע"מ..
אקזיט\הדוגמניות: אקזיט
סרטים מצוירים\סרטים כחולים:גם וגם..חח..סתםם..
צבע אהוב: כחול
צבע שנוא: אממ...כתום?..חח מה צבע השער שלך: שחור מה צבע העינים שלך: חום רזה\מלא\ה: לא רזה וגם לא מלא..חח..באמצע..
זמר אהוב: אין כל כך.. זמרת אהובה: נחשו? שירי, ומאיה בוסקילה פורום אהוב: זה וטלנובלה בעמ.. פורום שנוא: אין
חח אתר אהוב:
כמה אחים יש לך: 1 יש לך חבר\ה: לא אתה אוהב לצייר: לא..אני גם לא יודע..חחח
שתייה אהובה: קולה שתייה שנואה:מיץ תפוזים
חח ירק אהוב:בצל..חח עד כמה שזה מסריח..
ירק שנוא: פלפל (כל הצבעים)
כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב: לא יודע..הרבה.. כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: אין.. אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: פעם שמתי פוסטרים, אבל צבעתי ת'חדר והורדתי..ולא שמתי חזרה..חח איזה עוד מפורסם אתה אוהב: מאיה בוסקילה ותמר קינן
איזה חקירה..חחח...

זוננפלד

New member
עונהה ../images/Emo27.gif

שם: יעל משפחה: לא מגלה ולא מגלה
עיר: תל אביב ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: כי שלמות זו לא מילה גסה!
אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
מאכל אהוב: שוקולד מאכל שנוא: עוף
(רגע מנסה לשלוט בעצמי לא להקיאאא רגע איכסס) בן אדם אהוב: המשפחה שלי ואחותי הגדולה בעיקררר
בן אדם שנוא: לאדעת
בן אדם יקר: אמא שלי
בן אדם חרא: אחד שכן שלי, עזבו לא נכנס לפרטים
יצפאן\גיא פינס: גיא פינס שולט! טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: טלנובלה בע"מ אלא מה... (עופו זמר לך עופו
)
אקזיט\הדוגמניות: אקזיט סרטים מצוירים\סרטים כחולים: טוב זו שאלה מכשילה... גם וגם!
צבע אהוב: ורדרד צבע שנוא: שחור מה צבע השער שלך: בלונד שטני כזה מה צבע העינים שלך: חום רזה\מלא\ה: רזה מקל חח זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: רוני סופרסטאר!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירי מימון אלא מה פורום אהוב: טב"ע ושירי מימון פורום שנוא: ---------------- אתר אהוב: תפוז שולטים! כמה אחים יש לך: 5 כולל אני יש לך חבר\ה: לא אתה אוהב לצייר: ממש אבל ממש לא שתייה אהובה: קולה שתייה שנואה: מים... (למשנה שאחותי עברה קורס מד"א ומאז היא לא שותה קולה וכל הזמן מנסה להגיד לי שזה לא בריא...
) ירק אהוב: פלפל ירק שנוא: אבוקדו כמה תמונות יש לך של שירי על המחשב: אין לי... לפני כמה זמן פירמטתי כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: ה-מ-ו-ן אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: כן איזה עוד מפורסם אתה אוהב: טלי שרון כפרעליה

ghsufvi

New member
עונה

שם:עדו משפחה:כהן עיר:ת"א ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:בגלל היופי המדהים,האופי המדהים והקול המדהים שלה אייקון אהוב:אין אייקון שנוא:אין מאכל אהוב:המבורגר מאכל שנוא:משהו עם קישואים בן אדם אהוב:אחי בן אדם שנוא:ילד שהיה איתי בכיתה בן אדם יקר:אחי בן אדם חרא:מי שאני שונא יצפאן\גיא פינס:יצפאן טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:טלנובלה בע"מ אקזיט\הדוגמניות:אקזיט פי מיליארד סרטים מצוירים\סרטים כחולים:מה זאת השאלה הזאת צבע אהוב:אדום צבע שנוא:צהוב מה צבע השער שלך:חום מה צבע העינים שלך:חום רזה\מלא\ה:רזה זמר אהוב:אין זמרת אהובה:רגע אני צריך לחשוב אל זה אהה שירי מימון פורום אהוב:תשוקות פורום שנוא:אין אתר אהוב:www.nbc.com/passions כמה אחים יש לך:אח ואחות יש לך חבר\ה:לא אתה אוהב לצייר:לא שתייה אהובה:קולה שתייה שנואה:אין ירק אהוב:מלפפון נגיד שזה ירק ירק שנוא:קישוא כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב:המון כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:לא סופר יש המון אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:לא איזה עוד מפורסם אתה אוהב:רוני הדר

