|סטו|אייס| החולייה החלשה ממשיכה!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| החולייה החלשה ממשיכה!

וכמה שזה היה צפוי, העפתם את שיזוקה. מעניין מי זה יהיה הפעם. [הימור על סבא של יוגילה. o_O] יאמי יוגי/אטמו. ג'ואי ווילר/קטסואה ג'ונוצ'י. טריסטן טיילור/הונדה הירוטו. דיוק דוולין/אוטוגי ~שכחתי את שם המשפחה~ סטו קאיבה. מוקובה קאיבה. נואה קאיבה. סלומון מוטו. מקסימיליאן פגסוס. מאליק אישתאר. יאמי מאליק/מאריק. ריו באקורה. באקורה/יאמי באקורה. בנדיט קית'. מאי ולנטיין. דארטז. רפאל. וארון. אמלדה. תודה שהזכירו לי. 3:

Hao

New member
החלטתי להיות מקורי...

נואה קייבה הוא הכי מיותר כרגע! הוא לא מרושע, הוא סתם בכסא שלו, והוא מזכיר בטרוף את קן איצ'יוצ'י מדיג'ימון(AKA שליט דיג'ימון). הסדרה הייתה מסתדרת בלעדיו... ביי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| המ,

בפעם הראשונה שהתחלתי את המשחק, די שכחתי מזה. ^^" אז אני לא אדחף סתם בסיבובים הבאים. ^^~

להפך. כל קול מוסיף.

מה גם שיש כאלה שלא הצביעו בסיבוב הקודם, או כאלה שרק הצטרפו. לכן אני לא חושבת שזה הדחפות או משהו בסגנון. בכל-אופן, לבריאות. ^^~

סלומון. ../images/Emo128.gif

כי נגרמו לי טראומות מהפרקים הראשונים איתו, כי הוא מיותר - עד כדי כך שלא טורחים להשתמש בשמו הפרטי, וכי הוא שייך למשפחת מוטו.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| סלומון מוטו.

אין לי שומדבר נגדו [לעומת כמה דמויות אחרות שאני ממש שונאת. >_>], אבל כמו שיסמין אמרה- הוא לא מועיל. ^^"

impale

New member
סבא של יוגי!!!

גם פדופיל גם מזכיר שימפנזה וגם גרם בעקיפין לקריעה של הדרקון הלבן כחול העין הרביעי XD (נו אני לא מסכים להאשים את קאיבה ^^)

kagurush333

New member
יופייייייי! סוף סוף! ^__^ ../images/Emo153.gif

בכל מקרה, זה ברור: סבא של יוגי
חעח.

למעלה