|סטו|אייס| החוליה החלשה :]

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| החוליה החלשה :]

טוב, אני מניחה שכולנו כאן מכירים את המשחק. למי שלא מכיר- רשימת דמויות, בכל סיבוב מצביעים עבור דמות אחת לא אהובה/לא יעילה בסדרה, וה-"זוכה" ברוב קולות, תעוף. הנה רשימת הדמויות לפני הסיבוב הראשון, אם יש דמויות ששכחתי, תזכירו לי. ^^" שמות הדמויות מוזכרות גם בגירסא היפנית [לפחות אלו שאני זוכרת. ^^"] וגם באמריקאית- למי שלא מכיר. אין דמויות שמהוות ספויילרים להמשך הסדרה. יוגי מוטו. יאמי יוגי/אטמו. ג'ואי ווילר/קטסואה ג'ונוצ'י. טריסטן טיילור/הונדה הירוטו. דיוק דוולין/אוטוגי ~שכחתי את שם המשפחה~ טיה גרדנר/אנזו מזאקי. סרניטי ווילר/שיזוקה ג'ונוצ'י. סטו קאיבה. מוקובה קאיבה. נואה קאיבה. סלומון מוטו. מקסימיליאן פגסוס. מאליק אישתאר. יאמי מאליק/מאריק. ריו באקורה. באקורה/יאמי באקורה. בנדיט קית'. מאי ולנטיין. דארטז. רפאל. וארון. אמלדה. זהו :) אם יש דמויות נוספות, תגידו לי, ואז נתחיל בסיבוב הראשון. ^_^

דא../images/Emo11.gif יש לך בעיות עם רעים?

בוא אני אכיר לך מישהו מאוד חיובי *מצביעה על אנבי*

Hao

New member
במקום הראשון סבא של יוגי...

סלומון מוטו, נו באמת הוא פשוט תקוע באמצע שום מקום בסדרה הזו!!!!!! הוא סתם זקן פדופילי שמפנטז על החברות הצעירות של יוגי ההומו.... וראינו את זה כמה פעמים בסדרה, לפעמים פשוט בא להחטיף לו מכות...
בעונת זכרונות פרעה , הוא מופיע תחת השם(לפחות במנגה) שמעון מוטו, דהיינו עוד יהודון....

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XD.

את חושבת שיוגי מיותר בסידרה?

למעלה