נמאס לי

mbar30

New member
../images/Emo11.gif נמאס לי

בכל פעם שאחד הקטנים חולה - אני מיד מצטרפת למחלה ואז הכוחות נעלמים לחלוטין. בכל פעם שאני מבקשת מהרופא שלי משהו לחיזוק המערכת החיסונית הוא לא ממש עזר לי אז אם יש כאן טיפים לאיך לשמור על חיוניות ועל מערכת חיסונית מתוחזקת אשמח לקבל וליישם תודה מלי - משופעת קשות ומצוברחת נוראות

magda

New member
מלי יקרה../images/Emo140.gif

אין מה לעשות את לא יכולה להרשות לעצמך המילה נמאס לך זו מילה מיותרת בלקסיקון שלך.. את אמא ועבורם את העולם כולו...ממך הם לוקחים את הכוח ואת הכוח שלך פשוט תקחי ביקום המחלות של ילדים בצעירותם הם עובדה שאנחנו לא יכולים למנוע אותם..זה קשה ולא קל לראות אותם סובלים,אבל את אמא . קודם כל לחזק את המערכת החיסונית את יכולה דרך הרייקי ודרך דימיון מודרך, או לקחת ויטמינים שיחזקו אותך להיות סבלנית זה לא לתמיד קל את זה אני יכולה להבטיח לך מניסיוני האישי הרב...רק תחייכי ותגידי תודה על הילדים החמודים שהאל נתן לך המון כוח, בסוף הכל מסתדר לטובה. יום מקסים יקרה תחייכי לעולם

mbar30

New member
היי מגדה

נראה לי שלא הובנתי לא נמאס לי מהילדים נמאס לי להיות חולה - בגלל מחלות של הילדודס אני מודה לאל עליהם, הם מקסימים ואני מחייכת (תמיד) ואני משתדלת להיות סבלנית זו בדיק הבעיה שהרופא לא מוכן לרשום לי חיזוקים מלאכותיים כמו ויטמינים לכן פניתי לפורום ....... רייקי - אני כבר מתישה את חברתי ששולחת אלינו באופן קבוע... תודה על מילותייך

magda

New member
לא חשבתי רגע שנמאס לך מילדייך

רק מהתשישות שלא עוזבת אותך בתור אמא של תאומים אני יכולה להבין אותך מה זאת אומרת שאת מבקשת מחברותיך רייקי מה עם הרייקי שאת מעבירה לעצמך? האם למדת רייקי? בכל מצב התקופה תעבור את זה אני יכולה לחתום לך המון אהבה

gwizard

New member
הצעה שלי

היי לא ברור לי למה את צריכה מרשם רופא עבור ויטמינים כי ניתן לקנות אותם בכל בית מרקחת היום ללא שום מרשם. אם בכל זאת את צריכה ייעוץ בתחום, יש לי ידידה אשר עוסקת בתחום הומאופטיה (היא ד"ר). אם זה מעניין אני יכול לשלוח לך את פרטיה. עוד דבר, שמתי לב כי את מבקשת רייקי מחברתך. למה לא ללמוד בעצמך ? מספיק רייקי 1 כדי לטפל בעצמך ובילדיך בכיף. גם לא תהיי תלוייה באף אחד אחר וגם האפקט יהיה הרבה יותר טוב. העיקר שתהיי בריאה

היי מלי יקרה! קודם כל רפואה שלמה לכולכם.

האם יכול להיות שכאשר ילדייך חולים את מיד מזדהה עם המצב שלהם ולוקחת על עצמך גם את המחלות שלהם כי אז את "נחשבת יותר אמא"? אם כן, בפעם הבאה שמישהו מהם חולה, נסי לעשות הפרדה. הגידי (והתכווני לזה) שזה לא שייך לך ומה ששייך להם שייך להם. לאחר מכן, היכנסי לתוך מגן דוד בצבע כחול והישארי בתוכו. נכון שאת אמא שלהם במלוא מובן המילה, אך לא תועילי לאף אחד אם מתוך מצב של הזדהות עם ילדייך האהובים את בעצמך תהיי חולה. אני מבינה שלמדת רייקי 1. האם את מטפלת בעצמך? הטיפול היום יומי ברייקי אמור לחזק את הגוף כולו ולחזק את זרימת האנרגיות בין הצ'אקרות, דבר המביא גם , במשך הזמן, לחיזוק המערכת החיסונית. בהצלחה יקירה, אוהבת, יפעת זולר

gwizard

New member
שאלה לי אליך

אל תתנפלו עלי, אבל רציתי לשאול מאיפה הבאת את הטכניקה של מגן דוד הכחול. האם זה משהו שלמדת במסגרת רייקי, מסגרת אחרת או פיתחת בעצמך ? מעניין לשמוע.

mbar30

New member
אין לי - יש לי רייקי דגנית

בכל פעם שאני זקוקה לרייקי אני מטרידה אתה... משום מה בכל פעם שרציתי ללמוד התגלה מכשול אני דוחה עד שיגיע המורה הנכון

smile2life

New member
רייקי דגנית זה סבבה

אבל גם את צריכה רייקי משלך/ אם בראש שלך...

נועיק

New member
קודם כל - נגד שפעת

יש מלאי של תרופות הומיאופתיות שנמכרות בבית המרקחת הרגיל. מנסיון ממושך לאורך שנים (כשעוד קראו לזה בשמות אחרים) - זה עוזר! אז לפחות שיהיה לך בבית משהו כזה. את כל השאר במסר

חיזוקים

זה לבדוק מה המקור לכל המחלות שאת יוצרת. כמו שצויין- ויטמינים , מולטי ויטמין, ויטמין סי, קומפלקס בי, ועוד... אפשר לקנות בחנויות טבע. אגב, ויטמינים של קופת-חולים לא צריכים מרשם.. ורייקי דגנית זה תמיד טוב.
אבל מומלץ באמת ללמוד רייקי , כדי לעזור מקרוב לעצמך וליקירייך. מה גם שטיפולים אצל מטפל הם בהחלט פתרון טוב לחיזוק ואיזון ראשוני. אני ממליצה לפני לימוד רייקי לעשות מספר טיפולים ... זאת תחושתי - כך אני התחברתי לרייקי ממקום של הבנה ולא מתוך " סקרנות " או רצון לטפל . בהצלחה אור ואהבה חג-שמח אריאלה

למעלה