אני אני אני../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

שם: פז
משפחה: מזרחי
ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון: א. יש לה קול מדהים ב. היא דיווה ג. היא פשוט כבשה אותי, ואת אי אפשר להסביר
אייקון אהוב:
ביט
אייקון שנוא:
מאכל אהוב: המבורגר
מאכל שנוא: מיונז
בן אדם אהוב: כריסטינה אגילרה (אישתי - מי אם לא?
)
בן אדם שנוא: אמממ.. לא נראה לי שיש מישהו שאני שונאת חח..
בן אדם יקר: הכלב שלי (לשעבר)
בן אדם חרא: ילד מהכיתה שלי (לשעבר)
יצפאן\גיא פינס: גיא פינס רולזזז
טלנובלה בע"מ\השיר שלנו: טלנובלה בע"מ דה
אקזיט\הדוגמניות:
אקזיט
סרטים מצוירים\סרטים כחולים: מצויירים חח..
צבע אהוב: שחור
צבע שנוא: ורוד בעע
מה צבע השער שלך: חום כהה
מה צבע העינים שלך: חום כהה
רזה\מלא\ה: רזה
זמר אהוב: עברי לידר ועידן רייכל
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה ושירי מימון
פורום אהוב: פורום אקזיט, שירי מימון וכריסטינה אגילרה
פורום שנוא: איזה שאלה חחחח
אין...
אתר אהוב: כל אתר שיש בו את אקזיט שירי או כריסטינה
כמה אחים יש לך: אחות קטנה בת 8
יש לך חבר\ה: לא
אתה אוהב לצייר: אהבתי בעבר
שתייה אהובה: קולה / ספרייט
שתייה שנואה: מיץ גזר
חחחחחחח
ירק אהוב: מלפפון
ירק שנוא: כל השאר (חחחחחח סתם אבל רוב הירקות..)
כמה תמונות יש לך של שיר על המחשב: לא הרבה
80 ככה..
כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים: לא זוכרת ואין לי כוח לספור...
אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר: בעבר הדבקתי אבל לא מזמן הורדתי כי החלטתי שאני מעדיפה קיר (או יותר נכון ארון) נקי מתמונות לגמריי (חוץ מפוסטר של אישתי - כריסטינה
)
איזה עוד מפורסם אתה אוהב: כריסטינה כריסטינה כריסטינה
והנה התמונה שלי
אחלה שאלון
אוהבת
פז נ.ב עכשיו אתם מכירים אותי יותר טוב

חחח צודק!!! ותגידי משו..

הפורום של כריסטינה הוא גם מתפוז???אני לא שם...ואני רוצה גם...חחחח

אני יודעת שאת בת חחחח

כבר דיברתי איתך פה על כריסטינה ועל השירים לשה חחח בכל מקרה תודה ...אני יכנס לפורום שלה גם..

ותגידי משו???

אמממ את נכנסת לשם הרבה??? נכנסתי כבר.. פורום באמת חמוד.. מה הכינוי שלך שם?

עדיין לא הצטרפתי..חח..../images/Emo90.gif

אני מצטרפת היום / מחר (כי קודם אני קוראת את כל העמודים חח..) והכינוי שלי יהיה שונה מזה שבשאר הפורומים והוא יהיה: Loving Me 4 Me

נועוW

New member
איזה חמודההה../images/Emo142.gif../images/Emo20.gifכבר אמרתי לך

במסנגר ...

נועוW

New member
עונה נה נה../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

שם:נועה
משפחה:אזולאי
עיר:ליד חיפה
ציין שלוש סיבות למה את אוהב את שירי מימון:כי היא שרה יפה,חיית במה
וחמודה
אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
בעע יש לי פחד מליצנים
מאכל אהוב:המבורגר וציפס
מאכל שנוא:ברוקולי
בן אדם אהוב:אבא ואמא
בן אדם שנוא:אסור לשנוא אף בנאדם
אבל מי אמר שבן לאדן זה אף אחד
בן אדם יקר:אבא ואמא
בן אדם חרא:כבר כתבתי מקודם
יצפאן\גיא פינס:יצפאן
טלנובלה בע"מ\השיר שלנו:השיר שלנו
אבל אני רואה גם טלנובלה בע"מ
אקזיט\הדוגמניות:אממ הדוגמניות|בלטנד|סורי זה פשוט נורא מפגר ומצחיק
סרטים מצוירים\סרטים כחולים:סרטים מצויירים
צבע אהוב:ורוד
צבע שנוא:ירוק זוהר
מה צבע השער שלך:שחור
מה צבע העינים שלך:חומות
רזה\מלא\ה:רזה
זמר אהוב:שלומי סרנגה:-ג
חח סתם לא
לא עולה לי לראש
זמרת אהובה:ביוסה ושיריושש
פורום אהוב:שירוש
פורום שנוא:כוכב נולד הוא מעצבן אותי
אתר אהוב:יש מלאא כמו של שירוש
ואתר שקוראים לו OOPSI
כמה אחים יש לך:2
טובים שניים מן האחד
יש לך חבר\ה:לא אין לי חבר
אתה אוהב לצייר:כן
שתייה אהובה:מין ענבים
שתייה שנואה:מיץ שזיפים
ירק אהוב:עגבניה יה יה(לצופי השיר שלנו
).
ירק שנוא:ברוקולי
כמה תמונות יש לך של שירי על המחשב:פירמטו לי את המחשב,ואסור לי לשים מלאא תמונות במחשב
איזה תירוץ
כמה תמונות יש לך של שירי מעיתונים:כנ"ל
אתה מדביק תמונות של שירי על הקיר:לא זה הורס את הקיר ומקלף את הצבע
איזה עוד מפורסם אתה אוהב:הילארי דאף,מרי קייט ואשלי אולסן
שים תמונה שלך\עם יש לך
קבלו אותי

למעלה