|סטו|אייס| צ'יבי דיון. ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| צ'יבי דיון. ^^

התלבושות באנימה מגוונות למדי, ודי משתנות מעונה לעונה. בממלכת הדו-קרב ראינו את תלבושת בית הספר של החבורה, ולאחר מכן את סטו [
] והשאר בבגדים פשוטים למדי. בעונות שלאחר מכן, החבורה החליפה בגדים, מלבד יוגי ואטמו שנשארו על סגנון קבוע של בגדים כחולים וחולצה שחורה מלמטה [אם לא נחשיב את זכרונות פרעה]. בקיצור, היו כמה חילופי תלבושות, והשאלה שלי אליכם היא- מהי התלבושת האהובה עליכם, של מי, מתי ולמה? [רצוי להוסיף תמונה.] ^_^

הממ.

---------> והבגדים האלה היו בעונת Battle City..ראינו לראשונה את יוגי בתלבושת הזו..,וגם לאחר העונה הזו..התלבושת הזו לא השתנתה כלל..

אני הכי אוהבת

את הבגדים של עונת ארגון האבדון. הבגדים הכי יפים של ג'ואי הם בחולצה האדומה בסיומת של ארגון האבדון ושל טיה זה החולצה הצהובה והחצאית האדומה ככה היא התלבשה בעונת עיר הקרבות ובפרק 144. אצל יוגי ויאמי הבגדים הכי יפים הם אלה שהם לבשו בקרב נגד דיוק

sharbichan

New member
אמ....O*O

הבגדים הכי יפים של יוגי ויאמי הם הבגדים הרגילים שלהםXD הבגדים הכי יפים של סטו אלה אמ...הבגדים ההםXD אמ...האלה בעונה הראשונה והחמישית נראה ליXDDD

טוצית

New member
סטו *=*

הכי תלבושת עונה ראשונה.... מתאים לו כ"כ!!! רק תלבושות של טיה מכוערות... אני אוהבת את התלבושת האחידה של בנות יפן....^^ זה הכי יפה...

טוצית

New member
כתבתי משו...

כי משעמם לי... שיר- שמו הוא "האיש שהרס את חיי" אני מסתכלת עליו, בכזו פשטות, עיניו מקרינות את הבעתו השטחית, ושמו המקולל, שהרס את חיי, בתחילה זה היה קטן, עיקצוצים קטנים, צחקוקים, אבל אז זה גבר, הערות ננעצות בי כמו קוצי רעל, הדמעות זולגות, מה עשית לי? למה לא חשבו עלי? שישנו איש בעולם, שגם הוא מיוחד מכולם, לעולם לא אסלח לך, לא אשכח את הכאב... טיטוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה למה למה למה למה?!?!?!?!?!?! למה לא חשבתם שיש מישי בעולם שקוראים לה טוף?! טוף? טי- טוף?!

idanem

New member
נחמד ביותר :)

אם כבר מפרסמים שירים אז הנה אחד שלי: "החיים טובים, החיים בזבל" לא מוצא מקום מפלט מהרגשות הסובבים אותי הולך לאיבוד וכמעט מאבד את עצמי חשבתי על איך זה יהיה בלעדיי האם לאנשים זה יזיז שאני כבר לא על רגליי? אך גיליתי שזה לא משנה מה אחרים ירגישו כשאני לא אהיה כל עוד אני אוהב אותם אני אשאיר את המוות מלפני ואחיה אפילו אם החיים טובים, אפילו אם החיים בזבל, תמיד תזכור את האנשים ששווים את הסבל אל תחשוב על אנשים עם חיים יותר גרועים משלך זה לא יעודד אותך לתקן את עצמך רק תחשוב על חיים יותר טובים שיבואו ויחליפו את מה שנקרא תוהו ובוהו כל יום אני חושב על התחלה חדשה על דרך חיים שונה אבל אומר לעצמי שזה הכל בקטנה כל יום שאני מסתכל במראה אני שונא את עצמי רק יותר אבל זאת לא סיבה לעצור את הלא נודע רק צריך להמשיך לחייך אפילו אם החיים טובים, אפילו אם החיים בזבל, תמיד תזכור את האנשים ששווים את הסבל

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|../images/Emo45.gif.

אני _כל כך_ מזדהה ומסכימה עם כל מילה מהשיר, שזה מדהים. ח"ח!! O:

שניהם יפים מאוד^-^

למרות שלא הבנתי את העניין עם טיטוף,טוצה,תוכלי להסביר לבורה שכמותי?^^;

טוצית

New member
כמובן!

בואי נשתה תה! ^^ {-.-} לי קוראים טוף. עם נקודה בבטן לו קוראים טי- טוף. אנשים החליטו שזה מצחיק ^^ הם התחילו לקרוא לי ככה << זה החמיר %.% אני להתעצבן... =X

KiaritChan

New member
די.אני אוהבת את השיר הזה

אכפת לך אם אני מפרסמת אותו בבלוג שלי עם קרדיט?._.;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| חצי מזדהה ._.;

מתאים לאחד הסיפורים ש'ני כותבת. ^^" יפה!!~

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| לא. XDDD

וזה לא שם מוזר! >-< אפשר לפרש את השיר גם במשמעות אחרת. ^^