סיכום מיפגש....

צביקוש23

New member
../images/Emo11.gif סיכום מיפגש....

אז כך... אל אף שטוענים שיש כאן כאלה לא רצינים.... התברר שדווקא יש.. אז נכון שלא הגיעו הרבה.....כמו שציינתי לא משנה הכמות העיקר האיכות.. אמנם ניפגשנו וסתם ישבנו והכרנו אבל היה מאד נחמד. אז תודה לאלה שהגיעו : נאור מפתח תקוה , מיכאל מרמת גן , אושרית והחבר שלה , ועוד בחורה שמכיוון שהיא לא משתתפת פעילה אך יותר פאסיבית בפורום לא אציין את שמה . בקיצור היה באמת נחמד.... ציינו לכם ביומנים...עדכנו את המזכירות.. בקרוב המיפגש הבא.. שלקחתי על עצמי לארגן ועל פי מסרים כנראה שדווקא יגיעו הרבה.... המיפגש יתקיים בצפון... ועכשיו תורכם לסייע... לפני שאתחיל לחשוב... אבקש אותכם להציע רעיונות... מקום למיפגש (בית קפה,מסעדה,פאב ) רצוי באזור שבין חדרה לחיפה. הזמן בערך עוד חודש ... (זה אפשרי..) שעה : שעות הערב... היום: אמצע השבוע (התחשבות בכמה חברים שומרי שבת מההפורום) מקווה לשיתוף פעולה מצידכם יום טוב ושבוע נפלא.... ושיבוא השלום..(שלום..?...שלום?..איפה אתה?...)

ROMUO

New member
מכיוון שאין לי רכב לא יכלתי להגיע ואף אחד

ואף אחד לא הציע לי טרמפ -אם המפגש הבא יהיי קרוב לחיפה אני מבטיח שאבוא אפילו בתחבורה ציבורית רק תדאגו שהמפגש יתקיים בהתחלת השבו

Cobe1982

New member
טוב, אפשר בזכרון היפהפיה...

יש מקומות מדהימים בסביבה... אפשר להיפגש בנקודת ציון, להתפצל לרכבים, ולנסוע לפאבים ה`פרובינציאליים` הרבים באיזור, או לחוף הים לעשות מדורה, רק תנו לי כמה ימים כדי שיהיה לי תאריך בו אני בטוח חופשי... משהו בחודש הקרוב.. איך נשמע?

גם אני בעד זכרון..

ביחוד נשמע טוב מדורה על חוף הים..אפשר להוסיף גם אוהלים ומנגל לקנות מרוכז מצרכים..למשל בשדות ים יש קטע של חוף עם שובר גלים..בלילה המיים חמים כך שאפשר גם להכנס למיים..

צביקוש23

New member
זכרון...

איזה קטע..בדיוק שמעתי ברדיו את השיר שלמה ארצי על זכרון יעקב.... "זכרון יעקב שלי...זכרון יעקב....לא תמצא כזה מקום...כזה טוב....."

צביקוש23

New member
רגע..רגע....../images/Emo13.gif

נראה לי תיכף יהיה את השיר הזה..נו..על גבעת התחמושת....

אל תערב קודש וחול...

השיר על גבעת התחמושת..הוא אומנם מדבר בין היתר על גבורתם של האנשים שלחמו שם..אבל הוא בעיקר אנדרתה נצחית ע"י שירה לכל אלה שנפלו-ולא שרדו...הוא שיר עצוב..גם בין סיפורי הלחימה זה היה טבח.. לא מתאים לארגון מפגש.. תחפש שיר אחר חבר.

מפגש בצפון..

מי שמכיר אותי ואת טוואי העבודה שלי יבין תדברים הבאים אני למפגש בצפון לא אוכל להגיע.. למפגש שהיה במרכז רציתי לבוא ב10 אבל ליז אמרה שדיברה עם צביקה וכולם הלכו אז לא באתי... מה שכן אני אהיה בחופשה בשנטיפי שזה בצפון בימים שלישי עד חמישי בלילה אם בחופש שבועות תארגנו מפגש בצפון אוכל לבוא..

צביקוש23

New member
העיקר הכוונה

יניב אני יודע שבאמת רצית לבוא ובכל אופן העיקר הכוונה. בקשר לשנטיפי זה קצר מדי אבל בלי קשר אני אהיה שם.... (צריך להפגין נוכחות...)

לא לא הבנת אמרתי אם יהיה מפגש

בצפון בתקופה שנהיה בשנטיפי נוכל לצאת מהפסטיגל לכמה שעות למפגש באיזור צפון ...

למעלה